Robi: Zvezdo! Do kada da čekam moje pare?!

Bivši trener crveno-belih postavlja jednostavno pitanje rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana.

Fudbal 10.06.2015 | 10:00
Robi: Zvezdo! Do kada da čekam moje pare?!

Trenersku klubu Crvene zvezde Robert Prosinečki napustio je u suzama, u avgustu 2012, posle sukoba sa tadašnjim predsednikom Vladanom Lukićem. Godine su prošle, ali obaveze kluba prema njemu nisu izmirene.

U međuvremenu, Prosinečki je postao selektor Azerbejdžana, a svoj novac zarađen u Zvezdi pokušao je da dobije tužbom. Na kritiku rukovodstva da nije odabrao pravi trenutak da presavije tabak, odgovarao je: "A, kad je pravo vreme?"

Sličnu poruku šalje i danas, dok u razgovoru za "Večernje novosti" objašnjava da klub ništa nije uradio da bi mu isplatio zarađeno.

Na pitanje da li je ljut na Crvenu zvezdu odgovorio je:

"Na Zvezdu ne mogu da budem ljut, jer mi je mnogo dala dok sam bio igrač. A i ja sam valjda njoj nešto dao iz tog vremena. I da znate da nemate dobru informaciju, jer mi ovih dana svašta poturaju. Jednostavno, razočaran sam u neke ljude"

Potom je objasnio takav stav...

"Vrlo dobro se zna da mi Zvezda i dalje duguje novac od ugovora. Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari i kao igrač i kao trener, ali sa te adrese godinama nema nikakvog odgovora na moje pozive. Ja nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je koliko još treba da čekam. Ostalo se sve zna. I koliki je dug i od kada čekam"

Na klupi crveno-belih, Prosinečki je osvojio jedan Kup. Po odlasku, otvoreno je iz vrha kluba kritikovan da ne voli dovoljno Zvezdu.

"E, to je taj apsurd... Treba li ja da dokazujem koliki sam zvezdaš? Znam šta se priča i kakva se atmosfera stvara kada u nekim klubovima pomenete klub. U redu... Evo, ja neću da dižem prašinu, ali samo postavljam jednostavno pitanje: koji je rok do kojeg će Zvezda ispuniti svoje obaveze iz ugovora? Da li je to pitanje teško?", poručio je hrvatski trener u razgovoru za "Večernje novosti".

Komentari / 0

Ostavite komentar