Trener Benfike ide na klupu Sportinga?!

Veliko trenersko previranje u Portugalu: Žezus se iz Benfike seli u Sporting! Portugalski list A bola saznaje da će u toj zemlji na leto doći do pomalo iznenađujućeg transfera.

Fudbal 05.06.2015 | 12:00
Trener Benfike ide na klupu Sportinga?!

Benfika i Sporting će na leto dobiti nove trenere. Samo što će Sporting dobiti Benfikinog trenera Žoržea Žezusa! On bi trebalo da potpiše ugovor na tri godine sa Lavovima, a plata će mu biti 6.000.000 evra!

Navijači Orlova će ovaj transfer, ukoliko se realizuje, doživeti jednako navijačima Mančester junajteda kada bi njihov trener otišao u Siti, ili pristalicama Real Madrida kada bi njihov strateg otišao direktno u Barselonu. Ili obratno, naravno.

Benfika će zato odmah dovesti zamenu za Žezusa, a to je sadašnji trener Viktorije Gimaraiš Rui Vitorija koji će potpisati ugovor sa Benfikom do 2018. godine.

Ovaj potencijalni transfer Žezusa još je bolniji ako se ima u vidu da se on u Benfiki proveo čak šest sezona. Međutim, treba imati u vidu da je on kao igrač nastupao za Sporting u periodu od 1973. do 1976. godine i tu praktično započeo karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar