Milinković: Titula s Partizanom kruna karijere! Danas žurka!

Pred meč sa Novim Pazarom, trener Partizana Zoran Milinković najavljuje promene u timu i davanje šanse igračima iz drugog plana. "Biće slavlja, ali naša obaveza je pobeda!". 

Fudbal 16.05.2015 | 08:20
Milinković: Titula s Partizanom kruna karijere! Danas žurka!

Novi Pazar još ima šansu da se domogne mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Zato će Pazarci u subotu, na stadionu Partizana, doći sa imperativom pobede. Partizanu ovaj meč ništa ne donosi rezultatski, jer je već obezbedio 26. titulu šampiona države, ali to ne znači da neće biti motiva za nastavak uspešnih rezultata.

To je i glavna misao trenera crno-belih Zorana Milinkovića pred duel sa Pazarcima:

"U lepom raspoloženju čekamo meč sa Novim Pazarom. Sve ukazuje na to da će zbog našeg slavlja biti gotovo revijalna utakmica, ali naša obaveza je pobeda, posebno jer vraćamo pehar tamo gde mu je mesto".

"Hvala baš svima koji su ginuli za crno-bele boje tokom ove godine. Ispred svih, zasluge pripadaju igračima, navijačima, rukovodstvu, stručnom štabu. Zahvalnost ide i na adresu bivšem stručnom štabu, rukovodstvu, igračima, koji su teret poneli u jesenjem delu", rekao je Milinković.

Pred utakmicu sa Novim Pazarom, Grobari će slaviti uz zvuke pesama Grupe JNA. Pazarcima, pak, neće biti do slavlja već do borbe. Novi Pazar zaostaje tri boda za Vojvodinom, koja ima teško gostovanje Čukaričkom. A Čukarički ima motiv da se bori za drugo mesto (Zvezda "beži" jedan bod).

Milinković planira da Pazarcima izvede na megdan igrače iz drugog plana jer želi da osveži ekipu za finale nacionalnog Kupa protiv Čukaričkog (sreda, 20. maj).

"Želim da odmorim nosioce igre i one koji su izneli najveći teret ove sezone. Biće oko četiri promene, ali uprkos tome, Partizan će izaći u konkurentnom stastavu. Meč ima težinu jer se Novi Pazar bori za Evropu i ima svoje ambicije. Verujem da me momci neće razočarati", rekao je Milinković i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Milinkoviću će titula sa Partizanom biti prvi trofej, što mu je kako je rekao, kruna karijere.

"Odličan je osećaj, kruna karijere, nešto što mi je u velikoj meri ispunilo život. U ovom klubu sam odrastao, mnogo ga volim i pokazalo se da san može da postane java. Mnogo je emocija. Jedva čekam i finale Kupa i sve te izazove u Evropi", rekao je Milinković.

O prelaznom roku...

"Uradićemo analizu sa vizijom, želje nisu sporne, hoćemo da budemo još jači, ali to zavisi od mnogih okolnosti. Navijači od Partizana traže zvučna imena i svesni smo toga. Šćepović je dete Partizana, zar je sporno što je došao na stadion?", rekao je Milinković, aludirajući na navode pojedinih medija da je Marko Šćepović bio na pregovorima.

Utakmica između Partizana i Novog Pazara igra se u subotu od 17 sati, a program na stadionu u Humskoj počeće sat ranije koncertom Grupe JNA. Prenos utakmice biće na TV Arena sport 1.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Predrag

15.05.2015 21:00

Теби и ПАРТИЗАНУ честитам од срца на титули! Најбољи сте! Желим вам свима пуно среће и будућих успеха!

ODGOVORITE