Inzagi preživeo do kraja sezone!

Uprava Milana odustala od smene trenera! Do obrta je najverovatnije došlo pošto se danas iščekuje završni dogovor vlasnika Rosonera Silvija Berluskonija i tajlandskog biznismena Bija Tičauobola o prodaji kluba.

Fudbal 01.05.2015 | 10:20
Inzagi preživeo do kraja sezone!

Fudbaleri Milana ove sezone nižu katastrofalne rezultate, ekipa se, pet kola pre kraja, nalazi na 10. mestu na tabeli i samo teoretskim šansama da se domogne Lige Evrope. Rosoneri su u sredu kod kuće izgubili od Đenove, a odmah posle toga intenzivirale su se priče o otkazu treneru Filipu Inzagiju.

Ipak, kako je danas prenela Milanova klupska televizija, nekadašnji golgeter ostaće na klupi Rosonera do kraja sezone, a zadatak će mu biti da pokuša da popravi sliku poslednjih pet kola i izvuče maksimum od ekipe.

Prvi ispit, i to veoma težak, posle današnjeg preživljavanja sastanka uprave Inzagi će imati u nedelju, kada Milan gostuje Napoliju.

Italijanski mediji su posle poraza od Đenove objavili da mu je Milan spremio otkaz i da će Rosonere do kraja sezone voditi trener mladog tima Kristijan Broki.

Ipak, do obrta je najverovatnije došlo pošto se danas iščekuje završni dogovor vlasnika Rosonera Silvija Berluskonija i tajlandskog biznismena Bija Tičauobola o prodaji kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar