ŠPA: Real rutinski, Sevilja i dalje sanja LŠ!

Fudbaleri Real Madrid savladali su Almeriju na svom stadionu sa 3:0 u sklopu 34. kola Primere, dok je Sevilja sačuvala nadu u plasman u Ligu šampiona pobedom nad gostima protiv Eibara sa 3:1. Selta i Malaga podelili su bodove odigravši bez golova.

Fudbal 29.04.2015 | 23:15
ŠPA: Real rutinski, Sevilja i dalje sanja LŠ!

Real se, iako je držao loptu u svom posedu, mnogo mučio da postigne pogodak protiv Almerije koja je redovno od madridskog kluba primala makar po četiri gola, ali ovoga puta to nije bio slučaj pošto je prvi pogodak pao tek na minut pre kraja prvog poluvremena.

Lopta se idealno odbila do Hamesa Rodrigeza koji nije čekao da padne, već je uhvatio strahovit volej koji je prohujao pored golmana gostujuće ekipe i pod prečku, u levom gornjem uglu, završio u mreži.

Samo što je počeo drugi deo igre, bilo je već 2:0, jer je odbrana Almerije pukla na desnoj strani kuda je protrčao Toni Kros koji je uputio centaršut po zemlji, a Dos Santos, u nameri da preseče pas, pogodio je svoj gol.

Zaključni udarac gostima pružio je Alvaro Arbeloa koji se šest minuta pre kraja utakmice našao na pravom mestu u pravo vreme kada je Ćićarito ubacio loptu sa leve strane, a defanzivac Madrida dao ključnu reči klizećim startom i pogotkom.

Sevilja je golovima Karlosa Bake u sedmom i 15. minutu bukvalno već zaključio posao protiv Eibara. Piovakari je u 51. minutu vratio nadu domaćem kolektivu, ali je to iskusni Hose Antonio Rejes u 64. minutu sve rešio.

REZULTATI:

Eibar - Sevilja 1:3 (0:2)
/Piovakari 51 - Baka 7, 15, Rejes 64/

Real Madrid - Almerija 3:0 (1:0)
/Rodrigez 44, Dos Satnos 49ag/

Celta - Malaga 1:0 (0:0)
/Nolito 89/
Elče - Deportivo La Korunja (22)
Viljareal - Atletiko Madrid (22)

U četvrtak:

Rajo Valjekano - Valensija (20)
Granada - Espanjol (22)

U utorak:

Barselona - Hetafe 6:0
Atletik Bilbao - Sosijedad 1:1
Levante - Kordoba 1:0

TABELA:Barselona 84, Real Madrid 82, Atletiko Madrid 72, Sevilja 71, Valensija (-1) 68, Viljareal (-1) 53, Malaga 47...

Komentari / 0

Ostavite komentar