Danas Dan žalosti u Bosni i Hercegovini

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti, povodom terorističkog napada u policijskoj stanici u Zvorniku, u kojem je život izgubio pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske Dragan Đurić, odlučila je Vlada Srpske na telefonskoj sjednici.

Bosna i Hercegovina 29.04.2015 | 07:15
Danas Dan žalosti u Bosni i Hercegovini

Vlada je odredila i delegaciju koja će prisustvovati sahrani stradalog policajca Đurića, a činiće je potpredsjednik Vlade Anton Kasipović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Dan žalosti proglašen je i u Federaciji Bosne i Hercegovine odlukom entitetske vlade.

Policajac Dragan Đurić ubijen je sinoć u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz sela Sapna kod Zvornika. Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.
Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao "Alahu ekber", likvidiran je prilikom razmjene vatre sa policijom.
Odluka o danu žalosti donijeta je zbog terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku u kome je ubijen policajac Dragan Đurić, a dvojica njegovih kolega su povrijeđena.

Napad je izvršio 24-godišnji Nerdin Ibrić iz sela Kučić Kula kod Zvornika, koji je takođe ubijen u razmjeni vatre s policijom.
Đurić će danas biti sahranjen uz najviše policijske počasti na groblju Karakaj u Zvorniku.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Elvis

29.04.2015 05:25

Ehh moja Bosno dokle si stigla da vas neki bradati iz S.Arabije navracaju da se medjusobno ubijate...Pamet u Glavu narode nedajte Idiotima da Vam prave svadju u kuci , sve vehabije napolje Mrs iz BiH!!!!

ODGOVORITE
Name

twinforce

29.04.2015 05:28

Da li je dan žalosti proglašen zbog terorističkog napada ili zbog pogibije policajca??? Suštinska ili jezička greška?! U ovom prvom slučaju bi se moglo tumačiti da je proglašen, između ostalog, i zbog smrti teroriste jer je i njegova smrt epilog terorističkog napada!!!

ODGOVORITE
Name

Kusturić Jovan

29.04.2015 05:45

Evo moga razmišljanja,iako sam ubijeđen da to administrator neće objaviti.Uvijek je budala bilo i biće među svim narodima svijeta.Ja zarad takvih pojedinaca nebi te gnusne radnje nazivao pucanj u državu.......isto se pitam,uz žaljenje nevinog policajca,iskreno saučešće porodici.......dali bi bi proglašen dan žalosti da slučajno nedaj Bože strada destero djece u saobraćaju?Nebi.Šta to govori vama i meni?

ODGOVORITE
Name

ЖИКА Ж

29.04.2015 07:24

ВЛАДА МОРА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ. НИЈЕ СПОСОБНА ДА ЗАШТИТИ ОВАЈ НАРОД.

ODGOVORITE
Name

da,da

29.04.2015 09:29

Da bas ti trebas da predlozis, pa da sastavis novu vladu... smiri se covjece dosadio si sa svojim glupim komentarima... izjavi saucesce porodici poginulog policajca...

Name

Lika

29.04.2015 07:29

Evo kod nas u Bihacu nije nikva zalost

ODGOVORITE