Bobi odlazi u NBA!

Barselona, Real Madrid i Olimpijakos ostaće kratkih rukava!

Košarka 28.04.2015 | 09:20
Bobi odlazi u NBA!

Crvena zvezda na kraju sezone definitivno ostaje bez Bobana Marjanovića. To se uopšte ne dovodi u pitanje, već gde će nastaviti karijeru. Robusni centar crveno-belih imao je neverovatnu takmičarsku godinu, zbog čega se našao na meti Barselone, Real Madrida i Olimpijakosa, ali kako stvari stoje izgleda da je njegova naredna destinacija NBA.

Specijalizovani košarkaški sajt eurohoops.net prenosi da je Marjanović, prema glasinama, jedno vreme bio najbliži odlasku u Španiju, međutim, poslednje informacije govore da će produžiti preko Atlantika i završiti u nekom NBA timu.
"Prvenstvena želja je da Marjanović posle završetka aktuelne sezone ide pravo u NBA. Za njega se interesuje pet klubova, ali ništa konkretno se ne dešava po tom pitanju. Sve će se znati po završetku sezone", potvrdio je za MOZZART Sport priznati menadžer Miško Ražnatović.

Prema nekim našim saznanjima Džina sa Balkana sa posebnom pažnjom prate skauti Milvokija...

Prosečan učinak Marjanovića na 24 utakmice Evrolige iznosio je 16,6 poena, 10,7 skokova, od čega 62 odsto za dva poena, 78,1 odsto sa linije penala. Pritom je postavio novi rekord po broju dabl-dabl učinka - 15 (prestigao Tanokea Berda) i po broju skokova – 249 (srušio Mirsada Turkdžana).

Komentari / 0

Ostavite komentar