Bajern bez osmorice na Hofenhajm!

Užasan zdravstveni bilten u klubu sa Alijanc arene! 

Fudbal 18.04.2015 | 12:00
Bajern bez osmorice na Hofenhajm!

Nije Pep Gvardiola verovatno mogao ni da sanja šta će mu se dogoditi u finišu sezone, u najvažnijem trenutku. Bajern je dobro uzdrmao odlazak dugogodišnjeg doktora Miler-Volfarta, iako je trener demantovao da je došlo do svađe, ali to je trenutno najmanji problem za španskog stručnjaka.

Ono što Gvardiolu mnogo više muči svakako su sve te silne povrede najvažnijih igrača. Tako za sutrašnje gostovanje u Hofenhajmu neće moći da računa na čak osmoricu igrača. Na listi nespremnih od danas su rezervni golman Štarke i kapiten Filip Lam, a od ranije poznato da su povređeni Havi Martinez, Frank Riberi, Arjen Roben, Bastijan Švajnštajger, Mehdi Benatija i David Alaba.

Sreća u nesreći za Bajern je činjenica da ima deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Volfzburg, tako da će sebi moći da dozvoli još koji kiks. Ono što mnogo više od Bundeslige brine navijače minhenskog kluba svakako je revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta, gde će Nemci morati da nadoknade 1:3 iz prvog duela. Još nije poznato da li će neko sa ove liste uspeti da se oporavi do te utakmice...

Komentari / 0

Ostavite komentar