Kruševac: Kokoška snijela jaje s krstom?

Osuđenici i čuvari veruju da se u Kruševačkom okružnom zatvoru desilo čudo.

Srbija 17.04.2015 | 10:40
Kruševac: Kokoška snijela jaje s krstom?

Kokoška koju čuvaju osuđenici na ekonomiji Okružnog zatvora u Kruševcu u vreme uskršnjih praznika snela je jaje na čijoj se ljusci nazire krst. Neobičnu pojavu najpre su primetili pripadnici Službe obezbeđenja u ataru sela Čitluk gde je smeštena velika ekonomija zatvora i slučaj prijavili upravi.

- To su ukrasne kokoške, dakle, nisu koke nosilje i imamo ih oko 50 - kaže za “Novosti” Radoljub Minić, upravnik Okružnog zatvora u Kruševcu. - Radnici su odmah primetili taj krst kao da je utisnut u ljusku.

Kada su praznici prošli, jaje je odneto u crkvu Lazarica, da ga pogledaju sveštenici. Njihov zaključak je da se jaje ne dira i da se čuva.

- Savet ćemo poslušati i jaje će biti u kancelarijama uprave zatvora - poručuje upravnik Minić.


PRITVORENICI

OKRUŽNI zatvor u Kruševcu čije je sedište u centru grada je poluotvorenog tipa i u proseku ima oko 100 osuđenika i pritvorenika. Ovde se izdržava kazna zatvora za najlakša krivična dela ili mere pritvora i izvršenja kazne zatvora u prekršajnom postupku. Poljoprivredom se uglavnom bave osobe koje su se ogrešile o saobraćajne zakone.

(Večernje novosti)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Gospod Bog tvoj

17.04.2015 09:26

Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

ODGOVORITE
Name

hegel

17.04.2015 09:50

Amin +

Name

ŽIKA Ž

17.04.2015 10:25

KAKVE VEZE IMAJU DESET BOŽIJIH ZAPOVJESTI SA PREDSKAZANJMA:ZEMLJOTRESA, POPLAVE, SUŠE ITD. JAJE SA KRSTOM MOŽDA NEŠTO I ZNAČI ALI BOŽE SAČIVAJ DANAM BUDE IDOL ILI DA MU SE KLANJAMO ILI SLUŽIM.

ODGOVORITE
Name

M

17.04.2015 10:46

Koji zaostao narod...

ODGOVORITE
Name

Radan

17.04.2015 10:47

Ma daj te ljudi. To vlasnik nacrtao sam! Svako ko poznaje hemiju zna kako se to radi. Zanimljivo je da se sve neka predvidjanja kod nas dese: Isusov lik na drvetu, te zena u bijelom, te krst na jajetu... Ja sam neki dan vidjeo vanzemaljce!

ODGOVORITE
Name

Moc i snaga

18.04.2015 05:44

Radane,razna cuda se desavaju svakodnevno i svukuda u svetu,samo neki to primete neki opet ne.Zavisi koliko ko sta vidi.Neki samo u glavi i ocima imaju pare i u svojoj arogantnosti veruju da je sva moc, snaga u parama, ne videci od jednog drveta celu sumu.