Evo kako se Endi ''oženio''!

Endi oženio Kim u jednom tvitu! Da, moguće je i to samo emotikonima.

Tenis 11.04.2015 | 15:20
Evo kako se Endi ''oženio''!

Kako će izgledati venčanje Endija Mareja i Kim Sirs?

To će saznati samo najuži krug ljudi, pre svih rodbine i prijatelja, koji su pozvani na malo, skromno venčanje u rodnom gradu britanskog tenisera, Danblejnu.

Moguće je da su mladenci prodali pravo na ekskluzivni materijal nekom od vodećih ostrvskih medija, ali dok se fotke i snimci ne pojave, sve što javnosti ostaje jeste jedan tvit koji je na dan venčanja sa dugogodišnjom devojkom sastavio slavni teniser.

Od ujutru – do uveče, sve u emotikonima.

Pa, pozajmite kad rešite da se ženite ili udajete, uglavnom je sve rečeno...

Inače, Endi i Kim zabavljaju se od 2006, a verili su se 27. novembra prošle godine. Danblejn je spreman za veliko slavlje, iako nisu svi građani škotske varoši pozvani na ceremoniju, koja u 17 časova po našem vremenu počinje u gradskoj katedrali, sagrađenoj još u 12. veku.

Potom, svatovi će se preseliti u dom Marejevih, u kom je Endi živeo samo do 15. godine, kada ga je Glazgov Rendžers odbio u pokušaju da se priključi treninzima, pa je u dogovoru sa uveliko razvedenim roditeljima odlučio da se preseli u Španiju i upiše skupu Tenisku akademiju Emilija Sančeza, na kojoj su Marejevi za godinu i po dana školovanja platili 40.000 funti.

Marej i sada retko boravi u Danblejnu, većinu vremena provodi živeći i trenirajući u Majamiju, ali je ostao vezan za rodni grad u kom je kao desetogodišnjak preživeo strahotu, kada je umobolni napadač Tomas Hamilton ubio 16 učenika i jednog nastavnika, tokom nastave u Osnovnoj školi.

Ovaj stravičan događaj odigrao se 13. marta 1996. godine, a Endi je tog dana bio u školi, ali je srećom uspeo da se sakrije.

Komentari / 0

Ostavite komentar