Njujorčanka imala deset muževa u isto vrijeme

Njujorčanka Lajana Barientos (38) imala je najmanje deset muževa u isto vreme.

Zanimljivosti 11.04.2015 | 07:03
Njujorčanka imala deset muževa u isto vrijeme

Lajana je optužena za prevaru, a vlasti su izvestile da se za 11 godina, od 1999, udala 10 puta, od čega je šest brakova imala između februara i avgusta 2002. godine, preneo je “Njuzer”.

Nije jasno da li se ona ikada razvodila, a mediji izveštavaju različito. Tako“Njujork post” navodi da je jedan njen suprug podneo zahtev za razvodom, dok ju je drugi “ostavio”, što je broj njenih brakova svelo na osam.

“Njujork tajms” piše da se Lajana stvarno razvela od prva dva supruga i još dvojice drugih, ali da su se ti razvodi dogodili mnogo vremena nakon što se udala za još trojicu.

Izvesno je da je na poslednji “ludi kamen” stupila 2010, kada se udala za Salea Keitu. Lajana, međutim, tvrdi da je njen brak sa Keitom “prvi i jedini”,

Neki mediji navode da je ona koristila različita imena u različitim brakova, praveći varijaciju na svoje pravo ime i prezime, dok je koristila uvek isti matični broj. Lajana je uhapšena krajem prošle godine, a “Dejli njuz” navodi da ona trenutno živi u skloništu za beskućnike.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar