Lazović pristao: Igra za džabe proljeće!

Lazović proleće igra bez plate! Zvezda mu 500.000 evra isplaćuje u nekoliko rata. Vihorni Čačanin napravio veliki ustupak rukovodstvu Crvene zvezde.

Fudbal 26.03.2015 | 19:00
Lazović pristao: Igra za džabe proljeće!

Dogovor je pao: Darko Lazović celu prolećnu sezonu igraće bez finansijske nadoknade, dok će mu čelnici Crvene zvezde postojeći dug od 500.000 evra isplatiti u nekoliko rata, prenosi dnevni list Sport.

Posle potpisanog ugovora sa italijanskom Đenovom, u koju će otići kao slobodan igrač, Darko Lazović se suočio sa silnim problemima u Ljutice Bogdana. Pojedini čelnici aktuelnog šampiona zahtevali su od krilnog fudbalera da se odrekne dela potraživanja inače neće biti deo takmičarskog tima. Posle intervencije trenera Nenada Lalatovića tokom priprema u Turskoj Lazović nije diskreditovan, ali mu je oduzeta kapitenska traka.

Lazović je u prolećnom delu sezone postigao dva gola, i imao veliki doprinos u pobedama nad Jagodinom i Napretkom. Član je Crvene zvezde od 2009.godine. Posle njegovih odličnih igara bivšeg rukovodstvo Crvene zvezde i Robert Prosinečki odbili su ponudu Salzburga vrednu četiri miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar