Noletovi prioriteti - veliki turniri i Dejvis kup!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da želi da na najboljim turnirima odigra najbolje što može i da zato ne planira učešće na manjim turnirima.

Tenis 16.03.2015 | 19:20
Noletovi prioriteti - veliki turniri i Dejvis kup!

Đoković je istakao je da ne veruje da će mu to što je postao otac promeniti raspored igranja, već da će sve biti kao i prošle godine, uz male izmene, kao što je igranje Dejvis kupa.

„Moj raspored će manje-više biti isti kao prošle godine. Naravno, ove godine sam posvećen Dejvis kupu. Igrao sam u Dohi na otvaranju sezone, tako da sam možda čak i igrao nekoliko nedelja više. Ali, tek je početak sezone. Moj plan je da igram na najvećim turnirima koje imamo – Gren slemovima, Mastersima, Monte Karlu i na nekoliko turnira iz serije 500“, naglasio je Novak.

Srpski teniser je istakao da se to u prošlosti pokazalo kao dobitna kombinacija i da se samo nada da će ostati zdrav.

„Ne znam šta novi dan donosi. Nadam se da mogu da ostanem zdrav i da mogu da odigram dobro na najvećim turnirima da ne bih morao da igram na nekim drugim. Imao sam tu sreću da sam konstantno uspešan na najvećim turnirima u poslednjih pet-šest godina, što mi je dozvolilo da imam raspored koji mi najviše odgovara“, rekao je Đoković.

Đoković ove nedelje igra na Mastersu u Indijan Velsu, na kojem brani titulu, a naredni rival, od 4.30 posle ponoći, biće mu Španac Albert Ramos.

„Zadovoljan sam kako igram. Naravno, titula koju sam osvojio na Australijan Openu mi je donela samopouzdanje za turnire koje slede tokom sezone. Samouveren sam kada zakoračim na teren, kao i zbog činjenice da sam imao odlične rezultate u prošlosti ovde. To je nešto što je pozitivno i nadam se da ću imati taj osećaj kako turnir bude odmicao“, istakao je srpski teniser.

Komentari / 0

Ostavite komentar