Lalat: Čim povedemo, biće nam lakše!

Trener Crvene zvezde zna kako treba odigrati utakmicu u Subotici. Na igračima je da to sprovedu u delo...

Fudbal 13.03.2015 | 20:40
Lalat: Čim povedemo, biće nam lakše!

Da li je šampion rešio problem neefikasnosti i može li Zvezda da nastavi da postiže golove (drugačije je nemoguće pobediti) i na eventualno lošem terenu u Subotici?

U subotu od 14:30, uz prenos na "Arena sport 1", fudbaleri Crvene zvezde gostuju na stadionu na kom su doživeli dva teška poraza u poslednja tri šampionata. Protivnik je Spartak iz Subotice, klub koji je u poslednjih 12 kola zabeležio samo jednu pobedu, kod kuće, pre dve nedelje u meču sa OFK Beogradom (1:0).

Dan uoči meča, tener prvaka Nenad Lalatović najavio je kako će njegov tim ući u utakmicu, a videćemo kako će je i odigrati...

"Igraćemo napadački, da probamo što pre da damo gol. Čim povedemo 1:0, mnogo je lakše. Ne obazirem se toliko na protivnika. Idemo u Suboticu po nova tri boda", rekao je Lalatović novinarima na Stadionu "Rajko Mitić".

"Svaka sledeća utakmica je uvek najteža. Biće teško gostovanje, protiv organizovanog tima. Ne bih mnogo o njima, bitna nam je naša igra, da se trudimo da svaku utakmicu odigramo bolje nego prethodnu", kazao je Lalatović.

On nije želeo mnogo da govori o lošem stanju terena na stadionu u Subotici.

"Nisam upoznat sa terenom, kažu da je u korektnom stanju. Ali, nije bitan teren, već kako mi uđemo u utakmicu. Ako počnemo dobro, teren neće biti problem. Kakav god da je teren, mi moramo da dođemo do tri boda", rekao je trener Zvezde.

Lalatović će protiv Spartaka moći da računa na oporavljenog Sava Pavićevića, dok je neizvestan nastup Darka Lazovića.

"Pavićević je imao temperaturu, ali je sada spreman. Lazović je takođe imao temperaturu, a danas ćemo više znati, ali mislim da će biti teško da on nastupi u Subotici", kazao je Lalatović.

"Spartak je tvrd protivnik, koji igra na teškom terenu. Ali, imamo mnogo motiva i očekujem tri boda. Nije bitno da li ćemo dati gol iz prekida ili igre, najbitnije je da rano postignemo pogodak", rekao mladi as crveno-belih Mihailo Ristić.

Zvezda posle 18 utakmica ima 39 bodova, četiri manje od lidera Partizana i druga je na tabeli, dok je Spartak na 10. mestu sa 21.

Komentari / 0

Ostavite komentar