Marko Šćepović u Čečeniji!

Kao što je ranije i najavljeno, srpski napadač napustio Majorku i seli se u Rusiju. 

Fudbal 26.02.2015 | 08:00
Marko Šćepović u Čečeniji!

Završena je epizoda Marka Šćepovića u Majorki! Srpski napadač nastavlja karijeru u Tereku iz Groznog. Kao što smo i najavili pre desetak dana, Šćepović se rastao sa španskim klubom i prema očekivanjima odlazi u Rusiju koja je bila jedini logičan izbor s obzirom da je u ostatku ozbiljnih evropskih liga završen prelazni rok.

Šćepović je juče napustio špansko ostrvo i zaputio se ka Turskoj gde se Terek nalazi na pripremama i očekuje se da u toku dana prođe lekarske preglede i zvanično postane član trenutno devetoplasiranog kluba ruske Premijer lige.

Šćepović je postao višak u Majorki posle nesporazuma sa bivšim trenerom Kaprinom, a situacija se nije promenila ni dolaskom novog startega Migela Solera. Šćepoviću se zameralo na nezalaganju na treninzima i utakmicama. Dva meseca je srpski golgeter proveo na margini prvog tima španskog drugoligaša dok se u međuvremenu tražio adekvatan klub u kojem će nastaviti karijeru. Iako je prethodnog vikenda odigrao nekoliko minuta u meču protiv Osasune, to mu nije pomoglo da obezbedi ostanak u klubu čiji je prvi strelac ove sezone sa šest golova.

S obzirom da je prelazni rok u većini evropskih liga završen, Rusija je bila jedina opocija jer fudbalska pijaca u ovoj zemlji se završava u petak. Njegov menažder Fali Ramadani koji u Majorki ima ulogu nezvaničnog savetnika predsednika Dudua Auatea je juče pregovarao sa Majorkom, Terekom i Olimpijakosom u čijem vlasništvu je ugovor Šćepovića. Majorka je raskinula ugovor o pozajmici sa Olimpijakosom, a Šćepović prelazi u Čečeniju takođe kao pozajmljen fudbaler grčkog kluba.

Pored Šćepovića, klub iz Groznog je juče doveo još jednog napadača pošto je ugovor potpisao Senegalac Ablaj Mbengu. Konkurencija Šćepoviću biće i Brazilac Ailton koji je nekada pružao odlične partije u Kopenhagenu i APOEL-u, kao i Žeremi Bokila koji je pre Tereka bio najbolji strelac rumunskog Petrolula.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dr Krele

26.02.2015 07:21

Umjesto fudbala on otisao u rat. Bio je dobar fudbaler.

ODGOVORITE