Koliko košta "zabrinutost" Krajišnika?

E, svašta u državnoj bašti! Kao SDS neće znati bez SNSD-a da se ponaša, a kako izjavi Krajišnik, nije dobro ići u koaliciju sa partijom koja tvrdi da su Srbi genocidni.

Republika Srpska 26.12.2014 | 07:26
Koliko košta "zabrinutost" Krajišnika?

Aha. E, sad polako! S kim je on to bio u koaliciji pre rata, a onda odmah iza rata, samo što su se puške odložile u špajz?

Onda imam jedno skromno pitanje: kad je on to ikada išta loše izjavio o Aliji Izetbegoviću ili Izetbegović o njemu? Naprotiv. Uvek su izražavali obojica visoko uvažavanje jedan za drugog. Proverite ako meni ne verujete.

Sad odjednom teška zabrinutost udruženih Stvaraoca Republike Srpske, a na sve to i apel intelektualaca serbskih za Republiku i njeno jedinstvo u odbrani od državne babaroge. Pa opet: jesu li se tako brinuli i kada se raspala serbska koalicija u prošlom mandatu, a SNSD sa partnerima iz FBiH lako i lagano smaknuo SDS? Nisam ih čula.

Državni nivo kao bauk, samo je jedan dobar broj potpisnika ove apelacije zaboravio izgleda da im deca rade upravo u državnim institucijama BiH: što u Parlamentarnoj skupštini BiH, što u Ministarstvu inostranih poslova, što u Centralnoj banci, itd, a i rodbina i kumovi su lagano raspoređeni po tih sedamdesetak institucija države.

Povelik broj njih u Beogradu, a decu im razmestili ovde. Možemo i poimenice, bar onoliko koliko ih ja znam, a tek kad bi se povadilo temeljito sve, ne bi stalo u ovaj tekst sve i da se popisuju kao telefonski imenik.Inače, godinama govorim da mi najteže padaju pametovanja iz beogradske zavetrine. Što malo Vučiću ne odašilju kakav apel za stanje u Srbiji?

Još je licemernije kako se o tome izveštava: "Više od 150 javnih ličnosti i lidera patriotskih političkih organizacija..." Je li to imaju tapiju na patriotizam? Koji? Čiji? Prema kome?Ovako, dok Mićko plaća (našim parama), potpisuje se buđava priča iz devedesetih, a zaboravlja koliko tog istog naroda ovde živi u apsolutnom siromaštvu i ko ih je osiromašio.

Za njih nikakvog apela nema.I pazi sad ovo! Pozvali su političare u Republici Srpskoj da se "uzdrže od učešća u bilo kom nivou vlasti na štetu srpskog naroda". Odnosi li se to, uzgred budi rečeno, i na entitetski nivo, koji je ekonomski ojadio vlastiti narod?!

U kom to univerzumu žive ovi tzv. intelektualci ako ne vide propale projekte, ogroman dug (koji je veći nego u FBiH, iako FBiH ima i kantone i dva puta više stanovnika), pad standarda, povećan broj nezaposlenih, korupciju koja davi, veći broj penzionera nego zaposlenih, nepotizam koji ujeda direktno za srce taj srpski puk, za koji se tako dramatično navodno zalažu?

Evo, i ovi stvaraoci će na budžet, odnosno ponovo na pleća ove sirotinje. Ne vide ni tzv. stvaraoci kako im narod živi, pa daj da tako patriJotski natovare još nešto na svoj voljeni narod.Dakle, neki tamo tvrde da su Srbi genocidni, a mi možemo biti ekonomocidni, odnosno ekonomski satrti vlastiti narod. Tako mu nekako dođe.

Jer, što bi njima bio jasan pokazatelj da Republika Srpska ovih dana nije uspela da proda ni trezorske zapise, pa je od planiranih 15 miliona prodato samo 1,14 miliona?! Hoće li se ponovo nuditi u januaru, nebitno mi je. Banke ih sve manje uzimaju, a da ne govorim šta o "stručnjaku" govori to što ih emituje krajem decembra, odnosno na kraju fiskalne godine.

Možda da se odvoji i posebna emisija trezorskih zapisa za Stvaraoce?Platiće ovaj narod sve: i rat, i krađu, i promašene projekte, i asocijacije, a i propale banke.Kao Bobar banku, recimo, gde patriJote nije zabrinula činjenice da SNSD, koja ih je animirala da apeluju, duguje nekih šest miliona, a sa miljenicima i njihovim kreditima nekih 11 miliona.

Sitnica. Ne brine ih što je iz banaka inače povučeno nekih dve milijarde kreditnih sredstava poslednjih pet-šest godina, pa se domaćim depozitima kreditiraju vlast i fondovi, a ne privreda. Ili što su potraživanja komercijalnih banaka u Republici Srpskoj od entiteta, opština i fondova socijalne zaštite na kraju oktobra ove godine bila milijardu i 41 milion, a ovako veliki Srbi preuzeli su na početku svog kontinuiranog mandata (početkom 2006. godine) dug od nekih 34,7 miliona i to samo opština, ne fondova i ne entiteta, jer takvih dugovanja nije bilo.

Sitnica od uvećenog duga više od milijardu samo komercijalnim bankama!Privredi je lakše da nađe vanzemaljca nego da dođe do kredita. Osim ako nije vladajućima podobna firma i u suvlasništvu sa nekim od njih, pa onda direktno od IRB-a ono na "dođem ti jednog dana", a možda i nikada, sledom primera Bobar banke i namere da se likvidira i zataška apsolutno sve.Važno je da se čuje "Bože pravde" na skupu, a pravde ni za semena!

Da ne kažem ni od korova, jer korov, posebno onaj ljudski, lagano ubija sve dobro u nama. Kad već nismo znali da razlikujemo žito od kukolja, a za ambroziju mislili da je ukrasna biljka. I tako decenijama. Valjaće jedna široka akcija plevljenja, jer stara poslovica kaže da tamo gde je korov, ne može ništa drugo rasti, pa nam gotovo nijedna leja u državnom vrtu ne uspeva.

 

Dipl.ekon.Svetlana Cenic

Komentari / 56

Ostavite komentar
Name

Miki

26.12.2014 06:46

Zanimljivo da se nije oglasio o dešavanjima u BOBAR banci???!

ODGOVORITE
Name

Ostoja

26.12.2014 06:58

Jedina istina u svemu, Republiku Srpsku u situaciju u kojoj se nalazi, bez finansijskih sredstava bez privrednuh potencijala dovedoše vanzemaljci

ODGOVORITE
Name

banjaluka

26.12.2014 07:00

Svaka čast za tekst,istina od slova do slova. Kraj im je sve bliže,ništa i niko im pomoći ne može.

ODGOVORITE
Name

PAPAGAJ

26.12.2014 07:18

Biti zadovoljan u RS znači biti - BOGAT

ODGOVORITE
Name

ŽIKA P

26.12.2014 07:22

MI SMO NAJ LOPOVSKIJI NAROD. KRADEMO OD DRŽAVE, GRADA, OPŠTINE, FIRME, KUMA, PRIJATELJA PA I OD SAMOG SEBE. AKO JE ZANIMLJIVO DA SE NIJE OGLASIO O DEŠAVANJIMA U BOBAR BANCI, ZANIMLJIVO JE SVE OSIM DA JE UHAPŠENO NAJMANJE DESET LJUDI NA ČELU SA NJIM. ALI MALO SUTRA NAROD JE BAGRA, KAKO ON REČE ZA SVOG MINISTRA BOGDANIĆA.

ODGOVORITE
Name

Vukovi sa Vučijaka

26.12.2014 07:26

Volim našu braću s druge strane Drine, međutim ne volim lažne patriote i političare. Vučić odjednom zavolio Dodika, znači upleten je u njegove poslove. Niko ne spominje Bobar banku, navodno neka ugroženost, po običaju prašina u oći dok se ne pokrade preostalo i kupe stanovi i kuće u Srbiji, pa onda odosmo odavde.

ODGOVORITE
Name

Zenica

26.12.2014 07:30

Prije nekoliko dana imao sam priliku slušati predavanje gospođe Cenić na temu načina trošenja javnog novca... Podaci su frapantni,iznos vanjskog duga i duga institucija prema komercijanim bankama je zastrašujući... A to je prioritet i iz ostvarenih prihoda primarno se "servisira vanjski dug",za niže nivoe vlasti ono šta preostane... A toga će biti sve manje ako se bude povećavao ovaj već postojeći dug... Po tim podacima koje je gospođa Cenić prezentirala zaključno sa krajem septembra 2014. stanje u FBiH (po pitanju duga) nije dobro,ali moram reći da je RS-u mnogo gore,na žalost... Zaista ima razloga da se običan čovjek (naročito u RS-u,bar u ovom trenutku,ako se šta ne promijeni na bolje) zabrine nad onim što nam može donijeti ova nova 2015. godine... Ali,nadati se boljem... Pozdrav...

ODGOVORITE
Name

Kompa

26.12.2014 07:32

Ako je išta dobro uradio Bosić,onda je to što je sklonio ovakve kao Krajišnik. To je ono što mi se najviše sviđa u politici novih SDS-ovaca. A što se tiče samog Krajišnika, on se trudi da se uvali u političko-poslovni milje i aktivira svoje davno započete poslove. A mi dobro znamo kome pripada taj milje. Zato, Momo, znamo tvoju namjeru, to je da sačuvaš dobropozicionirane položaje svoje djece u Centralnoj banci i da završiš i aktiviraš svoje projekte. A što se tiče srpskog naroda-baš tebe briga za njega, spasi nas od sebe.

ODGOVORITE
Name

SNAGA NARODA

26.12.2014 07:38

Pa dajte vise izkazite sa tim imenima onih koje pominjete. Sve nesto pricamo, kritikujemo, optuzujemo a nigdje imena. Da vudimo cija to djeca rade u drzavnim institucijama a iz orikrajka (Beograda i slicno ) kritikuju. Sve lijepo rekla a nije rekla ko su ti ljudi, kako im se zovu djeca, gdje to rade. Da i narod zna pa kad se bude glasalo da to ima u vidu. Ovako, "neki ljudi, neka djeca, neki lopovi,...." a vrijeme prolazi i drzava i narod propada. Bice da su ipak svi isti. Nema nista dok ne dodju mladi i posteni. Samo da li ima takvih ?

ODGOVORITE
Name

Đorđe

26.12.2014 07:50

"Magarci se ne mijenjaju ;mišljenje" "Vuk mjenja dlaku ,ali ne ćud" Narodne izreke. "Obrvan" kad je došao na aerodrom ,imao sam mišljenje ,da će ostati isti.Pohlepa je njegova diagnoza ,od kad smo ga zvali "Obrvan".Tad je on bio isti ,kao sad bolestan od pohlepe i ne mijenja se.Prilike mu to dozvoljavaju ,a Bosić je bio naivan ,kad je mislio drugačije. Ne izlečiv je to oblik oboljenja izgleda.Rekli su to i mnogi drugi. Svim vernicima katoličke veroispovesti želim sretan Božoć,a ostalim dobrim ljudima svekoliko lično i porodično dobro. ISKRENO I POŠTENO....Đorđe

ODGOVORITE
Name

sasars

26.12.2014 07:59

Iza fašista je nešto ostalo!Narod se oporavljao, rađao, školovao, uzdizao... Iza milorada dodika neće ostati ništa! Pustoš, poharana zemlja,opljačkana zemlja, ostarjela zemlja...jadi i čemer!!! Predlažem da pod hitno promjenimo ime! Prvo što mi pada na pamet je - ČERNOBIL!

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

26.12.2014 08:00

Gospodja je bila politicar,da je bila dobra,bila bi dio vlasti i danas.

ODGOVORITE
Name

Pero

26.12.2014 08:01

Koliko kosta Krajisnik i njemu slicni? Pa kostaju 1.000KM ili zaposlenje nekog iz uze familije. Eto koliko... imamo svi svoju cijenu koja je vidimo zaista smjesna, bjedna, ponizavajuca ali se niko ne pita zasto smo dosli do toga da smo svi jeftini, za Baju smo svi prejeftini... 1% za penzionere, 2000KM za Misicku, Belenzadu, Rakulja... 400KM za radnike dok poslanici primaju od 2500 do 7000KM i mrljaju od sjednice do sjednice...

ODGOVORITE
Name

Mitar

26.12.2014 08:04

Patriotizam i odbrana RS se sada placa i to vidimo debelo, dok 92 godine patriotizam je bio nesto drugo i nije se placao kao danas Dodiku, Radmanovicu, Ivanicu..svim politicarima u skupstini RS i organima na nivou BIH. A borci? Sute, i samoo sute, a novi presednik boracke postaje novi Curguz.

ODGOVORITE
Name

ranko

26.12.2014 08:09

Bravo velemajstore, bravo šefice, još samo konkretizuj imena, običan narod prezivljava, ne može "pofatati" imena svih zabrinutih iz Beograda, dodo sve čini da ostane na vlasti na nivou, njemu nevoljene be-ha, vidi ne samo da mu izmiče, nego i da ce ista instrumentima koje joj stoje, dakle sistemski,da pretresa mnoge afere rezima, i spirica, ostalih. Pomoc sa strane vrliz intelektualaca ce biti sve manja, jer nema više para, pa zasto pomoc i zabrinutost nisu iskazali kada je bila poplava, djaba mu gotov je...

ODGOVORITE
Name

MITAR II

26.12.2014 08:17

SVAKI PREDSJEDNIK BORAČKE ORGANIZACIJE BIĆE ĆURGUZ. KAKO NAM JE TAKO NAM JE!

ODGOVORITE
Name

kolaps

26.12.2014 08:24

potpisujem tekst.jos je i blag treba jace osuti istinu. pojedose nas nasi skakavci, lopovi, kvazi patriote, podobni uvlakaci, intelektualci zakupljeni. dokle li ce ovako?duse nemaju,pa kako ce sve ispasti,vidicemo!

ODGOVORITE
Name

допуна

26.12.2014 08:37

господине Перо, нисте поменули наше "патриоте", сенаторе, и њима је баја дао плате, сваки мјесец преко 800КМ, и они као Академска заједница ћуте ли ћуте, сраам их да буде, продане душе. шта ми хоћемо да једна жена, госпођа Ценић све преузме на своја плећа и да нам све она објелодани, да је још и критикујемо, а интелектуална елита само ћути, прозовимо те силне академике и остале како ћуте, је ли то тај патриотизам?? сами коров, такви смо и већина интелектулне елите ради интензивно на нашем пропадању, јадно и жалосно, да ли имају савјест или само виле народне паре, паразити????

ODGOVORITE
Name

hercegovac

26.12.2014 08:51

Poslali ga da miri Srbe (SDS i SNSD)???!!!Pitam se koji je krajnji cilj ovog manipulatora? Valjda znaju njegovi nalogodavci! A da,da ne zaboravim ima i Krajišnik svoj cilj-novac. Bosiću svaka čast

ODGOVORITE
Name

LA (OSTOJA)

26.12.2014 08:51

Dodik je napokom RS učinio sigurnom. Ovakvu prezaduženu je neće ni Srbija, a Bakir od nje bježi ko od šejtana hahahaha

ODGOVORITE
Name

Sa

26.12.2014 08:52

SVJETLANA, OVOG NE TREBA KOMENTARISATI, JER DAVANJEM MEDIJSKOG PROSTORA SAMO MU JOS VISE DIZEMO REP, JER NAROD ZNA KO JE ON, NEKA IDE DUSANICU, PA NEKA NJEGA OZIVI KOJI NI KRADUCI NE ZNA GDJE JE LIJEVO A GDJE DESNO.

ODGOVORITE
Name

Memento Saraievo

26.12.2014 08:55

Momčilo Krajnišnik - tvorac egzodusa Srba iz Sarajeva!

ODGOVORITE
Name

СССС

26.12.2014 08:55

Патриотске странке и интелектуалци из Београда у својим накнадним изјавама након реаговања Босића (СДС-а)покушавају да ублаже своју грешку, јер су схватили да ми који живимо у Републици Српској добро знамо да то није подршке Републици Српској него подршка Додику криминалу и корупцији.Послије овог промашаја ако желе да се искупе нека осуде криминал корупцију,непотизам у институцијама власти(куповину посланика за скупштинску већину)...

ODGOVORITE
Name

dado

26.12.2014 09:03

A STO JE MEDJUNARODNA ZAJEDNICA PRITISKALA DODIKA DA CENICKU STAVI U VLADU SRPSKE.DODIK NIJE NI POMISLIO DA JE STAVI JER VISE VOLI SARAJEVO I FEDERACIJU A NEKI JE STRUCNJAK...

ODGOVORITE
Name

Đorđe

26.12.2014 09:06

Naš narod kaže: "Magarci se ne mijenjaju ;mišljenje" "Vuk mjenja dlaku ,ali ne ćud" Narodne izreke. U ratu poznati "Obrvan" kad je došao na aerodrom ,imao sam mišljenje ,da će ostati isti.Pohlepa je njegova diagnoza ,od kad smo ga zvali "Obrvan"i kad je "tablice "proizvodio i mijenjao danas cirilica sutra latinica i opet.Sjećamo se toga.Tad je on bio isti ,kao sad "bolestan" od pohlepe i ne mijenja se.Prilike mu to dozvoljavaju ,a Bosić je bio naivan ,kad je mislio drugačije. Ne izlečiv je to oblik oboljenja izgleda.Rekli su to i mnogi drugi. Svim vernicima katoličke veroispovesti želim sretan Božoć,a ostalim dobrim ljudima svekoliko lično i porodično dobro. ISKRENO I POŠTENO....Đorđe

ODGOVORITE
Name

Re Papagaj

26.12.2014 09:30

Pre bih rekao BITI POLITIČAR.

ODGOVORITE
Name

gorcin

26.12.2014 09:31

SVE JE OVO TACNO STO JE REKLA CENICEVA. JA SAM JEDAN OD STVARALACA REPUBLIKE SRPSKE I NE PADA MI NA PAMET DA SE UCLANHIM U PRIVATNO DRUŠTVO MOME KRAJISNIKA. DAVNO SAM NAPUSTIO SDS I NIT IH BRANIM NITI NAPADAM, A MOMO BEZUSPJESNO POKUSAVA POCIJEPATI SDS I SVOJ DIO PRIPOJITI DODIKU. MORAM RECI DA BOSIC PORED MNOGIH PROMASAJA SADA IMA PRAVO I TREBA OTKACITI I TZV. OSNIVACE I TAKOZVANE BEOGRADSKE INTELEKTUALCE.

ODGOVORITE
Name

ma ja ba

26.12.2014 09:34

Rece jednom jedan covo: "Dodik je postavljen da RS ukine na ekonomski nacin". I vidite, niko mu nista ne moze. Pred vasim ocima i uz vas glas polako je gasi.

ODGOVORITE
Name

siromak

26.12.2014 09:49

Evo gospodo ja osnivam sirotinjsku stranku i znam da cu imati najvise clanova i naj jeftinija stranka (dzaba) ili besplatno primamo i politicare !!!!!!

ODGOVORITE
Name

ZE SDS

26.12.2014 09:53

Meni je pričala nekadašnji Ombudsmen BiH, da je ona u toku rata ulazila sa delagacijom u tada "opkoljeno Sarajevo" i da je svjedok da je lično Krajišnik u najgorem vremenu rata lično Aliji Izetebgoviću poklonioi pištolj s posvetom te da su upravo kao što Cenička piše Krajišnik i Izetbegović u međusobnoj komunikaciji bili toliko bliski da su se tome svi čudili i Srbi i Bošnjaci i međunarodni posrednici.

ODGOVORITE
Name

p

26.12.2014 10:10

Košta onoliko koliko mu Dodik ponudi-ništa više!

ODGOVORITE
Name

Re ma ja ba

26.12.2014 10:31

Reče drugi čovjek:ZAVADI PA VLADAJ.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

26.12.2014 10:36

1945-1965 Iz pepela nešto niče:1995-2015 Sve se pretvara u pepeo.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

26.12.2014 10:45

Koliko vrijedi Momčilo Krajišnik? Ni prebijene pare.

ODGOVORITE
Name

Re Oko sokolovo

26.12.2014 10:51

ON možda ništa,a kapital koji ima??

ODGOVORITE
Name

ReSasars

26.12.2014 10:56

Misliš na Zenicu ili Sarajevo.Stvarno je velika zagađenost.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

26.12.2014 11:04

Obrvana treba pitati koliko je naplatio pad Krajne,predaju Sarajeva i koliko za njega vrjede svi oni djecaci od 18 godina koji izginuse u zadnjih 4 mjeseca rata vjerujuci da nisu izdani te se nisu htjeli povuci sa fronta?Sve ti prokleto bilo OBRVANE!Svaka cast Bosicu i SDSu jer ovim banditima treba suditi srpski narod ali po kratkom postupku.Samo im ispitajte porjeklo imovine te ce vam biti jasno zasto je OBRVAN nosio darove Aliji a Alija Obrvanu,dok su djeca ginula na obe strane sljam je zaradjivao milione mjesecno a sada svima nama prodaju price o patriotizmu.SVE VAM PROKLETO BILO BANDO LOPOVSKA

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

26.12.2014 11:09

Re "Re Oko sokolovo". Kapital koji si spomenuo, ne pripada Momčilu Krajišniku iako se formalno vodi na njegovo ime, imena članova njegove uže i šire familije, njegovih pajtaša. Nije to pošteno zaradjen kapital. Oteto od države i naroda. Mora biti vraćeno nazad. S posebnim kamatama!!! O tom će se pobrinuti oni koji budu implementirali zakon o porijeklu imovine. Svi bagrovi u RS su ustvari zabrinuti samo zbog upornog nastojanja novog rukovodstva SDSa da se taj zakon usvoji u Skupštini i da on postane gazda u ovoj vukojebini. Samo taj zakon i može očistiti ovu septičku jamu. I biće očišćena.

ODGOVORITE
Name

Darko

26.12.2014 11:12

Ova zena je najpametnija dama koja se ikad pojavila i steta je sto nije imala potpunu priliku da se pokaze u punom svjetlu. svaka joj je na mjestu svaka cast Svetlana,tako razmislja normalna i realna osoba

ODGOVORITE
Name

noname

26.12.2014 11:14

Цецо, свака ти је златна!

ODGOVORITE
Name

Blogeri malo ohladite

26.12.2014 11:20

Pustite na miru malo Rakulja,Misicku,Krajisnika ne zbog njih nego zbog nas.Prevelik znacaj im pridajemo zato ih treba jedno vrijeme skinuti iz komentara

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

26.12.2014 11:23

Goran VRS, ispravno!!!

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

26.12.2014 11:34

Re GORAN VSR:Odličan komentar.Poslovica kaže:Vrana vrani...Svaka stranka treba u svojim redovima da"OPERE PRLJAV VEŠ".A to je priznat češ nemoguće.Narod gladuje,a oni sve bezobrazniji.

ODGOVORITE
Name

Rabin

26.12.2014 11:41

Krajisnik je Krajisnik, on je svoje odrobijo i uverio se kakvom narodu pripada, i za koga se borio i robijao, pa covek vadi zakopano zlato koje ulaze u bizns, govoreci samom sebi da se bogdo nisam ni u sta pleo, moj zivot je isuvise kratak da se ja zajebavam sa sirotinjom rajom,.

ODGOVORITE
Name

Milo-rad

26.12.2014 12:10

Sarajevski egzodus, neko spomenu, hvalim te bože, pa mislio sam da je to Momi oprošteno-zaboravljeno.Eto jednog od razloga što je bio dobar sa Izetbegovićem a jadni narode brzo bježite sa svoje vjekovne teritorije u nepoznato i.... I niko mu nikad ne reče ni pomakni se. Ne mogu da vjerujem?

ODGOVORITE
Name

doda junior

26.12.2014 13:17

šta ti Cenićka znaš, to su Dodine(prezidentove) pare ima pravo da troši kako hoće

ODGOVORITE
Name

Pale

26.12.2014 13:19

Smeta Momi vecina u SA,a gura sestrica Ljubisu Vladusica SDS-u za ministra finansija.Kako ce dozvoliti da ga bira SDA?

ODGOVORITE
Name

Лија

26.12.2014 14:00

Задње вријеме је дошло када на мјесто економисте дође новинар или на мјесто новинара дође економиста, па још дипломирани. Поштована госпођо Ценић, ви као дипл.економиста можете много помоћи у превазилажењу проблема у којима се налази Република Српска. Уосталом били сте накда дио власти, те вам искуства не мањка. У то вријеме, добро се сјећам, било је сличних проблема.

ODGOVORITE
Name

Blagix

26.12.2014 14:41

Definitivno, žena pogađa suštinu! Svaka joj čast.

ODGOVORITE
Name

xxx

26.12.2014 15:23

Kako znamo u Centralnoj banci radi kćerka a i sin negdje i Sarajevu

ODGOVORITE
Name

prijedor

26.12.2014 18:26

OVAKO JE I KAČAVENDA DAO PODRŠKU NESRETNOM RUDONJI.

ODGOVORITE
Name

Bosanske kiše

26.12.2014 19:00

Svetlana Svetlana, znaš li da je za nas 17. vijek, Dodik, Krajišnik, stvaraoci, BG 'intelektualci', nepotizam, korupcija, bijeda i beznađe, bezobrazluk i koještarije..

ODGOVORITE
Name

sve srbi

27.12.2014 22:42

Kako nije sramota Krajisnika da on prica o srpstvu, pa kad je Hag podigao optuznicu protiv njega, on je molio Fahriju Karkina da ga brani... Profesorice Cenic, respekt za svako slovo i tekst koji napisete

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

28.12.2014 10:05

Krajisnik se mora prikloniti vlasti da bi sacuvao kapital stecen u proteklom ratu,dok smo se mi budale kako izjavi njegov tajkun iz Prnjavora,borili za RS.Volio bih da nam Krajisnik licno objasni kakve veze ima on sa kompanijom Dusanic jer i znamo nesto o tome.

ODGOVORITE
Name

imenjak

28.12.2014 15:31

zbog njega cu promijeniti ime...

ODGOVORITE
Name

ruza krsic colic

30.12.2014 01:35

Postovana gospodjo Vi ste dama za svaku pohvalu i znam da ste patriota broj jedan da vas to muci i boli duboko u dusi za narod koji je zaista ostecen u svakom pogledu.Sve to vodi nestanku naroda koji to ne zasluzuje,ali ja kao i ostali pripadnici tog srpskog naroda imam zelju da se to promeni postoji li nacin da se to promeni,a mislim da ima takvih jos kao sto ste vi i da pocistite sve te lopove i lazove.Kad pogledam u Skupstini sednice, zgade mi se.Ja ne zivim tamo,ali mi je zao naroda.Mislim da postoji nacin i da bi trebalo uraditi nesto barem za buduca pokolenja.Hvala vam za tekst.

ODGOVORITE