Matija najskuplji ''gledalac'' u PL!

Srpski fudbaler nije upisao nijedan nastup u Premijer ligi ove sezone, a ima nedeljnu platu od 75.000 funti.

Fudbal 24.12.2014 | 14:20
Matija najskuplji ''gledalac'' u PL!

Ne igra, a zarađuje i to baš dobro, a pritom ima priliku da sa najboljih mesta na stadionu gleda utakmice najkvalitetnije fudbalske lige na svetu! Matija Nastasić našao se na vrhu liste fudbalera koji ove sezone ne dobijaju šansu ili igraju ”na kašičicu” u Premijer ligi.

Britanski Dejli Mejl objavio je spisak od pet najplaćenijih rezervista, a bivši fudbaler Partizana, sada član Sitija nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu, upisao je samo jedan nastup i to u engleskom superkupu.

Nastasić ima nedeljnu platu od 75.000 funti i spada u “srednju” klasu kada su u pitanju primanja u Sitiju. Srpski fudbaler igrao je redovno dok je ekipu vodio Roberto Manćini, ali je pao u drugi plan kod Manuela Pelegrinija.

Malo iza Nastasića je Šon Rajt-Filips iz Kvins Park Rendžersa, koji takođe ove sezone nije odigrao nijedan prvenstvenih meč za londonsku ekipu, a ima nedeljnu platu od 70.000 funti.

Nekadašnji član Čelsija, Mančester Sitija i reprezentacije Engleske, jedinu utakmicu ove sezone upisao je u Ligi kupu protiv Bartona.

Visoko treće mesto na ovoj listi zauzima Brazilac Anderson iz Mančester Junajteda. Nekada velika nada brazilskog fudbala odigrala je samo jednu utakmicu u engleskom šampionatu u dosadašnjem toku sezone.

Ipak, to mu ne smeta, da svake nedelje sa klupske blagajne na Old Trafordu podigne ček na 60.000 funti.

Još jedan fudbaler Mančester Sitija nalazi se na listi “najbolje plaćenih” gledalaca u Premijer ligi, a to je Skot Sinkler. Ima jedan odigrani meč ove sezona i nedelju platu od 45.000 funti. Inače, otkako je 2012. godine došao u klub iz Mančestera, odigrao je za Građane samo 18 mečeva.

Mesto u ovom društvu našao je i nekada standardni član selekcije Engleske i Mančester Junajteda, Rio Ferdinand. Odigrao je sedam utakmica i to na samom početku, ali je posle nekoliko grešaka pao u drugi plan kod Harija Rednapa. Ima mesečnu platu od 40.000 funti.

Komentari / 0

Ostavite komentar