Felps u zatvoru - godinu dana...!

...ali, na godinu i po dana uslovno.

Ostali sportovi 20.12.2014 | 11:00
Felps u zatvoru - godinu dana...!

Skoro tri meseca nakon što je uhvaćen kako vozi pod dejstvom alkohola, a potom se ispostavilo da ima i tragova marihuane u krvi, najtrofejniji olimpijac svih vremena Majkl Felps i osuđen je zbog tog čina!

Ali, uslovno...

Sud u Baltimoru u petak proglasio ga je krivim i osudio na godinu dana zatvora, međutim pod uslovom da u narednih godinu i po dana prekrši uslovnu kaznu.

Ovo je Felpsu drugi put da je osuđen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, nakon što je još 2004. odgovarao pred zakonom u Merilendu.

Uhapšen je 30. septembra, kada je napuštajući jedan kazino u Baltimoru prekoračio i brzinu i prešao preko duple "pune" linije i to u tunelu. U krvi mu je pronađeno 14 promila alkohola u krvi, a bilo je dozvoljeno 8.

Američka plivačka asocijacija odmah ga je suspendovala na šest meseci, a 29-godišnji osvajač 18 medalja na olimpijskim igrama bio je podvrgnut šestonedeljnom tretmanu odvikavanja od alkohola.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nema u SAD popusta za poznate

20.12.2014 10:06

Kod njih nema popusta za poznate a kod nas je li sin nekog lokalnog tajkuna ili načelnika opštine odmah se odbacuje prijava u policiji. Ali se nadam da će se i kod nas mijenjati na bolje

ODGOVORITE