Serhio Ramos u Bajernu na zimu?!

Trener Bajerna Pep Gvardiola izuzetno ceni štopera madridskog Reala. Nemački "Bild" piše da bi već u januaru mogao da pređe u Bajern. Cena? Prava sitnica.

Fudbal 11.11.2014 | 08:00
Serhio Ramos u Bajernu na zimu?!

Minhenski Bajern već se priprema za zimski prelazni rok, a prema tvrdnjama nemačkih medija mogao bi da pazari u Madridu.

Proteklog leta, Real i Bajern su razmenili veziste. U Real je došao Toni Kros, a Ćabi Alonso je zamenio dres Reala za Bajernov.

Sada bi još jedan igrač mogao iz Madrida u Minhen. Reč je o Serhiju Ramosu.

Nemački "Bild" piše da je Bajern, odnosno trener Pep Gvardiola zainteresovan da dovede štopera Reala, a cena je 45 miliona evra.

Bajern svoju šansu vidi u tome što su pregovori Reala i Ramosa oko novog ugovora u zastoju, ali i u tome što su odnosi dva velika kluba veroma korektni, što potvrđuju i transferi Ćabija Alonsa (iz Reala u Bajern) i Tonija Krosa (iz Bajerna u Real).

Sadašnji ugovor sa Realom, Ramosu ističe 2017. godine, ali on želi novi, duži i finansijski jači, sa platom oko 10 miliona evra godišnje, čime bi postao treći najplaćeniji igrač tima, posle Kristijana Ronalda i Gereta Bejla.

Ovaj 28-godišnji fudbaler 2005. godine prešao je iz Sevilje u Real, odigrao je 419 utakmica i postigao 50 golova.

Prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje 10. titule prvaka Evrope, kada je postigao gol u finalu protiv madridskog Atletika, kojim je Real izborio produžetke i kasnije slavio (4:1). Prethodno, u polufinalu, baš protiv Bajerna bio je dvostruki strelac.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 122 utakmice i postigao 10 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar