Istočno Sarajevo: Četvoro povrijeđenih u pucnjavi

U tuči i pucnjavi koja se noćas desila ispred ugostiteljskog objekta "Bahus" u Istočnom Sarajevu teže su povrijeđena četiri lica.

Republika Srpska 09.11.2014 | 15:26
Istočno Sarajevo: Četvoro povrijeđenih u pucnjavi

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Benjaminu Mujagiću i Senaidu Mujiću iz Kantona Sarajevo, koji su sa težim tjelesnim povredama primljeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i nalaze se u životnoj opasnosti, te Dragiši Kenjiću i Bojanu Ninkoviću iz Istočne Ilidže, koji su sa lakšim povredama zbrinuti u Bolnici Kasindo.

Nakon tuče koja se desila noćas oko 4 časa ispred ugostiteljskog objekta Bahus, dvadesetogodišnji Benjamin Mujagić zadobio je povrede nožem u leđa, dok je tridesetjednogodišnji Senaid Mujić povrijeđen nožem u leđa i grudni koš.

Povrijeđeni su i radnici na obezbjeđunju diskoteke, tridesetjednogodišnji Dragiša Kenjić iz Istočne Ilidže koji je ranjen vatrenim oružjem u nogu, dok je Bojan Ninković, takođe iz Istočne Ilidže od udaraca tvrdim predmetom zadobio povredu glave.

Motivi tuče i pucnjave još nisu poznati, napominju u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

"Izvršen je uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca i u toku je uzimanje većeg broja izjava. Nakon izjava svjedoka i očevidaca imaćemo više detalja o motivima ovog događaja", napominje portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Mujagić i Mujić primljeni su u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu sa teškim povredama grudnog koša, u izuzetno teškom stanju i obojica su životno ugrožena.

Dežurni ljekar Bolnice Kasindo, gdje su smješteni povrijeđeni Kenjić i Ninković potvrdio je da su pacijenti stabilno, te da nisu životno ugroženi.

Mještani Istočnog Novog Sarajeva nisu htjeli pred kamere, ali su u neformalnom razgovoru potvrdili da su očekivali da će doći do ovakve situacije, te da se tuče ispred ugostiteljskog objekta Bahus sve češće dešavaju, zbog, kako kažu, velikog broja posjetilaca iz federalnog Sarajeva.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dosta vise

09.11.2014 14:47

Ovaj noćni klub leglo kriminala, prostitucije , narko dilera. Policiji nije dozvoljen pristup jer načelnik Vasiljević je pod direktnom kontrolom SNSD-ea. Vlasnik lokala je dokazani i presuđeni kriminalac. Sve što ima bagre tamo se skupljaju.

ODGOVORITE
Name

Mi posteni policajci

09.11.2014 20:08

Za ovakvu situaciju i ovaj dogadjaj direktno je odgovoran nacelnik CJB.I.SARAJEVO Vasiljevic Radenko jer po njegovom naredjenju policija nije smjela prema tom ugostiteljskom objektu preduzimati preventivne .mjere,a da i ne govorimo o nekoj represiji ili nedo bog kakvoj raciji. Ovo je jadno i tuzno da policija nesmije uci u diskoteku koju drzi lice pod pojacanim policiskim nadzorom...

ODGOVORITE
Name

perica

09.11.2014 21:29

ako je tako, j...š takvu policiju

ODGOVORITE