Источно Сарајево: Четворо повријеђених у пуцњави

У тучи и пуцњави која се ноћас десила испред угоститељског објекта "Бахус" у Источном Сарајеву теже су повријеђена четири лица.

Република Српска 09.11.2014 | 15:26
Источно Сарајево: Четворо повријеђених у пуцњави

Како незванично сазнајемо, ријеч је о Бењамину Мујагићу и Сенаиду Мујићу из Кантона Сарајево, који су са тежим тјелесним повредама примљени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву и налазе се у животној опасности, те Драгиши Кењићу и Бојану Нинковићу из Источне Илиџе, који су са лакшим повредама збринути у Болници Касиндо.

Након туче која се десила ноћас око 4 часа испред угоститељског објекта Бахус, двадесетогодишњи Бењамин Мујагић задобио је повреде ножем у леђа, док је тридесетједногодишњи Сенаид Мујић повријеђен ножем у леђа и грудни кош.

Повријеђени су и радници на обезбјеђуњу дискотеке, тридесетједногодишњи Драгиша Кењић из Источне Илиџе који је рањен ватреним оружјем у ногу, док је Бојан Нинковић, такође из Источне Илиџе од удараца тврдим предметом задобио повреду главе.

Мотиви туче и пуцњаве још нису познати, напомињу у Центру јавне безбједности Источно Сарајево.

"Извршен је увиђај у присуству дежурног тужиоца и у току је узимање већег броја изјава. Након изјава свједока и очевидаца имаћемо више детаља о мотивима овог догађаја", напомиње портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Тешић.

Мујагић и Мујић примљени су у Клинички центар Универзитета у Сарајеву са тешким повредама грудног коша, у изузетно тешком стању и обојица су животно угрожена.

Дежурни љекар Болнице Касиндо, гдје су смјештени повријеђени Кењић и Нинковић потврдио је да су пацијенти стабилно, те да нису животно угрожени.

Мјештани Источног Новог Сарајева нису хтјели пред камере, али су у неформалном разговору потврдили да су очекивали да ће доћи до овакве ситуације, те да се туче испред угоститељског објекта Бахус све чешће дешавају, због, како кажу, великог броја посјетилаца из федералног Сарајева.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

доста висе

09.11.2014 14:47

Овај ноћни клуб легло криминала, проституције , нарко дилера. Полицији није дозвољен приступ јер начелник Васиљевић је под директном контролом СНСД-еа. Власник локала је доказани и пресуђени криминалац. Све што има багре тамо се скупљају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми постени полицајци

09.11.2014 20:08

За овакву ситуацију и овај догадјај директно је одговоран нацелник ЦЈБ.И.САРАЈЕВО Васиљевиц Раденко јер по његовом наредјењу полиција није смјела према том угоститељском објекту предузимати превентивне .мјере,а да и не говоримо о некој репресији или недо бог каквој рацији. Ово је јадно и тузно да полиција несмије уци у дискотеку коју дрзи лице под појацаним полициским надзором...

ОДГОВОРИТЕ
Name

перица

09.11.2014 21:29

ако је тако, ј...ш такву полицију

ОДГОВОРИТЕ