Čilić: Zahvalan sam Novaku do kraja života!

Hrvatski teniser ne zaboravlja teške trenutke u svojoj karijeri, kada mu je podršku nesebično pružao Novak Đoković.

Tenis 02.11.2014 | 17:29
Čilić: Zahvalan sam Novaku do kraja života!

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić rekao je da je do kraja života zahvalan Novaku Đokoviću zbog podrške prošle godine, kada je bio optužen za korišćenje dopinga.

Zbog greške Međunarodne teniske federacije Čilić je bio suspendovan četiri meseca i to je moglo da
ugrozi njegovu karijeru, ali je kasnije oslobođen optužbi, da bi se ove godine vratio na teren u velikom stilu i osvojio svoj gren slem trofej na US Openu.

"Događanja prošle godine promenila su me kao osobu. Tada sam saznao ko su mi prijatelji, a ko se pretvarao da mi je prijatelj. Tek tada sam postao svestan kakve ljude imam oko sebe", rekao je, između ostalog, Čilić u intervjuu Rojtersu i zahvalio se najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je stao uz njega.

"Bio sam vrlo iznenađen Đokovićem. Borio se za mene kao retko ko. Ne vidi se često da se neko iz samog vrha tako bori za nekog drugog. Biću mu zahvalan do kraja života na načinu na koji me je podržao. To me je učinilo jačim iznutra", kazao je Čilić.

Hrvatski teniser trenutno zauzima 9. mesto na ATP listi, a obezbedio je učešće na završnom turniru sezone ovog meseca u Londonu.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milojko

03.11.2014 04:43

Sad si našao da zahvaljuješ LJUDSKOJ GROMADI Novaku Đokoviću. Zašto to nisi uradio na pozornici kada se proslavljao prvu GS titulu, što tada nisi zahvalio Noletu, nego si sa Tompsonom pjevao ustaške pjesme. Kad spominješ NOVAKA ĐOKOVIĆA moraš stati mirno, jer je on za tebe institucija dobrote humanosti i ljudskosti. Dragi naš Nole ne nasjedaj na ovakve pohvale nego ga na završnom mastersu podsjeti na Tompsona.

ODGOVORITE
Name

333

03.11.2014 05:44

Zato si mu se oduzio i doveo Tomsona da ti pjeva kako treba klati Srbe,a otac ti daje izjavu da se ne kaje zbog toga.

ODGOVORITE
Name

Djole

03.11.2014 06:01

Molim, i drugi put! Pa ipak smo ljudi, zar ne!

ODGOVORITE