Primera odabrala najbolje u 2013./2014.

Igrači Real Madirda pokupili su najviše nagrada u tradicionalnom izboru za "naj" igrače Primere. "Beli" nisu osvojili titulu, ali jesu pojedinačna priznanja. Ronaldo najsrećniji jer je najbolji. Simeone trener godine.

Fudbal 28.10.2014 | 20:25
Primera odabrala najbolje u 2013./2014.

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg igrača španske Primere u sezoni 2013/2014, dok je najbolji trener Dijego Simeone iz gradskog rivala Atletika.

Portugalac je prošle sezone postigao 31 gol na 30 utakmica i sa Luisom Suarezom podelio nagradu Zlatna kopačka za najboljeg strelca Evrope.

"Zahvalio bih se saigračima, Realu i porodici, ovo je lep momenat u mojoj karijeri. Za mene je najvažnije da dobijam timske nagrade, ali volim i pojedinačne. Svaki dan vredno treniram kako bih uspeo da ih osvojim što više", rekao je Ronaldo, koji je izabran i za najboljeg napadača lige. Ujedno, dobio je i nagradu za najlepši gol postignut protiv Valensije.

Za najboljeg golmana proglašen je Kejlor Navas iz Reala, koji je prošle sezone branio u Levanteu, dok je njegov saigrač Serhio Ramos najbolji defanzivac.

Nagrada za najboljeg defanzivnog vezistu pripala je Luki Modriću iz Reala, dok je Andres Inijesta iz Barselone izabran na mestu ofanzivnog veznog.

Komentari / 0

Ostavite komentar