Terza prodaje Zvezdinu djecu Zahaviju!

Finansijska dubioza u Ljutice Bogdana zahteva svež kapital u klubu, pa bi rupa u budžetu mogla da bude popunjena prodajom talentovanih izdanaka omladinskog pogona.

Fudbal 10.10.2014 | 12:00
Terza prodaje Zvezdinu djecu Zahaviju!

Luka Jović, Marko Grujć, Vukašin Jovanović, Predrag Rajković... Utisak je da Crvena zvezda skoro nije imala talentovaniju decu u prvom timu. Ali prema saznanjima dnevnog lista Sport, uskoro bi svi oni mogli da postanu igrači investicionog fonda Pinija Zahavija!

Sport, naime,tvrdi da posle lošeg prelaznog roka što se tiče zarade (obeštećenje od 500.000 evra dobijeno sao za Abiolu Daudu, ostali čiste papire dobili tako što su oprostili deo dugova), te obaveze prema igračima koji su pristali na reprogram duga, ali koji stižu na naplatu, crveno-beli jednostavno moraju da pronađu svež kapital. Ideja Zvezdana Terzića, vršioca dužnosti generalnog sekretara, navodno je da to učini u saradnji s poznatim izraelskim menadžerom.

Ne bi to bilo ništa novo u Ljutice Bogdana, jer je Zahavi ne tako davno Zvezdi platio 1.900.000 evra za Nikolu Maksimovića, kojeg je potom poslao u APOLON, pa u Torino (srpskom šampionu sleduje još 500.000 evra). Terzić je, takođe, slične dilove sa Zahavijem imao u OFK Beogradu, pa se u kasu kluba s Karaburme od pet miliona evra vredne prodaje Mirka Pavlovskog Portu slilo samo 1.400.000 evropskih novčanica.

Sada je, piše Sport, fokus na Predragu Rajkoviću (na večitom derbiju će ga pratiti skauti Udinezea i Porta), Marku Grujiću (Hetafe i još dva španska kluba), te Vukašin Jovanović i Luka Jović za koje je Fjorentina letos nudila dva miliona evra, ali je u Ljutice Bogdana procenjeno da to nije dovoljno.

Sastanak Terzića i Zahavija, tvrdi Sport, već je održan u Londonu, a sada se čeka odgovor investicionog fonda, koji treba da proceni da li se isplati ulaziti u posao i koliko vrede najtalentovaniji Zvezdini fudbaleri.

Komentari / 0

Ostavite komentar