U Sokocu plakati protiv Milorada Dodika i aktuelne vlasti

Na dan održavanja centralnog predizbornog mitinga SNSD-a u Sokocu, u tom gradu osvanuli su plakati protiv Milorada Dodika i aktuelne vlasti.

Republika Srpska 05.10.2014 | 19:52
U Sokocu plakati protiv Milorada Dodika i aktuelne vlasti

Građani Sokoca ogorčeni činjenicom da predsjednik Republike Srpske u Sokolac dolazi samo na predizborne tribine odlučili su da na ovaj način iskažu svoje nezadovoljstvo.

Milorad Dodik za osam godina svoje vladavine par puta je dolazio u privatne posjete svojim stranačkim kolegama, kojima je u jednom periodu omogućio da bogatsva Sokoca pretvore u svoje privatno vlasništvo.

Za sve to vrijeme nijednom nije došao u službenu posjetu, niti se potrudio da se obavijesti kako žive ljudi ovog kraja.

Želimo da podsjetimo da su predsjednik SNSD-a i njegove kolege širom Republike Srpske vlast koristili da bi se obogatili, da nisu ispunili nijedno obećanje, kao i to da je laž bila jedini metod njihovog djelovanja. Dok omladina Sokoca ne zna hoće li sutra roditelji imati da im daju marku, njihova djeca su na visokim položajima.

Ne smije se zaboraviti da se aktuelna vlast ponaša kao da istočni dio Republike Srpske ne postoji i da im služi samo da bi sve prirodne resurse i bogatstva koristili da grade puteve i zgrade u svojim rodnim krajevima.

Zbog ovoga i mnogih drugih sramotnih poteza SNSD-a i Dodika Sokočani poručuju da ne mora dolaziti ni u predizbornoj kampanji i da žele promjene koje će donijeti efikasan sudski sistem, koji će biti oslobođen od lanaca politike i koji će natjerati da odgovaraju oni koji nas sistemski pljačkaju već osam godina.

Očekujemo od budućeg predsjednika i premijera da ne zaborave žrtvu koju je ovaj kraj podnio za Republiku Srpsku i da nam vrate bogatstva koja nam pripadaju.

Omladina Sokoca


Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Banjalučanin

05.10.2014 15:37

Bravo za omladinu Sokoca! Tako ga treba dočekati svugdje. Neka zna da nigdje više nije dobrodošao! U Banjaluku posebno.

ODGOVORITE
Name

Goran Doboj

05.10.2014 15:41

Napred Sokolac, napred Srpska! Vreme je da se resimo kriminalne organizacije i izaberemo normalne i postene ljude u institucije Srpske!

ODGOVORITE
Name

Vasilije

05.10.2014 15:42

On nije dobrodošao nigdje,jer je sve uništio a narod se probudio pošto je ogladnio.Zato,svi na izbore i skidajmo crvenosektašku bagru,genocidnu za svoj narod!

ODGOVORITE
Name

sasars

05.10.2014 15:48

Još samo 7 dana i zlo nestaje!!!

ODGOVORITE
Name

VLASENICA

05.10.2014 15:52

JA IZ VLASENICE. DANAS CIJELI DAN POLOMIŠE SE DIJELEĆI BRAŠNO PO 25 KG SNSD. STRAŠNO, KAD JADNI I BIJEDNI GRADJANI SVOJ GLAS PRODAJU ZA BRAŠNO, A OSTALIH 4 GODINE, NEK KUPE BLATO I NEK MIJESE HLJEB. BIJEDA NEVIDJENA, NEZNA SE JEL VEĆA BIJEDA ONAJ KO IM ŠALJE ILI ONI KOJI PRIMAJU TO BRAŠNO. MIĆO KRALJEVIĆ, PRESUDJENI KRIMINALAC POZNAT PO SVEMU RUZNOM,TRAZIH I JA DA MI DAJU, ALI MI REKOŠE DA NE MOGU DOBITI , JER IMAM SAMO JEDAN GLAS ZA NJIH. PRIJE BI SEBI PRESUDILA SMRTNU KAZNU A ZA BIJED U, LOPOVE I KRIMINALCE NEBIH GLASALA. JADNO I BIJEDNO KAD PRODAJU GLAS ZA 25 KG BRAŠNA. I TREBA NAM JOŠ VEĆA BIJEDA, KAD SMO MI NAROD BIJEDAN, ČIM POMISLIM NA DODIKA I MIĆU KRALJEVIĆA, NAJEZIM SE. DO POBJEDE OGNJEN, IVANIĆ I SDS- SAMO NAPRED.

ODGOVORITE
Name

Sokocanin

05.10.2014 16:04

MILOKRADE, MARŠ ODAVDE!

ODGOVORITE
Name

nn

05.10.2014 17:03

Evo gospoda je doletjela helikopterom u Sokolac. Koriste ga ko da su ga platili iz svog dzepa, al kukaju i moljakaju vec dva dana da im se dodje na tribinu boje se da ce dvorana ostati prazna. Iskreno se nadam da se ovaj narod opametio i da im nece dati podrsku.

ODGOVORITE
Name

uzivo sokolac

05.10.2014 17:38

2 helikoptera i preko 10 autobusa okupirali Sokolac. Ugasili mobilnu mrezu. Strahovlada Milorada Dodika opet na djelu. GOTOV JE !

ODGOVORITE
Name

nn

05.10.2014 18:04

U svakom gradu sve iste face nema ko da im dodje pa svoje claanove vozikaju iz grada u grad. bas bih volio da vidim negdje slike kladim se da nideset posto nema sokocana

ODGOVORITE
Name

Vasilije

05.10.2014 18:40

Svi koji kupuju glasove čine lopovluk i oni drugačije ne znaju raditi.To brašno,ili 50 km,30 km,ili koliko već daju za glas,narod treba da uzme jer je to sve od njega oteto,to je narodno!Ali nipošto im ne dati glas,jer ,ne daj Bože da pobijede,to bi za sav narod bio kraj postojanja!Zato,pamet u glavu,kao što sam se i ja opametio,i glasajte za one koji nemaju mrlje na obrazu,a to je Ognjen Tadić!

ODGOVORITE
Name

rajko

05.10.2014 19:57

Sa Milovanom Bjelicom dobpobjede!

ODGOVORITE
Name

Nikola

05.10.2014 20:45

Kad nepravda postane zakon, pobuna postaje dužnost.

ODGOVORITE
Name

Scofield

05.10.2014 23:03

Ne mlatite, šta je SDS donio dok je vladao? Normalno ništa, vi ovde mlatite gluposti, kao svi protiv njega a ne može mu niko ništa, čovjek ima karakter da se nosi sa svima, njemu je stalo do države REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

for nn.

05.10.2014 23:18

Dragi nn, ne kladite se, osim ako se ne kladite u 10 fen. Veliki pozz.

ODGOVORITE
Name

milomir

06.10.2014 03:57

Sokolac mora zajedno sa Romanijom da stane u odabranu srpske države radi palih boraca i srpske časti da posle izbora odmah pohapsi braću Čoloviće i još par njih, da pročisti svoje redove od korova i da krene prema vrhu Dodikove hobotnice

ODGOVORITE
Name

Promjene

06.10.2014 09:45

Iz Rogatice jedva skupili 5-6 automobila da odu na tribinu, a kada je SDS imao tribinu u Višegradu 18 automobila samo omladine iz Rogatice je otišlo da daju podršku Tadiću. Večeras će nas biti još više na Sokocu. Zna se ko pobjeđuje!!!! Tadić, predsjednik Republike Srpske!!!

ODGOVORITE
Name

vojvoda

06.10.2014 17:00

Bravo moja Romanijo,bravo slobodarski Sokolac. Ta rijetka pojavljivanja članova CK -KP-jot, imaju u prošlosti pandam u Josipu Ambroziju-Titu koji je te krajeve zaobilazio u širokom luku,kao. I malo poznat podatak da nikada nije bio u Gacku. Vidite da se tokovi istorije vraćaju. TU JE ČETA PROLETERA,TU JE. ZASTAVA CRVENA,TU JE SLIKA IVE LOLE RIBARA. OVI SU ZAISTA TOLIKO NAORALI DA NE BI TREBALI SA ISTOČNOG DIJELA DA DOBIJU NI JEDAN JEDINi GLAS. NAPRED ROMANIJO, NAPRED SDS, NAPRED OGI. DO POBEDE!

ODGOVORITE