У Сокоцу плакати против Милорада Додика и актуелне власти

На дан одржавања централног предизборног митинга СНСД-а у Сокоцу, у том граду осванули су плакати против Милорада Додика и актуелне власти.

Република Српска 05.10.2014 | 19:52
У Сокоцу плакати против Милорада Додика и актуелне власти

Грађани Сокоца огорчени чињеницом да предсједник Републике Српске у Соколац долази само на предизборне трибине одлучили су да на овај начин искажу своје незадовољство.

Милорад Додик за осам година своје владавине пар пута је долазио у приватне посјете својим страначким колегама, којима је у једном периоду омогућио да богатсва Сокоца претворе у своје приватно власништво.

За све то вријеме ниједном није дошао у службену посјету, нити се потрудио да се обавијести како живе људи овог краја.

Желимо да подсјетимо да су предсједник СНСД-а и његове колеге широм Републике Српске власт користили да би се обогатили, да нису испунили ниједно обећање, као и то да је лаж била једини метод њиховог дјеловања. Док омладина Сокоца не зна хоће ли сутра родитељи имати да им дају марку, њихова дјеца су на високим положајима.

Не смије се заборавити да се актуелна власт понаша као да источни дио Републике Српске не постоји и да им служи само да би све природне ресурсе и богатства користили да граде путеве и зграде у својим родним крајевима.

Због овога и многих других срамотних потеза СНСД-а и Додика Сокочани поручују да не мора долазити ни у предизборној кампањи и да желе промјене које ће донијети ефикасан судски систем, који ће бити ослобођен од ланаца политике и који ће натјерати да одговарају они који нас системски пљачкају већ осам година.

Очекујемо од будућег предсједника и премијера да не забораве жртву коју је овај крај поднио за Републику Српску и да нам врате богатства која нам припадају.

Омладина Сокоца


Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Бањалучанин

05.10.2014 15:37

Браво за омладину Сокоца! Тако га треба дочекати свугдје. Нека зна да нигдје више није добродошао! У Бањалуку посебно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Добој

05.10.2014 15:41

Напред Соколац, напред Српска! Време је да се ресимо криминалне организације и изаберемо нормалне и постене људе у институције Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

05.10.2014 15:42

Он није добродошао нигдје,јер је све уништио а народ се пробудио пошто је огладнио.Зато,сви на изборе и скидајмо црвеносекташку багру,геноцидну за свој народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

05.10.2014 15:48

Још само 7 дана и зло нестаје!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЛАСЕНИЦА

05.10.2014 15:52

ЈА ИЗ ВЛАСЕНИЦЕ. ДАНАС ЦИЈЕЛИ ДАН ПОЛОМИШЕ СЕ ДИЈЕЛЕЋИ БРАШНО ПО 25 КГ СНСД. СТРАШНО, КАД ЈАДНИ И БИЈЕДНИ ГРАДЈАНИ СВОЈ ГЛАС ПРОДАЈУ ЗА БРАШНО, А ОСТАЛИХ 4 ГОДИНЕ, НЕК КУПЕ БЛАТО И НЕК МИЈЕСЕ ХЉЕБ. БИЈЕДА НЕВИДЈЕНА, НЕЗНА СЕ ЈЕЛ ВЕЋА БИЈЕДА ОНАЈ КО ИМ ШАЉЕ ИЛИ ОНИ КОЈИ ПРИМАЈУ ТО БРАШНО. МИЋО КРАЉЕВИЋ, ПРЕСУДЈЕНИ КРИМИНАЛАЦ ПОЗНАТ ПО СВЕМУ РУЗНОМ,ТРАЗИХ И ЈА ДА МИ ДАЈУ, АЛИ МИ РЕКОШЕ ДА НЕ МОГУ ДОБИТИ , ЈЕР ИМАМ САМО ЈЕДАН ГЛАС ЗА ЊИХ. ПРИЈЕ БИ СЕБИ ПРЕСУДИЛА СМРТНУ КАЗНУ А ЗА БИЈЕД У, ЛОПОВЕ И КРИМИНАЛЦЕ НЕБИХ ГЛАСАЛА. ЈАДНО И БИЈЕДНО КАД ПРОДАЈУ ГЛАС ЗА 25 КГ БРАШНА. И ТРЕБА НАМ ЈОШ ВЕЋА БИЈЕДА, КАД СМО МИ НАРОД БИЈЕДАН, ЧИМ ПОМИСЛИМ НА ДОДИКА И МИЋУ КРАЉЕВИЋА, НАЈЕЗИМ СЕ. ДО ПОБЈЕДЕ ОГЊЕН, ИВАНИЋ И СДС- САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сокоцанин

05.10.2014 16:04

МИЛОКРАДЕ, МАРШ ОДАВДЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

05.10.2014 17:03

Ево господа је долетјела хеликоптером у Соколац. Користе га ко да су га платили из свог дзепа, ал кукају и мољакају вец два дана да им се додје на трибину боје се да це дворана остати празна. Искрено се надам да се овај народ опаметио и да им неце дати подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

узиво соколац

05.10.2014 17:38

2 хеликоптера и преко 10 аутобуса окупирали Соколац. Угасили мобилну мрезу. Страховлада Милорада Додика опет на дјелу. ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

05.10.2014 18:04

У сваком граду све исте фаце нема ко да им додје па своје цлаанове возикају из града у град. бас бих волио да видим негдје слике кладим се да нидесет посто нема сокоцана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

05.10.2014 18:40

Сви који купују гласове чине лоповлук и они другачије не знају радити.То брашно,или 50 км,30 км,или колико већ дају за глас,народ треба да узме јер је то све од њега отето,то је народно!Али нипошто им не дати глас,јер ,не дај Боже да побиједе,то би за сав народ био крај постојања!Зато,памет у главу,као што сам се и ја опаметио,и гласајте за оне који немају мрље на образу,а то је Огњен Тадић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајко

05.10.2014 19:57

Са Милованом Бјелицом добпобједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

05.10.2014 20:45

Кад неправда постане закон, побуна постаје дужност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцофиелд

05.10.2014 23:03

Не млатите, шта је СДС донио док је владао? Нормално ништа, ви овде млатите глупости, као сви против њега а не може му нико ништа, човјек има карактер да се носи са свима, њему је стало до државе РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фор нн.

05.10.2014 23:18

Драги нн, не кладите се, осим ако се не кладите у 10 фен. Велики позз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миломир

06.10.2014 03:57

Соколац мора заједно са Романијом да стане у одабрану српске државе ради палих бораца и српске части да после избора одмах похапси браћу Чоловиће и још пар њих, да прочисти своје редове од корова и да крене према врху Додикове хоботнице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

06.10.2014 09:45

Из Рогатице једва скупили 5-6 аутомобила да оду на трибину, а када је СДС имао трибину у Вишеграду 18 аутомобила само омладине из Рогатице је отишло да дају подршку Тадићу. Вечерас ће нас бити још више на Сокоцу. Зна се ко побјеђује!!!! Тадић, предсједник Републике Српске!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

војвода

06.10.2014 17:00

Браво моја Романијо,браво слободарски Соколац. Та ријетка појављивања чланова ЦК -КП-јот, имају у прошлости пандам у Јосипу Амброзију-Титу који је те крајеве заобилазио у широком луку,као. И мало познат податак да никада није био у Гацку. Видите да се токови историје враћају. ТУ ЈЕ ЧЕТА ПРОЛЕТЕРА,ТУ ЈЕ. ЗАСТАВА ЦРВЕНА,ТУ ЈЕ СЛИКА ИВЕ ЛОЛЕ РИБАРА. ОВИ СУ ЗАИСТА ТОЛИКО НАОРАЛИ ДА НЕ БИ ТРЕБАЛИ СА ИСТОЧНОГ ДИЈЕЛА ДА ДОБИЈУ НИ ЈЕДАН ЈЕДИНи ГЛАС. НАПРЕД РОМАНИЈО, НАПРЕД СДС, НАПРЕД ОГИ. ДО ПОБЕДЕ!

ОДГОВОРИТЕ