Ko je prodao Miloševića?

Miloševića su prodali prijatelji. Prodali su svog šefa, njegove ideje i svoju čast zarad političkog interesa,kaže Marko Milošević

Srbija 30.09.2014 | 22:28
Ko je prodao Miloševića?

„Nikome se u Srbiji nisam zamerio, poslovima koji mi se pripisuju – nisam se bavio, a zemlju sam napustio zbog bezbednosti porodice“, kaže Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije i haškog optuženika Slobodana Miloševića u ekskluzivnom intervjuu za nedeljnik Afera.

Pozdravite dušebrižnike, kaže Marko Milošević, i poručite im da se ne sekiraju, dobro sam i zdravo i živim normalan život. Nemam nikakav biznis kaže Marko, za biznis je potreban novac, a tvrdi da nema nikakve prihode. A nekada, porodica Milošević je imala mnogo prijatelja, kaže Marko – ako ima nešto pozitivno u celoj stvari, onda je to što sam se rešio ulizica.

"Jedan deo njih se poneo kao i Vuk Branković pre šest vekova. Prodali su svog šefa, njegove ideje i svoju čast zarad političkog interesa. Takvi prodaju veru za večeru. To dovoljno govori o kakvim je ljudima reč, ako se uopšte tako mogu nazvati. Sada oko sebe i za svoje prijatelje imam samo one koje sam zauvek takvima i smatrao i koje sam za prijatelje želeo", rekao je Milošević. Neka hrane svoju decu svim tim parama za koje kažu da smo sklonili i pokrali, a ja im poklanjam sve što nađu, dodaje Marko Milošević.

Ja sam jedinu korist što mi je otac bi Slobodan Milošević, imao dok sam se bavio autobilizmom, navodi Marko za nedeljnik Aferu.

"Sponzori su se sami nudili i utrkivali ko će preko mene da se reklamira. Da li je to kriminal? Ili je nemoralno? Da je moj otac, sproveo privatizaciju, kao što je sprovedena od 2000-te, obesili bi ga na Terazijama," kaže Marko Milošević.

A svog oca smatra najboljim na svetu.

"Roditelje ne biramo. Ja sam imao sreću. Meni je Slobodan Milošević otac. Kao otac, bio je najbolji koga sam mogao i da zamislim i svakako, bolji nego što sam zasluživao. Njemu ostaje slava, a meni sveta uspomena i doživotna rana".

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

b.luka

30.09.2014 20:34

Slažem se sa svim sto si rekao Marko, mada isto tako znam da je bilo muljanja, al uvijek cu za Slobu reci da je bio veliki Srbin

ODGOVORITE
Name

Zabac

30.09.2014 20:47

Nije dao Mladica i Karadzica,nije dao Kosovo,nije dao pederima paradu.....Plakace Srbija za Milosevicem a to ce istorija i pokazati,on je bio jedini srpski politicar a sve posle njega su strani sateliti

ODGOVORITE
Name

mlajfrvi

30.09.2014 20:52

Srbija je puna i*daje. To hvala Bogu ipak nije slucaj kod nas u RS.

ODGOVORITE
Name

Mr. Šunjić

30.09.2014 21:02

Ovim Miloševićima ni Baja ne može parirati kada je cirkus u pitanju! Eto živiš u Rusiji od socijalne pomoći. Zna svako normalan ko je bio tvoj otac i bratija mu iz 90-tih, od Triglava do Vardara... Sve bolesni krpelj do krpelja. Izbezumili su 20.000.000 stanovnika, i sada sa svojom policijom i nekoliko hiljada kriminalaca vladaju Balkanom! Vidio sam te uživo samo jednom, bilo mi je dovoljno da vidim ko si! Mrš sileđijo jedan bolesni!

ODGOVORITE
Name

Messi

30.09.2014 22:43

Za oca je neke stvari u pravu, a za sebe laze kao pas! Predsjednikov sin, premlacivali mnoge on i drustvo, nisi smeo pisnuti o njemu. Al' ne pomenu sta je mama radila po Srbiji!

ODGOVORITE
Name

Danijel Kecman

01.10.2014 00:30

Vi ste pukli. Pa niste nista bolji od SNSD-a. Sve za vlast.

ODGOVORITE
Name

razmisljam

01.10.2014 05:43

Ljudi,prestanite vec jednom pravdati ono sto se ne moze opravdati,kad se samo sjetim kolika nam je dnevna inflacija bila i kako su se tada marke i dolari kupovali a dinari stampali,papira je bilo dovoljno.Jadni smo mi kad dopustamo da nam se i danas oci zamazuju,bas smo slijepi zato jer smo nacionalno zadojeni.

ODGOVORITE
Name

Srbin

01.10.2014 05:45

Ako nisi iznio pare a sada nemas kazes nikakve prihode, od cega zivis? Slobo je bio dobar kakva ti je mama! Tvog tatu trebaju da slave hrvati jer im je on dao drzavu koju nikad nisu imali a Srpstvo je unazadio 100 godina!

ODGOVORITE
Name

Sudija

01.10.2014 05:45

Prije svega opljackali ste i Srbiju i Jugoslaviju. Izdali ste Srbe u Bosni i Hrvatskoj /uveli ste im sankcije/ a na kraju i one na Kosovu. Niste vi Srbi nego Crnogorci koji su ojadili Srbiju od Karadzordzevica na ovamo. O kakvoj ti slavi govoris? Kao sto je i tvoj tata bio izdajnik tako su i ovdasnji koje Zapad dovodi na vlast da bi vladao Srbima i Srbijom.

ODGOVORITE
Name

nedjo 2

01.10.2014 06:34

Niko nesme da vas bije osim nase milicije

ODGOVORITE
Name

PONOSNI SRBIN

01.10.2014 07:07

MI SRBI PROKLETI, IZDAJNICI, KOJI BI BRATA IZDALI!!! MI SMO GA PRODALI, KAO STO SVE DO SAD PRODAJEMO!!! NESTACE NAS ZA 300 GODINA, IZUMRIJECE SRPSKI NAROD ZAHVALJUJUCE NAMA KAKVI SMO!!!

ODGOVORITE
Name

Re.ponosnom Srbinu

01.10.2014 07:25

Znak i upozorenje da se trebamo mijenjati

ODGOVORITE
Name

re zabac

01.10.2014 15:57

Tako je! Jedini koji je branio KiM posle Cara Lazara.

ODGOVORITE