Nikolić o odlaganju: Ovo je neozbiljno!

Crno-beli čekali odluku u vezi sa odigravanjem utakmice sa OFK Beogradom, ali je nisu dočekali: Trebalo je da se sve reši još pre sedam dana, a ovako svi znaju kad igraju sem nas i „romantičara”.

Fudbal 26.09.2014 | 16:15
Nikolić o odlaganju: Ovo je neozbiljno!

Tokom celog jučerašnjeg dana u Partizanu su čekali odgovor iz Zajednice superligaša na pitanje da li će se, kada i na kom stadionu igrati meč sedmog kola sa OFK Beogradom.

Na kraju su svi srpski klubovi imali jasnu sliku rasporeda, osim upravo crno-belih i „romantičara”, koji su prinuđeni da odluku čekaju do poslednjeg trenutka, u zavisnosti od odluka na višim instancama. Zbog nekoliko desetina ničim izazvanih „paradera” i kolapsa u najavi, izgleda da nije stao samo fudbal, već i cela Srbija, a tim iz Humske i te kako oseća posledice.

Zato se u Humskoj juče razmišljalo i o potpunom odlaganju duela, jer se ekipa praktično našla u „stegama”, bez mogućnosti da predahne, iako jedina predstavlja srpski fudbal u evropskim okvirima.

- Stvaraju se veliki problemi i Partizanu i OFK Beogradu, kolegi treneru Đurđeviću, ali i meni, čiji je tim opterećen u tri takmičenja. Ostali bar znaju kada igraju, mi smo još uvek u neizvesnosti, a bili smo tokom cele nedelje. Nismo znali kako da podelimo minutažu igračima u Kup meču sa Bežanijom, nedoumica je i na kom stadionu ćemo da se susretnemo sa „romantičarima”, jer je teren na Vračaru, blago rečeno, katastrofalan. Teško je bilo šta da se isplanira i zaista je poslednji čas da nas obaveste konačno kakva je odluka, kada igramo i na kom terenu - rezignirano je za „Sport” pričao Marko Nikolić.

Da li ste možda razmišljali da tražite potpuno odlaganje, s obzirom da bi ekipa, u slučaju da se igra u subotu, imala samo dva dana odmora? A, ukoliko bi se, ipak, igralo u ponedeljak, opet ne bi bilo dovoljno odmora do meča Lige Evrope sa Asterasom. Tim pre što se putuje u Grčku...
- To nije u mom opisu posla, nego više u rukama ljudi koji vode klub. Ne znam ni da li bi oni koji odlučuju uvažili naš zahtev. Stvara se potpuna nedoumica i nije to stvar ni Partizana, niti OFK Beograda, nego nečeg trećeg u šta smo uvučeni iz nehata i gotovo bez mogućnosti da nešto promenimo.

Smatrate li da je moglo ranije da se reaguje, ako se već zna se cela država podigla na noge zbog nekakve „parade”?

- Trebalo je da se reši još pre sedam dana, tada bismo bar mogli da osvežimo ekipu tokom utakmice sa Bežanijom, napravimo još nekoliko izmena. Ovako se ništa nije znalo, niti se i dalje zna i sve je to krajnje neozbiljno - jasan je Nikolić.

Komentari / 0

Ostavite komentar