Ode Solskjer iz Kardifa!

Vlasnik Kardifa Vinsent Tan izjavio je da je legendarni napadač Mančester junajteda podneo ostavku na funkciju menadžera ekipe.

Fudbal 19.09.2014 | 08:15
Ode Solskjer iz Kardifa!

Fulam i Kardif u 2014. su koračali gotovo identičnom stazom - smenili su trenere usred sezone, ispali iz Premijer lige, loše startovali u Čempionšipu i odlučili se za nove promene na klupi. I to, istog dana!

Nakon što je Fulam saopštio da je Feliksu Magatu uručen otkaz, iz Kardifa je stigla vest da odlazi Ole Gunar Solskjer, koji je posle vrlo dobrog učinka u prva tri kola (dve pobede i remi), iz naredna četiri meča osvojio samo bod, uključujući dva vezana poraza kod kuće.

Kontroverznom vlasniku kluba, Vinsentu Tanu, tako se još jednom osvetila odluka da u januaru skloni sa klupe energičnog Malkija Mekeja.

Iako je zvanično sam podneo ostavku, engleski mediji navode da će Solskjer na ime prevremenog prekida saradnje inkasirati tri miliona funti na ime odštete.

Kao mogući naslednik norveškog trenera, nekada golgetera Mančester junajteda, pominje se Velšanin Toni Pjulis, koji je pred početak sezone otišao iz Kristal Palasa.

Komentari / 0

Ostavite komentar