Оде Солскјер из Кардифа!

Власник Кардифа Винсент Тан изјавио је да је легендарни нападач Манчестер јунајтеда поднео оставку на функцију менаџера екипе.

Фудбал 19.09.2014 | 08:15
Оде Солскјер из Кардифа!

Фулам и Кардиф у 2014. су корачали готово идентичном стазом - сменили су тренере усред сезоне, испали из Премијер лиге, лоше стартовали у Чемпионшипу и одлучили се за нове промене на клупи. И то, истог дана!

Након што је Фулам саопштио да је Феликсу Магату уручен отказ, из Кардифа је стигла вест да одлази Оле Гунар Солскјер, који је после врло доброг учинка у прва три кола (две победе и реми), из наредна четири меча освојио само бод, укључујући два везана пораза код куће.

Контроверзном власнику клуба, Винсенту Тану, тако се још једном осветила одлука да у јануару склони са клупе енергичног Малкија Мекеја.

Иако је званично сам поднео оставку, енглески медији наводе да ће Солскјер на име превременог прекида сарадње инкасирати три милиона фунти на име одштете.

Као могући наследник норвешког тренера, некада голгетера Манчестер јунајтеда, помиње се Велшанин Тони Пјулис, који је пред почетак сезоне отишао из Кристал Паласа.

Коментари / 0

Оставите коментар