I Gulan ide u Majorku!

Posle Filipa Markovića i Marka Šćepovića, još jedan klijent poznatog menadžera će se preseliti u redove španskog drugoligaša.

Fudbal 26.08.2014 | 20:00
I Gulan ide u Majorku!

Majorka postaje kolonija srpskih fudbalera. Ili preciznije, poligon za razigravanje igrača iz menadžerske agencije Falija Ramadanija.

Posle Filipa Markovića i Marka Šćepovića, još jedan srpski fudbaler (takođe ponikao u Partizanu) preseliće se u redove španskog drugoligaša Majorke. Reč je o aktuelnom prvotimcu crno-belih Nikoli Gulanu na kojeg u Humskoj i ne računaju baš preterano. Španski mediji pišu da je Majorki neophodan bek, a da je izbor pao na Gulana.

Olakšavajuća okolnost za realizaciju transfera trebalo bi da bude i prijateljski odnos predsednika Majorke Duda Auatea sa Falijem Ramadanijem. Marka piše da su njih dvojica u prijateljskim relacijama, što je kumovalo i dolascima Markovića i Šćepovića koji su bili višak u Benfiki, odnosno Olimpijakosu.

Inače, zanimljiva je priča o vlasniku Auateu. On je bio dugogodišnji golman Majorke i postao je čuvar mreže sa najviše nastupa u istoriji kluba sa ovog prelepog ostrva. Na kraju prošle sezone je okončao igračku karijeru, a ubrzo potom iznenadio mnogo odlukom da postane većinski akcionar kluba i samim tim i gazda kluba. Spekulisalo se da iza Auateovog preuzimanja kluba stoji Roman Abramovič i još neki fudbalski menadžeri, ali to nije potvrđeno.

Španski mediji pišu da je Ramadani postao Auateov savetnik za transfer politiku da treba očekivati još neke transfere Ramadanijevih klijenata u Majorku.

U dosadašnjoj zanimljivoj karijeri, Ramadani je imao prijateljske odnose sa klubovima poput Fiorentine, Olimpijakosa, Minhena 1860. u kojima je igrao veliki broje njegovih klijenata, a o uticaju u Partizanu je izlišno trošiti reči.

Komentari / 0

Ostavite komentar