Feneru Super-kup Turske!

Ako se po jutru dan poznaje onda nema sumnje da nas u predstojećem turskom šampionatu očekuje vrhunska drama! U meču koji je otvorio novu sezonu, utakmici Superkupa, Fenerbahče je posle izvođenja jedanaesteraca savladao Galatasaraj rezultatom 3:2 i dokopao se prvog trofeja u sezoni.

Fudbal 26.08.2014 | 12:15
Feneru Super-kup Turske!

Nakon 120 minuta lavovske borbe u Manisi mreže se nisu tresle, tako da je odluka morala da padne na penal-ruletu. I tada je drama dostigla vrhunac. Na samom startu pogađaju i Kajt i Adin, ali onda kreće revija promašaja sa bele tačke. Čak pet fudbalera nije moglo da iskoristi šansu. Krenulo je sa Erkinom, pa preko Inana, Mela, Topuza, do Kurtuluša. Živci su bivali sve tanji, a ozbiljno je zavarničilo i zamirisalo na incident kada je Demirel odbranio udarac Felipea Mela u trećoj seriji. Njih dvojica žestoko su se sukobili, ali je sudija Abitoglu odlučio da im pokaže samo po žuti karton.

Seriju promašaja prekinuo je Raul Meireleš (2:1), zatim je Burak Jilmaz poravnao na 2:2, ali Kadlec nije propustio prvu meč loptu i to je bio kraj - 3:2 za Fener.

Novi šampionat Turske startuje predstojećeg vikenda. Galatasaraj u prvom kolu gostuje Bursi, dok Fener pred svojim navijačima igra protiv Karabuka. Treći najozbiljniji kandidat za titulu, ekipa Bešiktaša, ide na noge Mersinu.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar