Liverpul bira: Falkao ili Eto?

Napadač je neophodan Rodžersu, a videćemo da li će doći skuplja ili jeftinija varijanta.

Fudbal 19.08.2014 | 16:17
Liverpul bira: Falkao ili Eto?

Liverpul je pobedom nad Sautemptonom otvorio sezonu, ali nikoga nije ubedio da ima zamenu za Luisa Suareza. Brendan Rodžers ima probleme da nadoknadi odlazak Urugvajca i gotovo je izvesno da će do kraja prelaznog roka angažovati još jednog napadača. Dva imena su u opticaju. Jedan je skuplja i bolja varijanta, drugi je jeftinija i rizičnija.

Najveća Rodžersova želja je Radamel Falkao. Ostrvski mediji i dalje pišu da postoji šansa da Liverpul do kraja prelaznog roka dovede sjajnog Kolumbijca. I ovoga puta se kao u nedavnom slučaju kada se Real interesovao za Falkaa, pominje pozajmica. Kneževima bi pripalo dvanaest miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, a Redsi bi na sebe prihvatili i obavezu da plaćaju Falkau platu od 250.000 evra nedeljno! U igri je i Juventus koji je takođe počeo pregovore oko kolumbijskog asa...

Jeftinija i realnija opcija za Liverpul je ipak Samuel Eto. On je slobodan igrač, a najradije bi ostao u Engleskoj uprkos pozivima iz Italije, Nemačke i Holandije. Kamerunac traži duplo manju platu od Falkaa. Pominje se suma od 100.000 funti nedeljno (125.000 evra) što je daleko prihvatljivije za Liverpul. Pogotovo što je ne mora da plaća obeštećenje ili pozajmicu.

Do zatvaranja pijace je ostalo još 12 dana, a Liverpul i dalje ima dovoljno vremena da pokuša opciju sa Falkaom. Ako to ne uspe, onda je Eto realnost.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Marko

19.08.2014 14:30

Ah taj Liverpool moja stara simpatija.Već više od dvadeset godina nisu prvaci Engleske.Ali sada tu igraju neki kamerunci,česi itd.Ja se sjećam Liverpoola dok su igrali John Burns,Peter Beardsly,Jan Rush itd.Sada je samo novac u pitanju

ODGOVORITE