Baštinac izabran za v.d. načelnika Laktaša

Odbornici Skupštine opštine Laktaši izabrali su danas Milana Baštinca iz Laktaša za vršioca dužnosti načelnika opštine.

Republika Srpska 04.08.2014 | 12:48
 Baštinac izabran za v.d. načelnika  Laktaša

Baštinca je za ovu funkciju Skupštini predložila opštinska komisija za izbor i imenovanja, na prijedlog Saveza nezavisnih socijaldemokrata, a nakon konsultacija sa svim političkim partijama koje imaju odbornike u Skupštini opštine Laktaši. Predsjednik Skupštine opštine Laktaši Snježana Kelečević rekla je novinarima nakon sjednice da je Baštinac mlad čovjek, referentna ličnost, magistar društvenih nauka u oblasti politike EU koji je prethodno obavljao funkciju pomoćnika ministra energetike.

"Ovo je dobro rješenje za opštinu Laktaši, jer je riječ o mladoj i obrazovanoj osobi, koja govori strane jezika, koja je radila na mnogim važnim projektima i sarađivala sa partnerima iz inostranstva", naglasila je Kelečevićeva. Baštinac danas nije prisustvovao sjednici Skupštine opštine Laktaši, a polaganje zakletve i prvo obraćanje odbornicima predviđeno je za sljedeće zasjedanje Skupštine.

Funkciju vršilac dužnosti načelnika opštine Laktaši Baštinac će obavljati do izbora novog načelnika opština na vanrednim opštinskim izborima zakazanim za 28. septembar. Prethodni načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović u junu je podnio ostavku.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

mico

04.08.2014 16:01

Napokon mlad covjek da dodje u Laktase ! Sa srecom

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

04.08.2014 16:06

Neće dugo. Do izbora novog načelnika. U sledećem mandatu načelnik Laktaša neće biti iz SNSD-aa. Ta su vremena završena. Shvatili su da ih je Milorad uništio. Stalo mu je do Laktaša kao do zemljotresa iz '69 godine.

ODGOVORITE
Name

mila

04.08.2014 17:06

Ne znam jesu li ga bar obavijestili da je izabran?!

ODGOVORITE
Name

zabrinuti gradjanin

06.08.2014 01:14

Bastinac je na odmoru nije ni prisustvoao skupstini. Toliko od njega...

ODGOVORITE