Asfaltirani putevi u Bogovićima i Ćemanovićima

Na području opštine Pale završeni su planirani radovi na asfaltiranju puta prema naselju Bogovići, kao i puta Ćemanovići - Crna Stijena, a očekuje se i kraj radova na rekonstrukciji mosta u mjestu Rogoušići.

Republika Srpska 30.07.2014 | 15:06
Asfaltirani putevi u Bogovićima i Ćemanovićima

Mještani mjesne zajednice Ćemanovići u opštini Pale dočekali su asfalt u svom selu. Asfaltiranje  je davno započeto, ali je dionica od kilometar i dvije stotine metara tek sada završena. Zadovoljni mještani kažu da će im ovaj put pomoći u svakom smislu.

Za asfaltiranje puta u selu Ćemanovići izdvojeno je 110 000 konvertibilnih maraka, od čega je opština Pale obezbijedila 50 000, a Savjet ministara 60 000, dok je za dionicu prema Bogovićima izdvojeno 50 000 konvertibilnih maraka. Iz opštine poručuju da se slični projekti nastavljaju.

"Ovo je početak realizacije programa investicija za ovu godinu u ovoj lokalnoj zajednici. Završava se tenderska procedura za studentske domove, kreće se sa tenderskom procedurom za odabir izvođača kada je u pitanju parking kod Filozofskog fakulteta, a oko 20. avgusta ćemo potpisati ugovor sa izvođačem radova kada je u pitanju nastavak izgradnje šetališta i Studentskog trga", ističe načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

Pored asfaltiranih puteva, obezbjeđena su sredstva i za rekonstrukciju mosta u Rogoušićima, koji je srušen tokom poplava. Izdvojeno je 50 000 konvertibilnih maraka, a završetak radova očekuje se za sedam dana.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar