Mađarski mediji: Neodoljiva Srbija!

Mađarski mediji s razočaranjem priznaju da je reprezentacija Srbije zasluženo osvojila Evropsko prvenstvo u Budimpešti i ocenjuju da je prikazala "neodoljiv vaterpolo" u finalu protiv domaće ekipe.

Ostali sportovi 28.07.2014 | 15:45
Mađarski mediji: Neodoljiva Srbija!

Vaterpolisti Srbije su u finalu Evropskog prvenstva u Budimpešti pobedili Mađarsku sa 12:7 i odbranili titulu, a sajt Indeks naveo je da je ekipa Dejana Savića igrala "neodoljiv vaterpolo".

Mađarska je u prvoj fazi takmičenja pobedila Srbiju sa 8:6, a kako navodi Indeks, "domaći tim nažalost nije imao snage da pobedi velikog rivala dva puta za 10 dana".

Sajt Origi naveo je da je domaća selekcija doživela veliki neuspeh i razočaranje, uz pitanje "da li je osvojena srebrna medalja ili izgubljena zlatna".

Na sajtu je objavljena izjava vaterpoliste Mikloša Gora Nađa, koji je rekao da je osvajanje srebrne medalje "najgori osećaj", ali i da će Mađarska na narednom Evropskom prvenstvu 2016. godine u Beogradu "uzvratiti Srbima".

Na sajtu Gondola piše da su srpski vaterpolisti igrali "besprekorno", a da je Mađarska selekcija ostvarila "najslabiji učinak kada je bilo najpotrebnije".

Sajt Hir24 naveo je da je Srbija prikazala potpuno drugačiju igru od one iz utakmice s domaćinom u grupnoj fazi i izjavu selektora Mađarske Tibora Benedeka koji je ocenio da je Srbija trenutno najbolja selekcija.

"Mi smo napredovali, ali Srbija je najbolja i četiri-pet timova pokušavaju da uhvate korak s njima", rekao je Benedek.

Komentari / 0

Ostavite komentar