Politika podsticaja promašena, Mirjanić treba u penziju

Poslanik SDS-a i član Odbora za poljoprivredu u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Miladin Stanić, nije zadovoljan radom tog odbora, smatra da je stanje u poljoprivredi katastrofalno, o čemu svjedoče i revizorski izvještaji, a aktuelnom ministru poljoprivrede poručuje da ide u penziju.

Republika Srpska 20.07.2014 | 17:31
Politika podsticaja promašena, Mirjanić treba u penziju

Politika dodjele poljoprivrednih subvencija u Republici Srpskoj je potpuno promašena, odnosno novac se dijeli onako kako to odgovara vladajućoj partiji, kaže Miladin Stanić

Treba narodu reći istinu, a to je da nema više sredstava za isplatu, odnoson da Ministarstvo to radi vrlo aljkavo i neuredno, nastavlja Stanić.

Zbog svega toga Stanić predlaže resornom ministru, Stevi Mirjaniću, da ide u staračku penziju, a ne da daje megalomanska obećanja koja ni u snovima ne može ispuniti.

Stanić je rekao i to se putem Fonda solidarnosti zloupotrebljavaju budžetska sredstva, odnosno koriste u predizborne svrhe. Uzeti nešto na odgođeno plaćanje ili uzeti kreditna sredstva nije rješenje problema nego odlaganje rješenja, pa zato vlastodršci ličnim sredstvima, nezavisno od toga kako su ih stekli, treba
da pomognu postradalom narodu, zaključio je Stanić.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Radovan

20.07.2014 13:33

Nemože u penziju, prvo u ćorku pa posle u penziju. Uračunat ćorku kao staž

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

20.07.2014 14:24

STVARNO MI JE ŽAO TOG MIRJANICA, ALI SAM JE KRIV... PA ON KADA SE PROBUDI UJUTRO, AKO SE SJETI KAKO MU JE IME - SRETAN JE CITAV DAN... DAJTE MOLIM VAS STA RADI TAJ SNSND I NEGOV VELIKI LIDER, OD TOLIKO PAMETNIH I STRUČNIH OSOBA, ON BUKAVALNO VRIJEĐA INTELIGENCIJU GRAĐANA... MOŽETE SI MISLITI.... ŽELJKA CVIJANOVIĆ, NADA TEŠANOVIĆ I OVAJ MIRJANIC... EKIPA SNOVA ZA ŠALJIVU IGRU PRIJESTOLJA...

ODGOVORITE
Name

ODZAK

20.07.2014 15:01

Kakva penzija, zatvor i to strogi. On nas je potopio i opet ce jer novi potop trenutno pripremaju Kafedzic, Kuzmanovic, Juric, Gavro itd a ortak Mirjanicev Andjelic i njegova desna ruka Neso samo trljaju ruke i vicu ko je..e narod daj da se uzme sta se uzeti moze svakako cemo na robiju svejedno jedan predmet ili vise.

ODGOVORITE
Name

MODRICA

20.07.2014 15:11

E moj Miladine Stanicu cuo sam da si privatnik i da se boris ali ova stara raga ministar Mirjanic i njegov pajdo se nikad nisu oznojili za marku jer oni imaju Petrica i Kuzmanovica njima daju papire za vadjenje sljunka i pare cure tj. idu mlazom. To su jaci kriminalci a narod misli stariji ljudi. Dodjite da vidite sta se radi, vade se ogromne kolicine sljunka a neka kazu koliko su prikupili naknade, a pogotovo sta rade vikendom. Evo nas par snimamo ko vadi, ko vozi i gdje zavrsava i uskoro ce biti cio film sa glavnim junacima, dakle ZATVOR.

ODGOVORITE
Name

POPLAVLJENI

20.07.2014 15:26

Lijepi Mirjanic podstice Marjana Kafedjica,Jurica, Terzica, Ruskica i mnoge druge da sto vise izvade i prodaju sljunka Strabagu i Euro Asfaltu do izbora jer u penziju se ne moze bez para ozbiljnih. Od penzije zivi boranija a on je dzet set a zbog toga da on postane to meni su svinje, krave, bikovi plivali ledjno jer konj odlucuje o nama pa cu od sada drzati konje pa mozda me pripazi ko familiju tj Andjelica.

ODGOVORITE
Name

baja

20.07.2014 20:02

niko nema za hljeb al ima za internet joj,joj...

ODGOVORITE
Name

Simo

20.07.2014 22:25

Ko o cemu kurva o postenju!!! Tako i ovaj Miladin Stanic. O kakvom je covjeku rijec presudite sami. Evo jedan podatak o ovom velikom srbinu . Za vrijeme rata Miladin je sa svojim prijateljem vise puta opljackao ratni porez koji su radnici na privremenom radu u inostranstvu uplacivali u opstini Prnjavor. O tome vam moze svaki prnjavorcanin sve detalje ispricati. Taj prijatelj je clan SNSD -a tako da nikad niko nije ni pokusao da ga ispita gdje su te pare. I ako ovi iz SNSD-a izgube izbore dobice SDS to je naravno njegova stranka i opet nece niko postavljati pitanje kako se ovaj obogatio. Sad vi presudite sami! Ja sam veliki protivnik SNSD -a i Milorada Dodika ali sam i protiv ovakvih ostaplera koji obmanjuju ovaj narod. Treba i SDS da se sto prije rijesi ovakvih lopova ako misli da dobije izbore.

ODGOVORITE