Политика подстицаја промашена, Мирјанић треба у пензију

Посланик СДС-а и члан Одбора за пољопривреду у Народној скупштини Републике Српске, Миладин Станић, није задовољан радом тог одбора, сматра да је стање у пољопривреди катастрофално, о чему свједоче и ревизорски извјештаји, а актуелном министру пољопривреде поручује да иде у пензију.

Република Српска 20.07.2014 | 17:31
Политика подстицаја промашена, Мирјанић треба у пензију

Политика додјеле пољопривредних субвенција у Републици Српској је потпуно промашена, односно новац се дијели онако како то одговара владајућој партији, каже Миладин Станић

Треба народу рећи истину, а то је да нема више средстава за исплату, односон да Министарство то ради врло аљкаво и неуредно, наставља Станић.

Због свега тога Станић предлаже ресорном министру, Стеви Мирјанићу, да иде у старачку пензију, а не да даје мегаломанска обећања која ни у сновима не може испунити.

Станић је рекао и то се путем Фонда солидарности злоупотребљавају буџетска средства, односно користе у предизборне сврхе. Узети нешто на одгођено плаћање или узети кредитна средства није рјешење проблема него одлагање рјешења, па зато властодршци личним средствима, независно од тога како су их стекли, треба
да помогну пострадалом народу, закључио је Станић.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Радован

20.07.2014 13:33

Неможе у пензију, прво у ћорку па после у пензију. Урачунат ћорку као стаж

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

20.07.2014 14:24

СТВАРНО МИ ЈЕ ЖАО ТОГ МИРЈАНИЦА, АЛИ САМ ЈЕ КРИВ... ПА ОН КАДА СЕ ПРОБУДИ УЈУТРО, АКО СЕ СЈЕТИ КАКО МУ ЈЕ ИМЕ - СРЕТАН ЈЕ ЦИТАВ ДАН... ДАЈТЕ МОЛИМ ВАС СТА РАДИ ТАЈ СНСНД И НЕГОВ ВЕЛИКИ ЛИДЕР, ОД ТОЛИКО ПАМЕТНИХ И СТРУЧНИХ ОСОБА, ОН БУКАВАЛНО ВРИЈЕЂА ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ГРАЂАНА... МОЖЕТЕ СИ МИСЛИТИ.... ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ, НАДА ТЕШАНОВИЋ И ОВАЈ МИРЈАНИЦ... ЕКИПА СНОВА ЗА ШАЉИВУ ИГРУ ПРИЈЕСТОЉА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОДЗАК

20.07.2014 15:01

Каква пензија, затвор и то строги. Он нас је потопио и опет це јер нови потоп тренутно припремају Кафедзиц, Кузмановиц, Јуриц, Гавро итд а ортак Мирјаницев Андјелиц и његова десна рука Несо само трљају руке и вицу ко је..е народ дај да се узме ста се узети мозе свакако цемо на робију свеједно један предмет или висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОДРИЦА

20.07.2014 15:11

Е мој Миладине Станицу цуо сам да си приватник и да се борис али ова стара рага министар Мирјаниц и његов пајдо се никад нису ознојили за марку јер они имају Петрица и Кузмановица њима дају папире за вадјење сљунка и паре цуре тј. иду млазом. То су јаци криминалци а народ мисли старији људи. Додјите да видите ста се ради, ваде се огромне колицине сљунка а нека казу колико су прикупили накнаде, а поготово ста раде викендом. Ево нас пар снимамо ко вади, ко вози и гдје заврсава и ускоро це бити цио филм са главним јунацима, дакле ЗАТВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОПЛАВЉЕНИ

20.07.2014 15:26

Лијепи Мирјаниц подстице Марјана Кафедјица,Јурица, Терзица, Рускица и многе друге да сто висе изваде и продају сљунка Страбагу и Еуро Асфалту до избора јер у пензију се не мозе без пара озбиљних. Од пензије зиви боранија а он је дзет сет а због тога да он постане то мени су свиње, краве, бикови пливали ледјно јер коњ одлуцује о нама па цу од сада дрзати коње па мозда ме припази ко фамилију тј Андјелица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

20.07.2014 20:02

нико нема за хљеб ал има за интернет јој,јој...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

20.07.2014 22:25

Ко о цему курва о постењу!!! Тако и овај Миладин Станиц. О каквом је цовјеку ријец пресудите сами. Ево један податак о овом великом србину . За вријеме рата Миладин је са својим пријатељем висе пута опљацкао ратни порез који су радници на привременом раду у иностранству уплацивали у опстини Прњавор. О томе вам мозе сваки прњаворцанин све детаље исприцати. Тај пријатељ је цлан СНСД -а тако да никад нико није ни покусао да га испита гдје су те паре. И ако ови из СНСД-а изгубе изборе добице СДС то је наравно његова странка и опет неце нико постављати питање како се овај обогатио. Сад ви пресудите сами! Ја сам велики противник СНСД -а и Милорада Додика али сам и против оваквих остаплера који обмањују овај народ. Треба и СДС да се сто прије ријеси оваквих лопова ако мисли да добије изборе.

ОДГОВОРИТЕ