Saša Ilić: Žao mi je Zvezde!

Kapiten Partizana Saša Ilić poručuje da bi voleo da igra dok ne osvoji jubilarnu titulu u igračkoj karijeri. "Nije mi svejedno zbog onoga što se dešava Zvezdi... Nadam se da će se brzo vratiti na stare staze".

Fudbal 21.06.2014 | 15:54
Saša Ilić: Žao mi je Zvezde!

Legenda!

Ne postoji druga ili bolja reč koja bi išla uz ime i prezime Saše Ilića. Džentlmen u kopačkama, čovek koji ume sve sa loptom, fudbaler čije lopte "imaju oči".

Nakon što je, na veliko oduševljenje navijača Partizana, produžio ugovor sa klubom na još godinu dana, Saša Ilić je u 37. godini sebi postavio novi cilj - da osvoji 10. titulu u crno-belom dresu.

Na pitanje "Sportskog žurnala" da li će odložiti penziju dok sa Partizanom ne osvoji 10. titulu, odgovorio je:

"Ne razmišljam tako. Izvesno je da ću u Humskoj biti narednih godinu dana i naravno da se nadam da ću osvojiti jubilarnu titulu. Nikada se, međutim, nisam opterećivao brojkama, ali nije mala stvar igrati u klubu kao što je Partizan 14, 15 godina na vrhunskom nivou i osvojiti toliko trofeja. Svakako da sam ponosan na tu činjenicu", rekao je Ilić, kome će predstojeća sezona biti 19. u Partizanu u profesionalnoj karijeri!

Kakav podatak!

Ilić prati dešavanja na Mundijalu u Brazilu. Navijao je za Španiju, ali sada mu je favoriti Čile. "Čile je pokazao da je ozbiljna reprezentacija. da li će izdržati - ne znam, ali je, svakako, najprijatnije iznenađenje turnira".

Saša Ilić je, bez dileme, jedan od najomiljenijih fudbalera među saigračima. Dočekivao je i ispraćao mnoge u Partizanu, a svi su uvek govorili: "Za atmosferu je uvek zadužen Sale".

"Sve igrače, bez razlike da li dolaze iz Partizanove škole ili sa strane, sam uvek prihvatao na najbolji način. Ponašam se prema njima kao stariji drug, brat... Nadam se da će postati standarni prvotimci, ostaviti trag u klubu, tek onda otići u inostranstvu", kaže kapiten crno-belih.

U intervjuu "Sportskom žurnalu", Saša Ilić je još jednom potvrdio zašto ga poštuju i rivali. I to oni najljući.

Pročitajte šta je rekao o aktuelnom trenutku u suparničkom taboru.

"Pratim šta se dešava, čitam novine. Svakom normalnom čoveku nije svejedno kada vidi šta se dešava u jdnom od dva najveća kluba na ovom prostoru. Sigurno je da mi je i žao, nije prijatno, svakako. Bez jakog 'večitog rivala', nema ni velikog Partizana. To je suština... Zvezda prolazi kroz najteži period u istoriji, ali to je veliki klub, sa armijom navijača i nadam se da će se brzo vratiti na stare staze", rekao je Saša Ilić.

Treba li bilo šta dodati na ovu izjavu?

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade

22.06.2014 07:17

Sale ti volis Partizan do poslednjeg evra to sto ti igras to se vise ne igra nigde,pa ti se bre umoris dok izadjes iz tunela na teren. Budi iskren prema klubu i navijacima i reci da vise ne mozes da igras.

ODGOVORITE