Na granici uhapšena četiri lica

Državljanin BiH čiji su inicijali B.M. uhapšen je iza ponoći na graničnom prelazu Vardište, nakon što je provjerama ustanovljeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnog djela nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz Granične policije BiH.

 

Republika Srpska 12.06.2014 | 13:40
Na granici uhapšena četiri lica

Pripadnici Granične policije Trebinje juče su lišili slobode hrvatskog državljanina čiji su inicijali D.A, nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Podgorica raspisao potragu zbog produženog krivičnog djela teška krađa.


Lice, koje je kontrolisano na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Zupci, predato je Sudu BiH. Na Aerodromu Sarajevo, na letu iz Istanbula, pripadnici Granične policije uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali N.LJ, jer je prilikom pasoške kontrole utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Prnjavor.

On je predat službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo. Lice čiji su inicijali M.A. lišeno je slobode na graničnom prelazu Orašje, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Živinice zbog upućivanja na izdržavanje kazne zatvora, nakon čega je predat službenicima Sudske policije Odžak.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar