На граници ухапшена четири лица

Држављанин БиХ чији су иницијали Б.М. ухапшен је иза поноћи на граничном прелазу Вардиште, након што је провјерама установљено да је за њим Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске расписало потрагу због кривичног дјела недозвољена трговина, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

 

Република Српска 12.06.2014 | 13:40
На граници ухапшена четири лица

Припадници Граничне полиције Требиње јуче су лишили слободе хрватског држављанина чији су иницијали Д.А, након што је утврђено да је за њим Интерпол Подгорица расписао потрагу због продуженог кривичног дјела тешка крађа.


Лице, које је контролисано на излазу из БиХ на граничном прелазу Зупци, предато је Суду БиХ. На Аеродрому Сарајево, на лету из Истанбула, припадници Граничне полиције ухапсили су држављанина БиХ чији су иницијали Н.Љ, јер је приликом пасошке контроле утврђено да га потражује Основни суд Прњавор.

Он је предат службеницима Судске полиције Источно Сарајево. Лице чији су иницијали М.А. лишено је слободе на граничном прелазу Орашје, након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд Живинице због упућивања на издржавање казне затвора, након чега је предат службеницима Судске полиције Оџак.

 

Коментари / 0

Оставите коментар