Ovacije uplakanom Novaku!

Posle poraza od Rafaela Nadala u finalu Rolan Garosa, Novak Đoković je izašao da primi utešnu nagradu, a prilikom dolaska na podijum doživeo je ono što poraženi obično ne doživljavaju. Ne na tako velikim turnirima. Ne na Rafinom turniru.

Tenis 08.06.2014 | 19:27
Ovacije uplakanom Novaku!

Dok je stizao na deo terena određen za svečanu ceremoniju, Novak je mahao publici, a ona mu je odmahivala - i častila ga ovacijama.

Skandiranje "Nole, Nole" potrajalo je više od pola minuta, aplauzi nisu prestajali ni posle minut i po, a Đokoviću su oči zasuzile posle takve reakcije hiljada navijača.

Tren kasnije i apsolutni vladar Rolan Garosa, Rafael Nadal, izašao je da primi trofej, i on je dobio podršku sa tribina, zasluženu i veliku, ali ovacija nije bilo. Niti je aplauz trajao kao onaj za Novaka.

A taj će se dugo pamtiti jer, na takvom mestu, posle poraza od najboljeg koji je ikada igrao tenis na pariskog šljaci, toliko glasno i toliko jasno, govori o utisku koji je Nole ostavio u prestonici Francuske i reputaciji koju je izgradio kod teniskih poklonika.

Evo i linka, pa pogledajte kako je sve to izgledalo....

https://www.youtube.com/watch?v=sINVCQusKek

Komentari / 0

Ostavite komentar