Telefon Kejt Midlton hakovan - 155 puta

Bivši urednik lista "Njuz of d vorld" Klajv Gudmen hakovao je telefon Kejt Midlton 155 puta pre nego što se ona udala za princa Vilijema, prenose danas britanski mediji.

Zabava 16.05.2014 | 07:26
Telefon Kejt Midlton hakovan - 155 puta

On je, takdoje, hakovao telefon princa Vilijama 35 puta i princa Herija devet puta.Ovo je prvi put da je porota u sudu čula da su telefoni kraljevske porodice hakovani.Detalji o hakovanju izašli su u javnost nakon unakrsnog ispitivanja Gudmana danas u sudnici.

Gudman i privatni islednik Glen Malker osuđeni su 2006. godine zbog prisluškivanja telefona, ali im se sada sudi za konspiraciju zbog prkršaja u obavljanju javne funkcije.Vlasnik novine Rupert Murdok je ugasio tabloid 2011. godine.

Sud je danas mogao da čuje da je Gudmen hakovao tefon Kejt Midlton za Božić, na Badnje veče i u još nekoliko prilika tokom 2005. godine kada još nije bila uidata za princa Vilijema.On je, takođe, hakovao 7. avgusta 2006. godine pre nego što je uhapšen zbog optužbi za prisluškivanje telefona.

Govorna pošta princa Viljema prisluškivana je krajem jaunara 2006. godine, a prisluškivan je i savetnik princa Čarlsa Majkl Foset 35 puta.On je rekao da je bio "otvoren i pošten" u vezi hakovanja što je više mogao, ali da ga niko do sada nije pitao da li je prisluškivao članove kraljevske porodice.

Suđenje je počelo krajem oktobra, a očekuje se da će biti okončano u junu.

Komentari / 0

Ostavite komentar