Телефон Кејт Мидлтон хакован - 155 пута

Бивши уредник листа "Њуз оф д ворлд" Клајв Гудмен хаковао је телефон Кејт Мидлтон 155 пута пре него што се она удала за принца Вилијема, преносе данас британски медији.

Забава 16.05.2014 | 07:26
Телефон Кејт Мидлтон хакован - 155 пута

Он је, такдоје, хаковао телефон принца Вилијама 35 пута и принца Херија девет пута.Ово је први пут да је порота у суду чула да су телефони краљевске породице хаковани.Детаљи о хаковању изашли су у јавност након унакрсног испитивања Гудмана данас у судници.

Гудман и приватни иследник Глен Малкер осуђени су 2006. године због прислушкивања телефона, али им се сада суди за конспирацију због пркршаја у обављању јавне функције.Власник новине Руперт Мурдок је угасио таблоид 2011. године.

Суд је данас могао да чује да је Гудмен хаковао тефон Кејт Мидлтон за Божић, на Бадње вече и у још неколико прилика током 2005. године када још није била уидата за принца Вилијема.Он је, такође, хаковао 7. августа 2006. године пре него што је ухапшен због оптужби за прислушкивање телефона.

Говорна пошта принца Виљема прислушкивана је крајем јаунара 2006. године, а прислушкиван је и саветник принца Чарлса Мајкл Фосет 35 пута.Он је рекао да је био "отворен и поштен" у вези хаковања што је више могао, али да га нико до сада није питао да ли је прислушкивао чланове краљевске породице.

Суђење је почело крајем октобра, а очекује се да ће бити окончано у јуну.

Коментари / 0

Оставите коментар