Mobilna kuća od milion dolara (VIDEO)

Po početnoj cijeni od 1.374.451 dolara, ove najmodernije mobilne vile više su od pukog mjesta za spavanje koje nude obične kamp kućice - između ostalog, enterijer podrazumijeva klavir, traku za trčanje, solarijum, muzički studio, kamin...

Zanimljivosti 10.05.2014 | 07:12
Mobilna kuća od milion dolara (VIDEO)

Za milion dolara bi mogli kupiti lijepu kuću bilo gdje na svijetu, no za ovu ćete morati pronaći i parking.

Po početnoj cijeni od 1.374.451 dolara, ove najmodernije mobilne vile više su od pukog mjesta za spavanje koje nude obične kamp kućice - između ostalog, interijer podrazumijeva klavir, traku za trčanje, solarijum, muzički studio, kamin..., piše Daily Mail.

Opremljen je sa osam LED televizora, plus dva u vozačevoj kabini. Neki takođe dolaze sa električnim sistemom točenja pića i tušem s integriranom LED rasvjetom.

Što se tiče potrošnje goriva, ova kuća na točkovima i nije baš najučinkovitija. Međutim, ako ste već spremni za razmetanje novcem, cijena goriva vjerovatno vam neće predstavljati problem.

Ukoliko ste spremni potrošiti i više, možete dobiti lounge bar na krovu, dvorište s ledomatom, frižiderom, velikim roštiljom, stolom od šest metara i ozvučenjem.

Jeste li za putovanje?

Komentari / 0

Ostavite komentar