Zaneti direktor Intera

Legendarni fudbaler završava karijeru ali ostaje u klubu u kojem je ostavio neizbrisiv trag.

Fudbal 29.04.2014 | 19:10
Zaneti direktor Intera

Kapiten Intera Havijer Zaneti okončaće karijeru na kraju sezone i postaće direktor u klubu, potvrdio je danas predsednik tog fudbalskog kluba Erik Tohir.
"Razgovori sa Zanetijem traju već nekoliko meseci... Sve je već završeno, on će postati deo uprave kluba", rekao je Tohir italijanskim medijima i tako konačno potvrdio spekulacije koje se već danima pominju u štampi.

Zaneti je u Interu skoro 19 godina, došao je u klub sa San Sira još 1995. godine iz Banfilda. On će u avgustu napuniti 41. godinu.

Tohir je, takođe, danas govorio i o predstojećem prelaznom roku.

"Mediji su ti koji pominju imena, ja neću. Ja ću samo objaviti kad dovedemo nekog igrača...", kazao je Tohir i naveo da će Interu biti potrebna pojačanja na celom terenu.

Upitan da li je Inter zainteresovan za napadača Mančester sitija Edina Džeka, on je rekao da je sve moguće, ali da će govoriti samo o fudbalerima koje dovede, a ne o onima o "kojima sanja".

VIDIĆ, NILTON I JOŠ DVA SVETSKA IGRAČA!

Predsednik Intera Erik Tohir najavio je da će milanski tim na leto dovesti dvojicu vrhunskih fudbalera i poručio da će izdvojiti značajnu količinu novca za njih.

Italijanski mediji prenosili su da Inter u narednom prelaznom roku želi da dovede napadača, a spominju se Edin Džeko iz Mančester Sitija, Alvaro Morata iz Reala i Fernando Tores iz Čelsija.

"Stigao sam ovde pre par meseci sa idejom da u skorije vreme budemo šampioni Italije, ali i da se vratimo na svetske uspehe koje smo imali pre nekoliko godina. Želimo da klub ponovo stane na noge i bude profitabilan, verujem u naš projekat. Na leto ćemo dovesti dva vrhunska igrača, a to neće biti malo novca", rekao je Tohir na konferenciji za medije.

Inter je već dogovorio transfere kapitena Mančester Junajteda Nemanje Vidića i Brazilca Niltona iz Kruzeira.

Komentari / 0

Ostavite komentar