Занети директор Интера

Легендарни фудбалер завршава каријеру али остаје у клубу у којем је оставио неизбрисив траг.

Фудбал 29.04.2014 | 19:10
Занети директор Интера

Капитен Интера Хавијер Занети окончаће каријеру на крају сезоне и постаће директор у клубу, потврдио је данас председник тог фудбалског клуба Ерик Тохир.
"Разговори са Занетијем трају већ неколико месеци... Све је већ завршено, он ће постати део управе клуба", рекао је Тохир италијанским медијима и тако коначно потврдио спекулације које се већ данима помињу у штампи.

Занети је у Интеру скоро 19 година, дошао је у клуб са Сан Сира још 1995. године из Банфилда. Он ће у августу напунити 41. годину.

Тохир је, такође, данас говорио и о предстојећем прелазном року.

"Медији су ти који помињу имена, ја нећу. Ја ћу само објавити кад доведемо неког играча...", казао је Тохир и навео да ће Интеру бити потребна појачања на целом терену.

Упитан да ли је Интер заинтересован за нападача Манчестер ситија Едина Џека, он је рекао да је све могуће, али да ће говорити само о фудбалерима које доведе, а не о онима о "којима сања".

ВИДИЋ, НИЛТОН И ЈОШ ДВА СВЕТСКА ИГРАЧА!

Председник Интера Ерик Тохир најавио је да ће милански тим на лето довести двојицу врхунских фудбалера и поручио да ће издвојити значајну количину новца за њих.

Италијански медији преносили су да Интер у наредном прелазном року жели да доведе нападача, а спомињу се Един Џеко из Манчестер Ситија, Алваро Мората из Реала и Фернандо Торес из Челсија.

"Стигао сам овде пре пар месеци са идејом да у скорије време будемо шампиони Италије, али и да се вратимо на светске успехе које смо имали пре неколико година. Желимо да клуб поново стане на ноге и буде профитабилан, верујем у наш пројекат. На лето ћемо довести два врхунска играча, а то неће бити мало новца", рекао је Тохир на конференцији за медије.

Интер је већ договорио трансфере капитена Манчестер Јунајтеда Немање Видића и Бразилца Нилтона из Крузеира.

Коментари / 0

Оставите коментар