Ostrvo Marlona Branda otvara se za javnost

Dobrodošli na privatno ostrvo Marlona Branda. Uskoro će poseta privatnom ostrvu biti otvorena i za običan ali veoma bogat svet.

 

Putovanja 28.04.2014 | 08:13
Ostrvo Marlona Branda otvara se za javnost

Ovo luksuzno odmaralište pod imenom "The Brando" će biti otvoreno ovog jula na ostrvu Tetiaroa, koje je sastavljeno od 12 manjih ostrva a pomenuti resort je smešten na ostrvu Ontai, poznatom kao istorijska poslastica za tahićansko plemstvo, piše Business Insider.

Legendarni glumac Marlon Brando, koji je kupio Ontai još davne 1967. godine, je posvetio poslednjih 30 godina uređivanju svog bogatstva.

"Naša misija je da obezbedimo najluksuznije, autentičnije i posve obogaćeno putovanje dostupno sa svih strana sveta na ovo predivno ostrvo", kažu iz The Brando kompleksa.

Kompleks "The Brando" planira da iskoristi materijale sa ovog ostrva i pretvori ih u izvore održive energije - solarnu energiju i kokosovo ulje.

Planiraju da iskoriste i morsku vodu za sistem hlađenja.

Međutim, ovo ekološko odmaralište nije jeftino, od jula do septembra jednokrevetna vila košta 2.500$ po osobi. Nakon početnih meseci cena skače na 4,142$ po osobi.

Najmanje možete ostati tri noći u trokrevetnoj vilia to bi iznelo porodicu "tričavih" 37.279$.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar