Pokajnik Grigorije: Tomo, izvini, griješio sam

Sve u rok službe.

Republika Srpska 09.04.2014 | 23:07
Pokajnik Grigorije: Tomo, izvini, griješio sam
Sve u rok službe. Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije (Mladen Durić), odranije poznat kao deklarisani pristalica bivšeg šefa države Borisa Tadića, došao je Tomislavu Nikoliću na noge. Ali ne pešice, već u crnoj limuzini - „maseratiju“, čija cena dostiže 96.000 evra, dok najskuplje verzije idu čak i do 145.000 evra.  Iako nije birao priliku da svojski izvređa predsednika Srbije, episkop Grigorije je, kako Kurir saznaje, u poslednje vreme činio sve da dođe do Nikolića i izvini se za nedolične i crkvenom licu neprimerene postupke. Gotovo presudnu ulogu u uspostavljanju veze s predsednikom Nikolićem odigrao je proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga, u čijem je društvu vladika Grigorije juče stigao na Andrićev venac. Poruka pomirenja - Bodiroga je poslao poruku da se Grigorije pokajao za iznete uvrede, te da želi da se vidi s predsednikom Nikolićem i lično da se izvini. Predsednik je, naravno, izašao u susret. Prijatno su razgovarali, svi nesporazumi su izglađeni - kaže izvor Kurira. Vladika Grigorije je posle pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2012. godine maltene svoju bliskost i lojalnost njegovom prethodniku Tadiću iskazivao uvredama na račun novog šefa države - od toga da mu je potrebna škola (baš kao što je govorila i tadašnja Tadićeva Demokratska stranka u predizbornoj kampanji) da bi govorio o nekim stvarima do toga da je kao šef države napravio katastrofalne poteze. Incident je maltene izbio prilikom posete manastiru Gračanica kod Trebinja 22. juna 2013, kada Nikolića nije dočekalo nijedno svešteno lice iako je protokol predsednika Srbije sedam dana ranije obavestio SPC o njegovom dolasku. Prema kanonu SPC, ličnost ranga predsednika države trebalo bi da dočeka najstarije lice u crkvenoj hijerarhiji, odnosno vladika eparhije na čijoj se teritoriji nalazi manastir. Međutim, u manastiru Gračanica Nikolića ne samo da nije dočekao vladika Grigorije već je u vreme koje je ranije najavljeno za posetu predsednika - zakazano venčanje. Bivši neprijatelji Tu se Grigorije nije zaustavio, već je predsednika Nikolića izvređao i 27. jula prošle godine tokom obeležavanja slave Crkve Svetog arhanđela Gavrila u Trebinju. - Nikolić je bena - rekao je vladika pred okupljenim vernicima i visokim zvaničnicima, što je sinonim koji označava budalu, glupana ili klipana. Ni vladika Grigorije, kao ni Dejan Bodiroga, čiji je, kako nezvanično saznajemo, „maserati“, juče nisu odgovarali na pozive i poruke Kurira. Razmena darova Episkop Grigorije je na Andrićev venac došao ruku punih darova za predsednika Srbije Tomislava Nikolića - poneo je pletenu korpu s domaćim proizvodima i piće. Predsednik Nikolić se, kako saznajemo, gostu revanširao svojom rakijom „tomovačom“.

Komentari / 831

Ostavite komentar
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE
Name

suncica

10.04.2014 16:26

Kada ga gledam glava mu kao fiskalna kasa, mesto spokojniog pogleda u ocima mu se vide samo cifre.

ODGOVORITE
Name

Gang 2x

10.04.2014 14:34

Joj šta popovi vozaju braćo draga, ima Grgorije i novog Dzipa u fullu, skromnost i skrušenost su vrline vjernika.

ODGOVORITE
Name

Prastanje

10.04.2014 11:28

Popu je mjesto u crkvi, a ne u politici. Banjalucanin.

ODGOVORITE
Name

SNSD Modrica

09.04.2014 11:32

To pokazuje da kao covjek i hriscanin moze pogrijesiti i ljudski se izviniti a i velicina je grijeh oprostiti.Svaka cast obojici!

ODGOVORITE
Name

Bosko

09.04.2014 12:18

Prosto mi toplo oko srca dođe kad vidim jednog poglavara vjerske institucije da se vozi u svom, teškom mukom stečenom, Maseratiju. Nekako osjećam da sam bliži Bogu dok zamišljam njega kako od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde i kako drži volan rukom na kojoj je Rolex od 10.000 evra. Milina jedna Božija. To se zove duh pravoslavlja, a ne tamo neki Pavle. Čuj to, u gradskom autobusu se vozio, isposnički živio... Pih...

ODGOVORITE
Name

Патриот

10.04.2014 19:37

Одговор на:"100% tacno" Црквене старешине проповедају Христово Јеванђеље без Христа, спасење без промене крактера и без преузимања свог крста, много им је лакше да обесе крстове по себи свуд редом али да не узму свој крст како га је Исус описао. Исус је ходао пешице само је један једини пут ушао у Јерусалим на магарцу, то му је био највећи луксуз. Био је обучен као и сваки други његов суграђанин а наше црквене старешине као слуге Христове се облаче у злато свилу и кадифу и не иду нигде пешице. Ево човек вози масерати, могао је он и нешто скупље да вози кад народ плаћа. Нека народ повећа своја давања па ће он купити и нешто боље а не ники тамо Масерати за стотињак хиљада €. Није одвајање од Бога ако се види неправда ткз. божјих слугу и укаже на њу.

ODGOVORITE
Name

Ecc.

09.04.2014 12:12

A nedavno je jahao konje na planinama oko Varesa gdje mu je i sada mjesto. Kako on posta Vladika ni njemu samom nije jasno. Ako je on Vladika ja sam KRALJ.

ODGOVORITE
Name

halo halo

10.04.2014 10:59

Izvinjavace se oni mnogima kao npr. Slavku Vucurevicu, dr Prtilu, Vukanovicu i tako redom....

ODGOVORITE
Name

exsa

10.04.2014 13:26

Samo da dodam jos da je njegov brat milioner a isto je bez skole ali je zato pop. Kupio je pola CG primorja i ima restorane tamo duz cjele obale, zgrade i hotele! On se vodi da je u Americi ali on je tamo samo za platu od pola miliona inace je vise ovde nego tamo.

ODGOVORITE
Name

Narode

10.04.2014 06:27

Pa ljudi pa što se vi brinete za Grigorija . Pa on ništa ni prema Tomi nije pogriješio. Pa Toma je štrajkovo glađu da bi došao na vlast. On je uvijek sarađivao pa i tada sa vladikama. Oni će uvijek sarađivati jer kako će Doda dobiti izbore ako ne odreši kese vladikama pa iz buđžeta im izdvoji pare za Messeratije da navrate narod da ga izglasaju.Živi bili pa vidjeli šta će se desiti.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.04.2014 11:30

Može njemu Nikolić da oprosti ali nedolično i bahato ponašanje sveštenika neće narod da oprosti a o tome u čemu se vozi ne treba ni komentarisati!?

ODGOVORITE
Name

hercegovac

09.04.2014 18:59

Ovo je restoran u pragu ciji je vlasnik raspop duric.Na ulaznim vratima imaju cak i velika crkvena zvona.Samo se zapitajte odakle mu pare!? http://www.lukalu.cz/

ODGOVORITE
Name

Vaske

09.04.2014 12:16

A nije mu palo na pamet da ga doveze neki sirotan sa pocjepanim kecom ako zaista vjeruje u prolaznost i ništavnost ovozemaljskog života koji je valjda samo priprema za vječni život?!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.04.2014 23:30

Da vi znate sta on radi po Hercegovini pa to je najcrnji propalitet i sljam. Konobari koji rade kod njega u kafani jedno vece kad sam se nasao tu su bili toliko iznervirani njegovom bahatoscu prema zenama i devojkama da su i mene pozvali da ga tucemo. Taj nema stid ni sram, jednostavno najcrnji seoski djilkos kome nista nije sveto i koji je na svacije ljubomoran. Malo mu je sto krade tudju imovinu pa bi tudje zene i djevojcice. Pa on drzi kafane, i po cjeli dan je u kafani a propovjeda skromnost i govori ljudima da su gresni! Ima li tog patrijarha i zakona da ga rascini i u zatvor smjesti! Ja kad ga vidim vidim ratnog profitera, seoskog djilkosa i svercera a nikako Hrista ili poboznog Srbina. Igra fudbal, po cjeli dan u kafani, vozi se avionima i jahtama, ima imovinu koja se mjeri u milionima, napada tudje zene i djevojcice i sve je ovo dozvoljeno je li????? Pa zene u Trebinju strajkuju jer nisu primile platu a nisu primile platu jer su roblje ratnim profterima i popovima. One ne shvataju da rade dzaba za njih!

ODGOVORITE
Name

I am

09.04.2014 11:43

Ako mu stvarno oprosti, onda je Nikolić mafijaš i plaćenik kao i Grigorije!razočarao me je Bodiroga, bio je nekad pošten i veliki srpski sportista a sad šuruje sa Grigorijem, običnim hercegovačkim SNSD mafijašem!

ODGOVORITE
Name

Стево

09.04.2014 11:33

Ааааа... Пашће донација за неку цркву, манастир...

ODGOVORITE
Name

Borko PD

09.04.2014 12:13

Oprostiće njemu Toma ali pitanje je da li će Bog da mu oprosti!

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.04.2014 12:14

Nikolic je pokazao kako treba da se ponasa Predsednik svih gradjana. I treba da mu se izvini i Grigorije i jos mnogi iz SPC koji su se otvoreno svrstali na stranu DS na izborima 2012.

ODGOVORITE
Name

M

09.04.2014 12:11

Nema on veze sa hriscanstvom

ODGOVORITE
Name

ćeri

09.04.2014 14:07

Đe si Grigorije, nešto te nema u zadnje vrijeme. Da nisu dugovi pritisli krediti kamate. Ma i onaj Vukan te slabo proziva.

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.04.2014 11:01

papak velicansvo za naivne

ODGOVORITE
Name

Изреволтиран сам

09.04.2014 11:06

Фуј. Гад.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

09.04.2014 14:54

Skola nije magare, moj vladika....

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

09.04.2014 13:36

Previse se upetljala crkva u politiku posebno Grigorije koji ocito saradjuje sa Dodikom..

ODGOVORITE
Name

Stanko

09.04.2014 14:20

Precasni Vladiko, nevjerovatno je da se tako mijenjas i da pokazujes da nemas ni obraza niti da vjeru i crkvu postujes! Politika te iskvarila Vladiko. Jesi li to dosao po nalogu predsjednika Republike Srpske, posto je on isao vise puta na noge Nikolicu i Vucicu, cak se i javno nudio da potpisu koaliciju i saradnju, pa kad su to ovi odbili, poslao tebe, izaslanika, da pokusas da ga spasis?! Rusio si i pokojnog Patrijarha Pavla, zivog sveca tada, tako da ovo tebi i prilici!

ODGOVORITE
Name

Gresnik

09.04.2014 13:49

Pitam se, pitam se, da li je Vladika kad pogrijesio prema sirotinji, pa dosao da se izvini?

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.04.2014 12:11

I GAZDA TI JE PLJUVAO PO TOMI I VUCICU. I BAJA SADA LIZE D..E VUCKU, ALI NE VREDI VAM TO NISTA VLADIKO. NE BRINI SE I VLADIKE IDU U ZATVOR

ODGOVORITE
Name

Rs

09.04.2014 11:57

Ovi Điladovi pišu kako je nikolić ovakav i onakav jer je oproatio Vrigoriu.Pa lnudi moji dužnost oredsjednika je da sa svima ima korektan odnos jer on ne predstavlja svoju lučnost vec državu, a to su mnogi za oravili jer dok je bio Tadić bilo ke po babi i stričevima e toga više nema.

ODGOVORITE
Name

klovn

09.04.2014 18:25

Vladika Gligorije svojim drskostima i ponašanjem i oponašajući svog mentora BAJU i ovo malo ljudi otjeraće iz crkve jer narod sve vidi i prepoznaje, a naročito lopove i nevjernike BAJA I GLIGORIJE su isti kriminalci, lopovi itd.

ODGOVORITE
Name

pepeljuga

09.04.2014 20:14

Cuj,nije mi jasno zasto Vladika oblaci ovakva odijela?Pa isprni mozgu zbog toga sto to tako hoce Crkva kroz sve vijekove unazad,tako su se oblacile Vladike.Zato su Pravoslavne crkve u drugom svjetskom ratu najvise stradale i opljackane,jer su bile bogate.

ODGOVORITE
Name

Gile

11.04.2014 04:48

Taj auto je od Bodiroge, samo ima taj Hercegovacki svetac Land Rover Sport cija vrijednost je oko 60 000€ tako da nezaostaje on mnogo za Bodirogom.

ODGOVORITE
Name

Djuro

09.04.2014 13:48

Jos kada bi se Dodik izvinio,gde bi nam bio kraj?!

ODGOVORITE
Name

hallo hallo

09.04.2014 13:50

Pa dobro ljudi jel vi znate da vladike nemaju nista svoje i prestanite vise da vrijedjate!? Dok se po katolickim crkvama skupljaju potpisi za ukidanje cirilice mi pljujemo svoje vladike sram da nas bude

ODGOVORITE
Name

Srboslav

09.04.2014 11:27

Nije bitan Maserati ionako je od Bodiroge, mnogo je gore što u ovoj zemlji jedan svestenik može da ponižava predsednika te iste države. Znači, pljuješ na tu istu državu i i građane koji su glasali, a na čijoj grbači živiš i to ko bubreg u loju. Sramota za crkvu, trebalo bi sami da sankcionišete takve ljude a još veća sramota za državu koja to dozvoljava. Pa valjda smo svi isti pred zakonom !

ODGOVORITE
Name

Marko BL

09.04.2014 11:29

E to je pitanje svih pitanja. Zasto ga Sinod ne razrijesi po hitnom postupku. Ako se uskoro ne razdvoji religija od politike u Crkvu ce da idu samo stare babe!

ODGOVORITE
Name

BUDI GLAS RAZUMA

09.04.2014 09:04

POSLIJE OVOG ZNAM KO JE POBJEDNIK NA IZBORIMA. MIŠEVI(makar se zvali i vladike) NAPUŠTAJU BROD.

ODGOVORITE
Name

nevena

09.04.2014 10:05

Ovaj Grigorije je sve, al' ne i vladika. U njegovim ocima se vidi mrznja i zlo. Ali ima podrsku Dodika i zajedno kradu ovaj jadni narod.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

09.04.2014 10:05

Pa kad je tako olako prešao preko uvreda-možda i jeste bena.

ODGOVORITE
Name

Luka

09.04.2014 10:44

O zemljo otvori se! U Maseratiju!? Dakle, definitivno su preduzece za pruzanje verskih usluga, ovo nema vise veze sa zivotom!

ODGOVORITE
Name

Drmaj

09.04.2014 09:46

Ko kaže da je Toma prešao preko uvreda? Vidjećemo posle izbora šta će da bude sa ovim Raspućinom.

ODGOVORITE
Name

Pravoslavac

09.04.2014 10:45

Dokle više? Kako vas nije sramota da se vozite u tim limuzinama dok narod gladuje?

ODGOVORITE
Name

kojot

09.04.2014 13:07

Treba njemu Kusturica dato ulogu u nekon svom fmu. Oni si oba Lemijevi igraci.

ODGOVORITE
Name

SV. GEORGIJE

09.04.2014 09:40

NE OPRA TEBE NIKO MOJ CRNI GRIGORIJE TI NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA CRKVOM TEBI SU U MISLIMA SAMO MILIONI, BAS KAO I TVOM ORTAKU MILOKRADU.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.04.2014 10:41

E, a auto je na nivou. Bas za svestena lica. I obezbedjenje je tu. Ako neki Vjernik slucajno pridje atomski sa leva, da trazi nazad 500 e jer mu u crkvi nije data adekvatna usluga osvescivanja vodice. E, moj narode...

ODGOVORITE
Name

Konstantin

09.04.2014 10:42

Ne priliči sveštenim licima da glume holivudske zvijezde , gadi se narodu više to da gleda!?

ODGOVORITE
Name

Петар

09.04.2014 10:43

Ни мање ни више него масерати а панагију је ставио у џеп,ваљда му се не слаже са масератијем...баш ме чуди што нам је црква у расулу. Људи,не одричите се Бога због оваквих!!!

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 11:00

Maserati je Bodirogin, ja mu ga prodao, za vasu iformaciju, cisto da se ne gresite o svesteno lice sad u postu...

ODGOVORITE
Name

Mi sami

09.04.2014 15:01

Odavno vi idete bozijim stazama pa obican narod i ne vidite niti imate sluha za njega. Batali ti tu mantiju i idi snimaj filmove, igraj lopte, udji u SNSD-e, ganjaj zene. Vuce tebe taj zivot nije za tebe mantija. Ti si sve osim Vladike. Sramota je uvrediti predsjednika Tunguzije a ne naseg predsjednika. Tebe treba da je stid. Ti si ipak neko ali eto...nije skola magare...

ODGOVORITE
Name

100% tacno

09.04.2014 10:07

Nikada mi nece biti jasno cemu ovoliki kic i kicenje vladika, dok narod gladuje. Kamo skromnost i poniznost u veri, bez preterivanja koje oni uporno rade. Cemu sluzi svo ono zlato i nakit oko njih? Da bi oni izgledali glamuroznije, jer vera ne dozvoljava glamuroznost. I puno toga mozemo da se zapitamo, na zalost.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

09.04.2014 13:50

On se voza od 200 Km skupim automobilima,a narod nema hljeba da jede!?

ODGOVORITE
Name

Beli...

09.04.2014 13:51

"Bog sve vidi, zato popovi voze džipove sa zatamljenim staklima."

ODGOVORITE
Name

Marinko

09.04.2014 13:52

Može njegova visost malo i pješke. Patrijarhu Pavlu nije smetao ni tramvaj ni pješačenje a u maserati ne bi nikada kročio niti je.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.04.2014 16:15

Ti brukaš pravoslavlje i sveštenstvo. Podkupio te baja pa si postao ekstremno bezobrazan. Otići će i Maserati ne boj se, ali bez tebe, džaba ti je svo licemjerje.

ODGOVORITE
Name

re. hallo hallo

09.04.2014 15:40

Ako ce Grigorije Vareski da mi sacuva cirilicu onda mi ne treba ni cirilica ni srpstvo. Lopov i kriminalac u mantiji.

ODGOVORITE
Name

duh sa sjekirom

09.04.2014 15:48

E moji dragi i preko svake mjere zavidni, vise volite svoju nesrecu nego li tudju srecu, sta vas vise boli...Sta ko i u cemu se vozi, vecina vas sto toliko osudjujete druge sto puta bi vise grabili od njih da vam se ukaze prilika. Pocrkacete od svoje zavisti jade jedne. Idite il radite il kradite, ako smijete, pa imajte maseratija! Manite se tudjih poslova!

ODGOVORITE
Name

Md

09.04.2014 18:02

Pa maserati je najmizernije sto Vladika ima tako da nije htjeo da kazu da je dosao sa skupim autom.

ODGOVORITE
Name

baja

09.04.2014 16:29

Samo posten rad i vjera u boga, vladika treba da nam bude primjer kako posten covjek s vjerom u boga moze daleko da dogura u zivotu,cccc

ODGOVORITE
Name

zoran

09.04.2014 17:45

Grigorije nije išao na noge Nikoliću već na razgovor, a ne zbog izbora jer će Dodik pobjediti-svhatite to jednom.

ODGOVORITE
Name

dr.Dabic

09.04.2014 21:36

Misevi i ratni profiteri bjezite sa broda kao Gligorije narod nije slijep,a borci vide zasto su se borili.

ODGOVORITE
Name

mrgud

09.04.2014 19:04

Toma mozda oprosti, ali Vučko ne prasta nikom.... IMA DA VAS NEMA!!!

ODGOVORITE
Name

Odgovor za Zorana

09.04.2014 19:03

Jadna vam vasa majka,zar jos uvijek mislite da ovaj vas klovn Dodik moze pobijedti,zar mislite da je narod bas toliko lud!? Izadjite malo na ulicu i pogledajte da mu narod j..be i zivo i m...o.

ODGOVORITE
Name

dragiša

09.04.2014 18:07

Neka sam grešan i neka mi bog ne oprosti, ali ovaj tzv vladika i još nekolicina su jedno od najvećih zla koje ovaj napaćeni narod nosi na grbači.

ODGOVORITE
Name

ruža

09.04.2014 18:30

JADNA CRKVA SA OVAKVIM VLADIKAMA KAO VLADIKA GLIGORIJE KOJI JE SNSD-ov ČOVJEK, BAJIN IGRAČ, PA TEK ONDA VLADIKA. JADNO I ŽALOSNO SAMO MU DAJTE PARA TO MU TREBA.

ODGOVORITE
Name

Goran

19.04.2014 15:14

Dok ovakav vladika i Dodik pljackaju gladni narod nema srece u Srpskoj, a kad su obadvojica dali priloge gladnim i bolesnim samo se pitam?

ODGOVORITE