Dodik razmišlja o odgovornosti Lukača

"Da li postoji odgovornost ministra policije zbog propusta u istrazi ubistva Davida Dragičevića iz Banjaluke sačekaćemo još malo da vidimo", rekao je u emisiji "Upitnik" RTS-a predsjedavajući predsjedništva BiH Milorad Dodik, dodjući da niko od odgovornosti neće pobjeći.

Republika Srpska 26.02.2019 | 23:02
Dodik razmišlja o odgovornosti Lukača
- Ako je već utvrđeno da je bilo propusta u policiji i odgovornosti, da li je i ministar unutrašnjih poslova RS (Dragan Lukač) trebao da snosi tu odgovornost, bilo je pitanje novinarke, na što je Dodik odgovorio da treba još malo sačekati.

"Policajci koji su radili na tim istražnim radnjama gdje su utvrđeni i neki propusti su suspendovani, udaljeni iz policije i neki se već nalaze na sudu, ali to se ne čuje, to ne želi niko da čuje. Da li postoji odgovornost ministra policije u tom pogledu, sačekaćemo još malo da vidimo. U svakom slučaju, niko nije izuzet od bilo kakve odgovornosti, a odgovornost je naravno i ako ste propustili nešto da uradite što ste trebali da uradite", rekao je Dodik.

On smatra da su policajci na spornoj konferenciji za štampu, održanoj prije 11 mjeseci, iznijeli  i niz nepotvrđenih informacija.

"Dakle, postoji jedna stvar koja je to inicirala, a to je jedna nepotrebna konferencija za štampu na koju su izašli policajci koji se bave pitanjem istraživanja tog slučaja i iznijeli neke kvalifikacije koje naravno kasnije nisu bile ni potvrđene, neke nisu bile potvrđene, neke jesu bile potvrđene", rekao je Dodik.

Na pitanje novinarke RTS-a može li bilo šta da se uradi mimo ministra policije kad je riječ o takvom događaju, Dodik je odgovorio da istražni organi policije rade isključivo po nalogu Tužilaštva.

"Ne može ništa da se desi bez Tužilaštva. Ako tužilac utvrdi da je policajac i čak operativac koji je radio na tom slučaju to učinio mimo zakona i mimo naloga koji daje Tužilaštvo, on po službenoj dužnosti može tog policajca da optuži i da traži odgovornost za njega. To je jedna vrsta odgovornosti. Druga vrsta je neka moralna, politička odgovornost. Niko ko je izabran na funkciju, od Milorada Dodika do ministra policije nije izuzet te vrste odgovornosti", rekao je Dodik.




BN TV

Komentari / 127

Ostavite komentar
Name

Борис

26.02.2019 22:04

Ма добар је Миле, ипак је наш.

ODGOVORITE
Name

Gacko

26.02.2019 22:14

Živ bio predsedniče...

Name

dusanculi

26.02.2019 22:26

To i jeste problem što je naš. Ja bi više volio da je tudji ali nismo mi te sreće!

Name

drrr mrrr

26.02.2019 22:29

Vodi ga kuci svojoj ako ti je dobar.

Name

Dg

26.02.2019 22:31

smrt.nalogodavcima.i.ubicama.nece.ni.tebe.mimoic.pravda.za.DAVIDA.DRAGICEVICA...KOJE.UBIJO.DAVIDA

Name

vlasenica

26.02.2019 22:42

GAD OD COVJEKA.PETOLICNI KAMELEON

Name

Mene samo interesuje

26.02.2019 23:05

Mene samo interesuje jesu li ovi 60% nas Srba glupo,ludo pa glasaju za njega i njegove lazi ili ih bas zabole ona stavr nike njihovo dijete vec nekog razvedenog konobara a ta djeca kao da nisu nicija?Evo cekam botovi odgovor?

Name

Pravda

26.02.2019 23:49

..ubice.ubice.ubice

Name

Ma udomice Dodik Lukaca kao ambasadora

27.02.2019 00:00

Ma udomice Dodik Lukaca kao ambasadora u nekoj od drzava koja kao dio kvote BH ambasada pripada entitetu RS I to niko ne moze sprijeciti jer je to (izbor ambasadora) u stvari 'diskrciono pravo tri clana predsjednistva. Jedina prepreka za imenovanje moze biti da u medjuvremenu protiv Lukaca ne bude podnesena kivicna prijava

Name

PTPC

27.02.2019 04:37

Ma nije on, kako onako pitomo srvorenje da bude odgovorno. Onaj nebi mrava zgazio. Fuj Fuj Fuj Fuj Fuj Fuj Fuj, sve vi to radite isplanirano đubrad pokvarena. Pravda za Davida !!!

Name

Re

27.02.2019 04:59

NE RECE "ON" KAKO JE MOGUCE DA MU JE UJAK DAVIDOV REKAO JOS NEKE STVARI O DAVIDU KAD JE BIO KOD DAVORA DA MU IZJAVI SAUCESCE? DAVID NEMA UJAKA.....DA LI ZNAS TO??? NERECE "ON" ZASTO JE ISAO DA IZJAVI SAUCESCE JEDNOJ PORODICI U OVOM SLUCAJU PORODICI DRAGICEVIC,AKO SE TAD BARATALO PODACIMA DA JE ZVJERSKI UBIJENI DAVID BIO "PIJANI NADROGIRANI NARKOMAN KOJI JE OPLJACKAO JEDNU KUCU I ONDA SE UBIO"!!!!! DA LI JE TA IZVEDENA LAKRDIJA BILA NEPOTREBNA ILI POGREBNA? PRESTANI DA LAZES!!!!! TI SI LJUDSKO DNO STA BI SE DESILO DA JE TAKAV ZADES ZADESIO NEKOG OD VAS ILI VASE DJECE MOCNIKA? SIGURAN SAM DA BI SE SLUCAJ RIJESIO ZA SAMO NEKOLIKO SATI. ONO STO JE SVIMA JASNO JE TO DAVID DRAGICEVIC JE OCITO MUCEN I UBIJEN,A NALOGODAVCI I IZVRSITELJI SE KRIJU IZA INSTITUCIJA RS-a. PRAVDA ZA ZVJERSKI UBIJENO DIJETE U GRADU SA IMIDZOM (kako to onomad jedna budaletina rece za Banjaluku) PRAVDA ZA NASEG DAVIDA!!!!! IDEMO DO KRAJA DAVORE!!!!!

Name

Do

27.02.2019 05:02

Zao mi je sto je nas, sto nije sin nekog naseg neprijatelja

Name

@Роки

27.02.2019 05:03

Кад ради у интересу народа. то је под притиском. Сви ће бити жртвовани само да се непотегне његова одговорност. Па кад се пошло чачкати о његовом делу у Пициној згради одмах је кум платио да се заврши та прича.

Name

Zoran

27.02.2019 05:48

Lukac je bolestan covjek koji za licne frustracije i lucne obracune koristi policiju.Taj je covjek vise stete nanio Dodiku i RS nego svi opozicionari,medjunarodni predstavnici muslimani.Sve sto Lukac u svom ludilu uradi to se pise kao minus RS i Dodiku.

Name

Aa

27.02.2019 05:58

Lukac se okurazio ne sisa ga ni 2% pa sad ubjedjuje Vucica da mu pomogne da ga makne, Zeljka, Lukac Tegeltija, malo vise u ojacali nego sto si mislio. Viskovic Lukaca nesmije ni pogledati

Name

PRIJEDOR

27.02.2019 06:13

ČOVJEK KOJI JE UNIŠTIO REPUBLIKU SRPSKU. KRAO, UBIJAO, PLJAČKAO, UZURPIRAO, REKETIRAO, DROGIRAO I , I , I , I, III!

Name

Мирослав

27.02.2019 06:34

На питање новинарке о смјени Лукача треба само послушати уздах пр. Додика, све се само каже као и понашање др. Карана на конференцији за штампу.

Name

u3PM

27.02.2019 06:43

Neki u policiji su toliko ojačali da sada predstavljaju opasnost i za sami politički vrh. Nekima iz politike može biti šansa da se sa likovima u policiji koji su previše ojačali, pa predstavljaju realnu opasnost, obračunaju koristeći upravo slučaj Dragičević. Došao im kao "kec na jedanest". Ovo sada je samo probni balon. Neće to ići baš tako lako jer svi drže jedni druge u šaci i mogu ucjenjivati. Da nije tako neke stvari bi se davno razriješle a odgovorni kaznili. Puno je tu prljavog veša svih da bi se jednim rezom riješio problem. Biće "tresla se gora...". da se narodu zamažu oči i da utisak da se nešto radi. Dok ne dođe neki novi slučaj a onaj stari brzo zaboravi. kao i bezbroj puta do sada. Kako se završiše velike "afere" Bobar banke, Banke Srpske, Pavlović banke, pljačke od strane policije, slučaj Špiri i Čaušević, Vila Dodik u beogradu, izgradnja zgrade vlade, Farmaland, firma "Nikola Tesla", prenos keša preko granice, itd., itd...

Name

Mrak, Totalni

27.02.2019 06:54

Činjenica je više nego očigledna da mi u RS imamo jedan, ne mali, broj političara koji su bolesni. Na psihičkoj bazi, što bi anrod rekao. Ne treba nikoga imenovati, dovoljno je ljude pogledati. Govor tijela, govor očiju, izgovorene riječi, itd. Nas većinom vode bolesnici, a čast pojedincima. Da li je to ovaj lik sa slike, da li je onaj lik iz priče, da li .... Ne znam burazeru, i ništa ne tvrdim, ali je činjenica da nam je država bolesna a bolesnu državu stvaraju bolesni plitičari koji je vode. Ja sam se na sreću nedavno "ispalio", inače bih (zbog britkog jezika i iskrenosti) nagrabusio isto kao i David. Na žalost, ne postoje snage, ni ljudske ni materijalne, da se to zlo iskorijeni. Ićićemo ovko još nekoliko decenija dok ne izumremo. Znam porodice i porodice, kao što je moj slučaj, koje su jednostavno pobjegle od tog zla i tih bolesnika, i u inostranstvu se odlično snašli. Jer te u inostranstvu gospodari gledaju koliko vrijediš a ne koliko si lud ili bolestan da slijepo služih jednom malom broju porodica i otuđenih centara moći. Neka vam je sa srećom sa takvim bolesnicima kad ste u stanju da ih godinama birate.

Name

Dijagnoza

27.02.2019 07:09

I posle Tita - Tito. To je srpsko prokletstvo.

Name

Sunce ti žarko

27.02.2019 07:22

Kad neko istovremeno radi za nekoliko obavještajnih službi, dođe u situaciju, prije ili poslije, da to ispliva na površinu. Govna uvijek isplivaju na površinu, jer imaju manju specifičnu težinu od vode. Možeš, jarane, nakuzivati vlastiti narod, i one u njegovoj neposrednoj blizini, ali ne i one koji vijekovima treniraju ubijanje, pljačke, kaubojštinu. Tu lokalne fore ne prolaze. Pravilo: uđeš u kolo, dobiješ nalog, dobiješ pare (ili nešto drugo) za izvršavanje naloga, polaganje računa za izvršavanje ili neizvršavanje nalga... itd.. funkcioniše savršeno, tako da bježanje od odgovornosti ima kratke noge. Došlo vrijeme da se nalozi polože. es' bio, šta s' radio, zašto nisi vako, zašto nisi nako... došlo na naplatu. Prema tome...kme, kme, kme...ne pomaže. Pare na sunce, sunce ti žarko...

Name

"Ko preživi, pričaće"

27.02.2019 07:31

Nije slučajno da se baš u toj emisiji ta tema nađe na dnevno redu. Ništa se ne događa slučajno. Slučajno se ni u cure dijete ne nađe. Očigledno je da je ova emisija naručena i da je bila u funkciji nečega. Čega, ostaje da se vidi. Kaže se ; vrijeme će pokazati. Prema tome; strpljen spašen. Ko preživi, pričaće.

Name

Genjatz, Čedo moje

27.02.2019 07:33

Nije imao hrabrosti da ovo kaže na do skora svojoj TV. Zna da ne bi mogao izaći na glavna vrata. Otelo se otelo, Čedo.

Name

Alibaba

27.02.2019 07:38

Lukac i Tegeltija su po meni trebali biti smjeneni od afere sa saobracajnim radarima-kamerama. Ne vjerujem da Lukac ima bilo kakve veze sa smrcu Davida Dragicevica. Po mom misljenju ovaj slucaj je samo pokazao nesposobnost policije a ako je neko od policije i umjesan u ovaj slucaj ili zataskavanje onda mislim da je Lukac samo pokusao da prikrije tu nesposobnost tj da "zastiti svoje ljude". To je uobicajen nacin ponasanja sirom svijeta. Policajci pokrivaju jedni druge, kao i doktori, vatrogasci, vojnici itd. Ne opavdavam Lukaca ni 1% ali jos manje opravdavam da se neko optuzuje za ubistvo bez ikakvog dokaza. Davor je u skupstini rekao ne da je Lukac nesposoban ili los ministar vec je rekao, citiram: " Ubica mog sina je Dragan Lukac." Sledecih dana je tuzilastvo zatrpavao prijavama protiv nepoznatih pocinilaca. Ako je ubica Lukac zasto tuzilastvu nije podnio prijavu protiv njega vec protiv nn lica? Optuziti nekoga da je ubica nije djecija igra ili kafanska prica. To su najteze optuzbe koje su izrecene sa govornice najveceg drzavnog tijela u Republici. Po meni tu je Davor napravio strasnu gresku. Da li je to radio pod uticajem nekoga iz opozicije ili je jednostavnom rastresen bolom i tugom zaista ne znam ali je to jednostavno pogresno. Medjutim nista od tih desavanja nije uticalo na Dodika i Cvijanovicevu da ga smijene, cak naprotiv oni su ga opet imenovali za ministra. To znaci da Dodik poziciju Lukaca uopste ne povezuje sa ovim slucajem. Ako odluci da smijeni Lukaca, po mom misljenju smijenice ga jer je prestao da slijepo slusa Dodika(namjesta tendere i slicno) ili da bi na njegovo mjesto postavio nekoga podobnijeg. Propusti u slucaju istrage smrti Davida mogu posluziti samo kao zgodno opravdanje. Jer je Lukac zaista kriv sto nije sproveo internu istragu o propustima koje su pocili sluzbenici mupa.

Name

Puž Golać

27.02.2019 07:39

Bio sam osobno nazočan kada mu je rečeno "ne imenuj ovog firauna, glave će te doći". I, zgleda, bi tako. Sada čujem da se sve više kreće na relaciji Sarajevo-Beograd, i da u Banja Luku rijetko svraća. Vjerovatno da prethodno utaba trasu budućeg autoputa "turskog toka", preko Rače. Po principu, Plači Mala Plači, Ost'o Sam Na Rači. U tu priču ne vjerujem pošto mi je osobno poznato da ne bježi odgvornosti, ako su dobre pare u pitanju. Svaka roba ima svoju cijenu, i sve je na prodaju. Kako će turci da vjeruju u isplativost nekog puta ako njime ne prolaz Marko...Kraljević.

Name

Ima nade, ZA NOMADE

27.02.2019 07:52

Pouzdano znam da je probao sve, ali ne ide. Špitzo previše ojačo. JBG. Ostalo mu je samo da proba da se obračuna putem medija, ali ni to neće ići. Vidi se iz "govora tijela". I šta sada. Šta nas obične ljude čeka. Ima i nade. Nada umire poslednja. Tako ti je to kad si u ratu imao bolesnike. U prvim redovima, ali u pozadini, mislim logistici. I kad se ti bolesnici iz prvih redova dohvate sa još većim bolesnicima iz pozadine, šta se dobije. Bolesnik na kvadrat.

Name

re Gacko

27.02.2019 08:23

"predsednik"? čega? snsd-a ili??

Name

Odgovor za alibaba

27.02.2019 08:31

Previse si pametan ,puno napisao ali glupo ,smanji malo ,badava pises toliko ,glup bio glup ostao

Name

RE Ma udomice Dodik .....

27.02.2019 08:31

Komentar ti je samo djelimično tačan, izbor ambasadora se imenuje konsenzusom u predsjedništvu, ako se nekom od drugih članova Lukač ne sviđa onda neće biti ambasador. Pokušavao je Dragan Čović (hdz) nekoliko puta da ustoliči proustaškog "novinara" iz Hercegovine za ambasadora, i nije išlo, drugi su bili protiv. Vjerovao ili ne, taj proustaški "novinar" je Bajin dobar prijatelj, mislim da je snsd jedno vrijeme bio i donator njegovom portalu, možda je i danas, ne znam.

Name

JEREMIJA

27.02.2019 08:46

Ma dobar je jer je i nas Za nas radi na rasturanju RS,To je dug i trnovit put Al se nas Mile primio tog posla zato je na vlast doso na tenkovima

Name

Re Boris

27.02.2019 10:23

da je bog dao na strani nasih neprijatelja, bilo bi sanse za ovu Republiku...ti si jedan od onih 80 hiljada glasaca iz BiH , koji je nepismen i ne razumijes nista , sta se desava u 21. vijeku

Name

Gojko

27.02.2019 11:37

Ma ovo se jedna besposlena budala nadovezala pa samo piše komentare, očito impresuonirana Dodikom! Idi radi nešto korisno, izgledaćeš pametniji

Name

Re

27.02.2019 11:58

Ma opet se provaljuje na drugim televizijama, gdje nisu njegovi rezimski novinari. On Lukacu ne moze nista, jer ako ode Lukac, ode i Dodik...zajedno su oni rusili sistem '99...

Name

re Gacko

27.02.2019 12:25

Imao si priliku da glasaš za svog predsjednika ali ti je interes pomutio razum.

Name

Mitric Kratki

27.02.2019 12:58

Mile je smjenio Sinisu Kostresevica jedinog casnog covjeka u MUPu, samo zato sto je dokazao sve suprotno od konferencije, zato sto je pred anketnim odborom rekao da je David ubijen. Eto koliko je Mile iskren u svojim namjerama i kako prolaze oni koji su se suprostavili i Lukacu i Mili u ubistvu Davida.

Name

realnost

27.02.2019 14:01

Milokrad treba posten sud, ali trenutno ne moze pravda da se sprovede. Ima vremena..

Name

Evropa

26.02.2019 22:12

Lele on ne smije nista Lukacu suplja prica

ODGOVORITE
Name

Šurda

27.02.2019 02:26

Lele naravno da ne smije. Ni Darku Iliću, Nedeljku Luburi, Spasojeviću, Novkoviću. Kako prozirno na RTS

Name

Re

27.02.2019 05:51

A Lukač je bolestan lik, kao zmija zvečarka je.

Name

Tacno

27.02.2019 06:08

On se plasi Lukaca i te kako.. To i jeste problem.

Name

Milun

27.02.2019 06:48

Naravno da ima propusta.Prva njegova izjava na TV je propust.Nije imao potrebe ni da izlazi i daje obavještenje zašto ima portparola u MUP-a koji prima platu, a treba i da prikupi sva tačna saznanja i onda da se obrati javnosti a ne na osnovu nekih šturih informacija.Da ne nabrajam od obdukcije Karana koji nije imao licencu a to uradio i ko mu je naredio da to radi i taj treba da odgovara.Zna se da to tužilac ne bi naložio jer ima spisak ovlaštenih koji to mogu raditi sa licencom.Pa da dalje ne nabrajam sve do podnošenja izvještaja OJT, koji je prekvalifikovao izvještaj.Sve to ukazuje na propuste.Ima tu mnogo da se navodi ali činjenica je da bi ministar ako ima imalo časti dao ostavku a ne bi se ovoliko opirao.Dodik nema petlju da smijeni Lukača jer ko zna šta ovaj zna, tako da postoji opasnost da ova nešto iznese za njega isto Knežević za Milu Đukanovića.Na kraju počele su da mu cure informacije iz MUP-a kao tonski zapis koji ima Stanivuković, a oni ga terete za krivično djelo što je sramota.To treba da raskrsti u MUP-a ko je napravio snimak i kako je došao do Stanivukovića.Nek vidi sa ekipom koja je pustila i snimak ''Papka Mitrovića" pa je tada otišao ministar Jovičić, pa vjerovatno će i on.Ko zna koliko još takvih stvari su prodali i možda će naknadno biti objavljene.

Name

Realno Bl

27.02.2019 06:54

Realno je da Dodik mora smijeniti Lukača , jer iduće godine idu bitni izbori a zbog Lukača , Tegeltije to jest Mrkonjičkog klana , Špirića i Cvijanovićke iduće godine Dodik gubi Banjaluku to je sigurno , samim tim kad izgubi Banjaluku izgubio je i vlast i može ga debelo koštati , Dodik nije svjestan stvarnog stanja u Banjaluci dobija totalno pogrešne informacije od svojih poltrona i ulizica , stanje na terenu među narodom je drugačije , Banjalučani su ogorčeni .........

Name

Skeptik

27.02.2019 10:10

A Lukač razmišlja o odgovornosti Dodika.

Name

Re

28.02.2019 05:00

Ma i da smije,sta mi imamo od toga,smjeni ga sa mjesta ministra i stavi ga na drugu poziciju a on i dalje radi sta je radio.Nema pravde bez smrtne kazne za politicki i privredni kriminal !

Name

Suplja

26.02.2019 22:15

Ocito da su izuzeti od svake vrste odgovornosti. Od aktera konferencije pa tako redom.

ODGOVORITE
Name

Kiki

27.02.2019 01:43

Upravo tako jer da je ovako kao sto Dodik prica, onda je tuzilac morao sve te sa konferencije do sada strpat iza resetaka..a nije nikog..a ni njega nije Niko ..znaci suplja Po obicaju.

Name

pres

27.02.2019 09:35

NE SMIJE DODIK TRENUTNO LUKAČU NIŠTA!ODBIO MU JE LUKAČ I RANIJE PAR NAREDJENJA DOK JE JOŠ BIO U KOMUNALNOJ POLICIJI! U ŠACI IMA ŽELJKU,ŠPIRU I TEGELTIJU A KEŠ SVAKODNEVNO SVE VIŠE KAPA.

Name

Glas

26.02.2019 22:16

Lupa covjek gluposti.Bolje receno “valja”!

ODGOVORITE
Name

Da čujemo

27.02.2019 09:02

Mora policajac, inspektor reći ko mu je naredio da to uradi.

Name

kramp

26.02.2019 22:19

Cuti Dodo ako te Djola dohvati nece te biti ni u ljeljama...

ODGOVORITE
Name

♤♡◇♧

26.02.2019 22:31

Joj zemljo otvori se..odgovora..ljudi jel ovo mi stvarno proživljavamo il je SAN..Sačekacu jos malo da vidim..pa nemogu da vjerujem

ODGOVORITE
Name

dusanculi

26.02.2019 22:32

Je li ovaj čovjek ikada rekao išta što bi se bar blizu moglo nazvati istinom i ko su ljudi koji njemu vjeruju? Da li bi mu privatno tako vjerovali da im nešto lično obeća? Šta se dešava u glavama tih ljudi koji njemu povjere svoj glas kada je čitav njegov nastup laž i jeftini populizam , da ne spominjemo neispunjena obećanja kojih je bilo na desetine i stotine. Imaju li ti kmetovi bar imalo dostojanstva?

ODGOVORITE
Name

Kmetovi

27.02.2019 08:46

su isključivo slijepi poslušnici, uhljebi bez znanja i dostojanstva, ponizni beskičmenjaci, paraziti ovog društva, loše osobe-karakterno i moralno. Njima se naredi stav i misljenje, svi su kao kloniranog ponašanja, apsolutno prodane duše, vojska bez stava i samopoštovanja.

Name

modricanin

26.02.2019 22:34

Kazu da su Oci ogledalo duse. Kod Dode oci ne miruju, svuda gledaju osim prema onom sa kim pricaju, podocnjaci kao da nije spavao 15 dana mada vjerujem da i ne smije cvrsto zaspat.

ODGOVORITE
Name

Vidi Ga

26.02.2019 23:19

uh,sto se zajebah.Ja mislio ovo na slici je Paja Cutura...oprosti mi najdrazi precedniku.

Name

jela

26.02.2019 23:51

ne spava on od 18 marta prosle godine

Name

Re

27.02.2019 00:35

to su oci prevaranta i klosara.

Name

re modricanin

27.02.2019 11:32

Kad spomenu da su oči ogledalo duše ja bih nešto dodao. Na svakoj konferenciji za štampu, ako novinar postavi pitanje koje predsjedniku ne odgovara, on se toliko ljulja lijevo desno i sve cijedi kroz zube. Pitam se kako bi psiholozi okarakerisali takav lik.

Name

Igor

26.02.2019 22:34

Zna Mile dobro da je samo pitanje on ili Lukac . Ucjenjeni su i samo je pitanje da li ce Mile smoci snage da se rijesi Lukaca ili ce Lukac da hapsi Milu. Pola tajkuna i pola kriminalaca ce podrzati jednog pola drugog. Kad oni koji su ga doveli rijese da ga zamijene njemu je kraj , moze pricati sta hoce.

ODGOVORITE
Name

tb

26.02.2019 22:35

Ako stvarno iskreno prica kapa dole.

ODGOVORITE
Name

Re tb

27.02.2019 05:01

ON PRICA ISKRENO?????HAHZHHAH

Name

Ana

26.02.2019 22:38

Lažljivi Dodo

ODGOVORITE
Name

Kiki

27.02.2019 05:24

Lagator...uvjek u svemu postoji ta cuvena kap koja prelije casu. Mislim da je se to Dodiku dogodilo sada u ovom interviju..sad bi mu kola mogla krenuti niz brdo.

Name

Dijaspora

27.02.2019 11:49

Sveto Pismo,kaze,"od početka je laza,i Otac lazi,kada Laze svoje govori"cuvajte se laznih ucitelja zbog njih je mnogo krvi proliveno"ovo vrijedi za DODIka,samo da zelene pogledati snimku sa kamera, ubistvo DAVIDA bilo bi odmah rijeseno,kao na cesti kad te radar uslika,Dodik,Lukac su povezani,i odgovorni za sva ubistva,Bog se ne može obmanuti,ON BOG sve vidi,svi ce odgovarati,u BOGA nema vremena

Name

XL

26.02.2019 22:42

Što kriješ ono što znaš?????

ODGOVORITE
Name

vlasenica

26.02.2019 22:43

GAD OD COVJEKA.PETOLICNI KAMELEON.PRAVDA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ODGOVORITE
Name

RE

27.02.2019 01:44

MILE BI SE RADO ROIJEŠIO LUKAČA, ALI NESMIJE. UBISTVO DAVIDA JE BILO U DOBA VLADAVINE MILE, ALI PREPUSTI STVARI ŽELJKI I VIŠKOVIĆU. TI BRINI O BIH. ALI SELO NE MOŽE IZ TEBE IAKO SI GRAĐAIN BEOGRADA, DRŽAVLJANIN SRBIJE, TADIĆA, ĐILASA I JEREMIĆA DESNA RUKA.,, PROINTER I AGAPE,, TE VODE KOD MIŠKOVIĆA I ONDA KRAJ.

Name

Nadrealista

27.02.2019 05:31

Nije on normalan da bog kaze da jeste!!!

Name

Psiholog

27.02.2019 06:09

Posmatram te cijelu emisiju Mile, od svega si rekao 10 posto istine. U velikom si grcu to te otkrivaju jagodice na faci, oci ti letaju kao po loju, to je kad covjek laze, kvasis usne to je nervoza u tebi, podizanje lijevog ramena, a to radis svaki tren, to je odbrambeni ego u tebi, bojis se napada. Iskrivljeni oblik ociju je znak traume i straha. Zbog i radi cega si u velikom strahu, mi pretpostavljamo, a ti najbolje znas i neulijevas vise nikom nikakvo povjerenje cak odajes sliku istrosenog covjeka

Name

za Psiholog

27.02.2019 07:32

Struka je struka !

Name

karan

26.02.2019 22:58

Mile rekao si da mogu biti miran,šta je sad, kako da te zovem ovi prisluškuju.

ODGOVORITE
Name

Zoran

26.02.2019 23:43

Milorad dodik je obican primitivac koji je poludeo od pohlepe i straha.

ODGOVORITE
Name

Dh

26.02.2019 23:43

LUKAC.I.TI.SU.Krivci.za.davidovu.smrt..PRAVDA

ODGOVORITE
Name

Mislim

27.02.2019 06:10

da on sam sebi nevjeruje

Name

ruza

27.02.2019 00:12

Zar nije dovoljno godinu dana cekanja pa jos treba, Koga krijete i ti i lukac???

ODGOVORITE
Name

ruza

27.02.2019 00:17

Mars lazove proklet bio da je tvoj igor ubijen sta bi ti majmune radio . Ceko sta ce ti lukac kriminalac reci. Treba vas smijeniti i neznam ucijem ti interesu govoris nisi ti vise nista u RS, Dabogda ti se trag zameo,

ODGOVORITE
Name

Regan

27.02.2019 01:12

Kakav smo mi nesretan narod kad su nam Dodik i Lukac bog i batina,pa to su kriminalci i bitange i lazovi i sitni prevaranti bez imalo morala.Sramota me sto sam srbin,vec duze vrijeme !

ODGOVORITE
Name

Groza

28.02.2019 08:10

Mnoge je sramota, a mlađi i koji su u prilici, pobjegoše iz ovog rajskog enteteta. Blago svima koji mogu otići, ovo se ne da ni slušati, pogotovo ne gledati, zivoti su nam svakako ugroženi, već dugi niz godina, u svakom pogledu..

Name

west

27.02.2019 03:50

Ko je ubio Davida

ODGOVORITE
Name

Milan

27.02.2019 09:44

Nazalost narkomani tako i zavrse.

Name

Tereza

27.02.2019 11:59

Mozda, ali David nije bio narkoman!

Name

Istina

27.02.2019 04:07

Evo zivi dokaz da ce mile sve strpati u zatvor samo daa odrzi sebe jer upao je u zamku gdje nema gdje a to je EU i SAD sad igra kako oni sviraju a sto se tice lukaca kriv je kriv

ODGOVORITE
Name

Re

27.02.2019 05:03

OBECAO SI DA IDEMO PRED TUZILASTVO DA IH IZBACIMO? STA RECI NEGO PATOLOSKI LAZOV.... PRAVDA ZA DAVIDA IDEMO DO KRAJA

ODGOVORITE
Name

Neko iza ugla

27.02.2019 05:19

Tipične odlike jednog šarlatana od političara,tipičan lažov i politički prevrljtivac bez vlastitog principa i stava! Kameleon je mila majka za njega,kameleon mjenja boje za svoj opstanak a ne da naudi drugima,zbog ovog lažova mogu mnoge majke ostati bez sinova,on gura u propast citav region zbog nekih svojih hirova.

ODGOVORITE
Name

Boki

27.02.2019 05:23

Istina i pravda do kraja za ubice i nalogodavce.

ODGOVORITE
Name

MESA

27.02.2019 05:30

MILE SMIJENI LUKACA A I TI ODMA PODNESI OSTAVKU AKO IMAS IMALO SAVIJESTI

ODGOVORITE
Name

Ej bre..

27.02.2019 10:09

Nema više smjena ni ostavki, ima samo reobija, dugotrajna i teška. Uz oduzimanje opljačkanog.

Name

Rade

27.02.2019 05:56

Panika ih hvata zbog videa kojeg ce davor pustiti ,tada nema vise ni nazad ni naprijed ,nema koje snimao zasto sta.

ODGOVORITE
Name

Pera

27.02.2019 06:08

Sinoc kaze da radi Rafinerija u Brodu a ne radi, zatvorena do kraja godine, uvoze naftu iz Srbije. Kaze Bolnica Srbija u Istocnom Sarajevu pustena u rad i radi a kao voda nije dobro prikljucena, pa nije ratna bolnica da radi bez vode. Njega ce zapad otpisati kao Milu kad zemlju uvede u NATO. Mile njima treba jos da odradi neke stvari i kad zavrsi cao.

ODGOVORITE
Name

hoce smijeniti Lukaca

27.02.2019 06:17

Pre toga ce ga dodatno obezbjediti do petog kolenaSad on igra kako Zapad svira...to sto mi od toga nemamo nista to je drugi padez...za nas bi bilo malo bolje da povaca plate..ovim koje pislodaci zakinuli namiriti za penzije..natjerati poslodavce da rade po zakonu il im uzeti i djedovinu i namiriti radnike koje su ojadili..

ODGOVORITE
Name

Komso

27.02.2019 06:30

Mile u fazonu: "za svakog po nesto". Govori ono sto narod zeli da cuje, misli nesto sasvim drugo, radi trece, a planira cetvrto. Znaci tip je teski lazov i manipulator. On ima obraza da izgovara rijec ODGOVORNOST? Pa on da je imalo odgovoran i da postuje tu rijec, odmah bi smijenio komplet Vladu i raspustio Narodnu Skupstinu nakon afere Papak. Bezobrazni licemjer i lazov, seoskog mentaliteta, po prirodi beskrupulozan i autokrata. Odvratan tip

ODGOVORITE
Name

Sebi ruke

27.02.2019 10:07

Član Precedništva BH-a nema ustavna ni zakonska ovlaštenja da smjenjuje i postavlja po entitetima. A sve suprotno tome bila bi teška uzurpacija tuđih prava i povlačilo bi političku i svaku drugu odgovornost i sankciju.

Name

Kakav

27.02.2019 06:41

lik,fuj.

ODGOVORITE
Name

Ako imaš

27.02.2019 06:45

Ajde Mile začepi usta svima , ako imaš onu stvar , i smijeni već jednom tog Lukača , čitava država zna da je Lukač umješan u sve kriminalne radnje da je omržen u narodu maksimalno i dokaži da ga smiješ smijeniti , jer se u državi priča da iza Lukača stoje kum Đola zvani prostitucija i Stanković integral i da ti Dodik ne smiješ ništa ni ti možeš išta , jer su vlast preuzeli Tegeltija i Mrkonjičani , žalosno ako je tako

ODGOVORITE
Name

Majka Novi Grad

27.02.2019 06:49

Presjednice dobro kazete , prvi put da se mogu sloziti sa tobom . Lukac je najveci krivac za ova desavanja oko ubitstva Davida . Ovako RS a . tone u nepovjerenje u MUP RS e . Lukac nije dorastao da obavlja tako vaznu funkciju i omrzen je medju samim policajcima . To je covjek koji je ozbiljno psihicki bolestan i pati od kompleksa . Tog covjeka nikad nisam vidio da je veseo i da se smije .Iza sebe ima niz afera koje se nemogu bas tako lako oprostiti . Njegovom smjenom smirice se strasti medju gradjanima .

ODGOVORITE
Name

šta ćemo s Draganom Lukačem

27.02.2019 07:03

Hoćemo li ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske premjestiti da bude direktor Federalne uprave policije.

ODGOVORITE
Name

Ko svoj narod tuče...

27.02.2019 07:10

Da bi bio sknut sa jedne, i stavljen na drugu CRNU LISTU, uslov je da se razriješi slučaj Dragičević. Koji je, očigledno, dobio beđunarodne razmjere. Što bi se reklo "izšetao na ulicu" i niko ga više ne vrati u institucionalne tokove. Što bi se reklo "doš'o đavo po svoje". Očigledno je da počinje tzv. izmicanje. Spašavaj se ko može. Neko mora da visi, a zna se gdje puca. Tamo gdje je najtanje. Samo je pitanje, sada, gdje je najtanje. Tamo gdje se misli, ili tamo gdje stvarno jeste. Ovu izjavu, bez obzira što se mođe desiti da je stračunata, Guja neće lako progutati. A Guja je sujetan i osvetoljubiv. Nije se dala kad je trebala biti izuzeta od obnavljanja funkcije, neće se dati ni sada. Vidjećemo da li je ovo predstava za već bezbroj puta namagarčeni narod, ili uvod u neki ozbiljniji obračun. Vrijeme će pokazati. "Ko narod tuče, od naroda gine"

ODGOVORITE
Name

Milan

27.02.2019 07:10

Sto je babi milo to joj se snilo.

ODGOVORITE
Name

NIKO

27.02.2019 07:14

POD ZASTAVOM SRPSKE LAZES KO DZUKELA..

ODGOVORITE
Name

BB

27.02.2019 07:16

A sta radi dispecer?

ODGOVORITE
Name

Tutukovic

27.02.2019 07:24

Ko da mili vjeruje jedno priča drugo misli trece radi.

ODGOVORITE
Name

Ture Bure Valja

27.02.2019 07:28

Imao sam utisak da se malo znoji. Ko imenjak mu crnogorac. Vidjećemo ta će vrijeme pokazati. Nije dobro. Izgleda da je i on odslužio svoje (istekao mu rok trajanja) što za imenjaka reče onaj englez. Pranje ruku je očigledno, a koliko će biti uspješno ostaje da se vidi. Ture Bure Valja.

ODGOVORITE
Name

Realnost

27.02.2019 07:31

Kako su ljudi mastoviti na ovom portalu. Ne kontam kako ne shvataju da je Mile sada na vrhuncu moci. Cak sto vise stvari mu idu povoljno i sa Amerima i sa Evropom. To sto ce odraditi par kadrovskih smjena dobro je osmisljen i proracunat potez. Niste mozda skontali da Evropa uopste nije reagovala kada su zabranjena okupljanja krajem godine i da je to sve sa njima dogovoreno. Ljudi opozicija ne postoji. Olicje opozicije je Cavic. Opozicija je upravo ucinila da bude ovako mocan. Pa zakljucujte dalje... Moze mi njega voliti ili ne voliti ali njega se sve pita i jos dugo ce kako stvari stoje.

ODGOVORITE
Name

Re

27.02.2019 20:48

U pravu si. Samo si zaboravio da mu je istekao rok trajanja. Do kraja proljeća i zdravo

Name

guz

27.02.2019 07:34

Ovaj covjek vas huska na rat koji ce te izgubiti.

ODGOVORITE
Name

MAFIJA

27.02.2019 07:49

GOSPODINE LUKAČU TI NESMIJEŠ NIŠTA REĆI ZA TVOJA NEDJELA IMA TE U ŠACI A TI NJEGA LUKAČ JE ZARADIO TOLIKO BOGASTVO KAO I TI OD MJESEČNE PLAĆE JEST ALI U LIMBURU MJESECU ISTI STE VI SAMO MAFIJO ZAMAJAVATE NAROD LUKAČU JE DOBRO POZNATO KO JE UBIO DAVIDA ON TO ZATAŠKAVA KAO I OSTALI SVI U VRHU MUPA SA ĆULUMIMA JE POVEZAN IMA ZA LJUBAVNICU IRENU ĆULUM FILIPA ĆULUMA I RAĐENA TREBA DA HAPSITE KOJI SU PO NALOGU MUPA LIKVIDIRALI DAVIDA I NEPRAVITE SE BUDALE RADITE SVOJ POSAO KAKO TREBA ILI NAPUŠTAJTE FUNKCIJU

ODGOVORITE
Name

K

27.02.2019 07:59

Ovaj covjek je prestravljen.

ODGOVORITE
Name

veliko postenje

27.02.2019 08:01

mrka kapa zli biljezi pitanje oceli smiti kad priglavi i oca poglvi mora daje vatra dogorila do noktiju veliko postenje mora daje kreno putem velikog vozda karadjordja samo pazi dase neokliznes

ODGOVORITE
Name

SMIJEŠNO BANJA LUKA

27.02.2019 08:10

ŠTA ĆE SE DESITI NARAVNO DA NE MOŽE NIŠTA DA SE DESI JER TUŽILAŠTVO DA JE RADILO KAKO TREBA DAVNO BIH BIO RIJEŠEN SLUČAJ DRAGIČEVIĆ. TUŽILAŠTVU NISU ODRIJEŠENE RUKE DA MOŽE DA RADI. NARAVNO I LUD ZNA KO JE KRIV, DA NIJE KRIV NEKI POLICAJAC VEĆ ONAJ KO NAREĐUJE. DA JE KAKVE SREĆE DAVNO BIH SMIJENILI LUKAČA. KAŽETE NIKO KO JE IZABRAN NA FUNKCIJU OD MILORADA DODIKA DO MINISTRA POLICIJE NIJE IZUZET TE VRSTE ODGOVORNOSTI PA KAD NIJE ŠTO TAKO RADITE I ŠTO DOZVOLJAVATE DA JE LUKAČ VEĆA SILA OD VAS. JEDNO PRIČATE DRUGO RADITE. SVE JE SRAMOTA I TO KATASTROFALNA A I NEVIĐENA ŠTA STE URADILI PORODICI DRAGIČEVIĆ OD VAŠEG ODLASKA KUĆI RODITELJA I RAZNIH PRIČA NA JADNO DIJETE KOJE JE MUČKI UBIJENO I SPOMINJANJE NEKOG UJAKA KOJI I NE POSTOJI, I ONAKO BLAĆENJE OD STRANE LUKAČA PORODICE DRAGIČEVIĆ ZATIM IZVOĐENJE ONOLIKOG BATALJONA POLICIJE DA BIJE NEDUŽNI NAROD I ONIH PRES KONFERENCIJA ŠTO JE SVE POSLE DEMANTOVANO. NE DA JE OVO SVE ŽALOSNO ŠTO STE URADILI I ŠTO RADITE. PA ZAR TAJ LUKAČ NIJE TREBAO DAVNO BITI SMIJENJEN POD HITNO A NE DA SE I DALJE BAHATI. KO JE ON DA ZABRANJUJE OKUPLJANJA U B. LUCI NIJE MU JE ĆAĆA NAPRAVIO. BANJA LUKA JE NAŠ GRAD I IMAMO PRAVO SVI SLOBODNO DA SE KREĆEMO. ZNAMO SE MI SAMI ŠETATI GRADOM BEZ POLICIJE, POLICIJA KAO TAKVA NIJE NAM POTREBNA, POLICIJA KOJA ZASTRAŠUJE I MALTRETIRA NAROD POLICIJA KOJA PRIJETI I SLIČNO PA PO VAŠEM KO JE KRIV NARAVNO KO JE GLAVNI DA JE KAKVE SREĆE DAVNO BIH GA SMIJENILI. ZAŠTO JE ZABRANJENO OKUPLJANJE PRAVDA ZA DAVIDA, RAZLOG VEOMA POZNAT A TO JE DA SE NE SAZNA ISTINA. SVI KOJI ZNAJU KO SU UBICE I ČUVAJU IH, ONI SU SAUČESNICI I TREBA IM ISTO SUDITI KAO I UBICAMA JER NIŠTA NISU BOLJI. KAKO MINISTAR KAŽE NE DAO BOG DA JE NEKO NJEGOVOM DJETETU I ČVOKU OPALIO ON BIH GA NAŠAO U 24 ČASA. ŠTA MU TO ZNAČI KAKVO JE TO BAHAĆENJE A VAMO MOMKA UBILI I NIŠTA, USTVARI DAVOROVO DIJETE KOJE JE IMALO TEK 21. GODINU. PA ŠTA TAJ MINISTAR MISLI DA JE NJEGOVO DIJETE SAMO DIJETE, TO JE JADNO SVA DJECA TREBA DA SU ISTA I DA SE ISTO TRETIRAJU A TO U VAŠEM SLUČAJU NIJE NI PRIBLIŽNO. ZA SVE BI TREBALO DA JE ISTO ALI NIJE NI KOD VAS I VI KAŽETE ZA DJECU KOJI SU ZAVRŠILI FAKULTETE NIJE BITAN PROSJEK OCJENA BITNO JE DA JE OBOJEN VAŠOM CRVENOM BOJOM. TO JE DOKAZANO U SVAKOJ OPŠTINI SAMO SE PRIMAJU VAŠI CRVENI, PA ZAR I VI RADITE ISPRAVNO NE NI SLUČAJNO. PO MOM MIŠLJENJU BAR BIH DANAS SVAKO IMAO PRAVO DA SE OPREDIJELI GDJE HOĆE A NE AKO NIJE VAŠE BOJE ONDA NITI IMA POSAO, NITI MOŽE GDJE POČNE DA RADI. DA JE KAKVE SREĆE KAD STE BILI SAMO PREDSJEDNIK BILI BIH PREDSJEDNIK SVIH U RS A NE SAMO SNSD-OV PREDSJEDNIK TO STE SVE I DOKAZALI A I TAKO STE I RADILI PO SVIM OPŠTINAMA. NE DAMO SVOJE JA. ZA NAS IMA SLOVENIJA, AUSTRIJA, NJEMAČKA I DRUGE ZEMLJE BOLJE I TO NEGO OVA SILNA PONIŽENJA. PREMA TOME ZNAJTE ISTINA JE SPORA ALI JE DOSTIŽNA KAD TAD ĆE SE SAZNATI A I SVAKO TREBA DA POĐE OD SVOG DJETETA JER KOLIKO SU VAMA VAŠA DJECA TOLIKO SU I NAMA NAŠA DJECA. DJECA SU SVE U ŽIVOTU ZA JEDNOG NORMALNOG ČOVJEKA PA PREMA TOME NE PRAVITE TAKVE KATASTROFALNE GREŠKE KOLIKO GOD JE POTREBNO DA VAŠE DIJETE ŽIVI I RADI TOLIKO JE POTREBNO I ZA NAŠU DJECU DA NORMALNO ŽIVE I RADE.

ODGOVORITE
Name

pa da

27.02.2019 08:34

I Lukac i Dodik imaju bogato iskustvo u rusenju institucija i vlasti.Njihov cilj nam je sada svima jasan kao i nacin na koji su dosli do toga cilja.

ODGOVORITE
Name

hm

27.02.2019 08:35

Ne smije Dodik Lukacu nista, jer ovaj ima malog u saci , zato je i postao ministar, nemojte ljudi bubati kad pojma nemate, u nasem politickom vrhu je spanska serija, ucjena ima kiloko hoces

ODGOVORITE
Name

novi svetski poredak

27.02.2019 10:22

gospodine hm, a ko je mali , kojeg Lukač ima u šaci? , molim vas , kažite , ko je tičica.

Name

Mrki

27.02.2019 08:41

Zbog čega treba “čekati još malo”? Na šta se čeka? Zbog čega se čeka? Zašto se istraga nije već odavno pokrenula ako već očigledno ima elemenata krivičnog djela? Zbog čega i na šta treba čekati? Da još nekoga ko ti smeta “odradi” pa da onda “istražujete”???

ODGOVORITE
Name

dragas

27.02.2019 09:49

Treba sačekati jer je očito da u policiji postoji krtica.Davor tvrdi da su Davida ubili policajci.Od ubistva opozicija je izvukla korist.Logično pitanje ko je režirso ubistvo,onaj ko će imati koristi ili onaj ko će trpiti štetu.A da krtica postoji pokazuje i audio snimak koji posjeduje gospodin Stanivuković i sam tvrdi da ga je dobio od policije. Mi razmišljamo o smjeni ministra,suludo zar ne?

Name

Re mrki

27.02.2019 10:01

Da a dotad ce huskati jedne na druge da bi osto u fotelji

Name

PLJČKAŠKA PRIVATIZACIJA

27.02.2019 08:46

Porodica M. DODIKA je među NAJBOGATIJIM u Republici Srpskoj, premda nije učestvovala u TOJ PRIVATIZACIJI!!! Kako, pitanje je sad!?

ODGOVORITE
Name

dott

27.02.2019 09:46

Treba stisnuti m..a pa to učiniti. Junačiš se na sirotinji, sad se pokazi junače.

ODGOVORITE
Name

gogo

27.02.2019 09:53

MARŠ LAŽOVČINO!

ODGOVORITE
Name

Munja

27.02.2019 10:06

Dodo treba imat onu stvar pa se odcijepiti.Ti si sarlatan kojeg nema ova zemaljska kugla.

ODGOVORITE
Name

hmm

27.02.2019 10:11

povraca mi se

ODGOVORITE
Name

Romeri

27.02.2019 12:22

To budala vidi i zna da postoji a ne pismen i obrazovan ,strucan čovjek koji pozbaje oblast istraga!

ODGOVORITE
Name

Obican covjek

27.02.2019 15:29

Predjite sa rijeci na djela,ko je ubio Davida Dragicevica

ODGOVORITE
Name

Arsenije

27.02.2019 15:50

Tebi niko vise nista ne vjeruje,samo bljujes.

ODGOVORITE
Name

Dule

27.02.2019 16:21

Ma sta rece MILE. Jel prodaja magle opet. Pa Lukac je trebao biti smijenjen bar pet puta do sada. Posle pljačke soecijalaca koji su pljačkali po auto putu sam je ostavku trebao podnijeti. Ali ne smijes ti Lukaca smijeniti jer puno znao o tvojim prljavim radnjama, kao i radnjama stranačkih tih kolega. MUP RS je postao kao stranacka sekta SNSD a. Postavljenje i imenovanje kadrova u MUP u RS se godinama vrši bez konkursa i oglasa, znači mimo Zakona. Presudjenii kriminalci postavljaju kadrove u MUP u RS. Ako treba to i dokumentovati i dokazati nije nikakav problem, ali nemoj vise da lažeš ovaj narod politički manipulatoru.

ODGOVORITE
Name

Marko

27.02.2019 17:44

Ali, sta on ima sa ovim slucajem. Ima li iko da mu kaze da on nema nikakvu funkciju u RS. On je clan predsjednistva BiaH. Ili je on apsulutni vlasnik i car u RS. Sta su ovi ostali pioni Zeljka, Viskovic i ostali. Smiju li mu oni reci da se ne mjesa u njihove poslove. Sramotno. Kako mogu biti toliki poltroni.

ODGOVORITE
Name

Nema nade

28.02.2019 08:49

Ne zna se šta je gore, kad razmišlja i smišlja ili kada buba onako kako mu na pamet padne.

ODGOVORITE
Name

r

28.02.2019 12:15

Nema, za tebe.